- 18 Kasım 2016
- 57
- 66
- 8
- 36
- Konu Sahibi BlackAutumn
-
Hata edip sogan kırıp yeriz diyip evlendigin de annen baban sana para vermeye başladıgin da eşin 3 gun çalışip 5 gun yatar sende ben ne yaptim diip cok ağlarsın...Merhaba hanımlar
4 aydır nişanlıyım, nişanlım 3 aydır işsiz. Benim ve ailem içinde sorun. Ailem nişanlımı kabul etmiyordu basta ve emeklerle şuan nişanlıyız. Bu zamanda iş bulmak zor biliyorum fakat sorduğumda ya netten baktım dıyor yada havalar ısınsın gırerım işe diyor. Erkek dediğin işsiz kalmamalı özellikle evlenecekse. Eniştemin eniştesinde iş alanı bulduk gitti baktı zayıf oldugu içinde ona iş vermemişler. Şimdiyse benı suçladı 'senin verdiğin iple kuyuya inmem ' dedi. Bu cok üzdü. O üzüntüyle ' iş bulana kadar bana yazma' dedim. Ona baktığım işleri ve emeklerime üzülüyorum. Ne yapmalıyım? Herkes bırak onu dıyorlar
hava ısınınca inşaat sektörü falan açılıyor ,park bahçe gibi iş yerlerine hareket geliyor belki onu demek isyemiştir ama yinede tuaf tabiBu nasil bir bahane ya
siz hangi ülkede yaşıyorsunuz,yok öyle bir dünyaMühendis adam havada karada iş bulur
Çok doğru, en azından mühendis olarak bulmaz. Vasıfsız biri gibi iş bulmak mühendis olarak iş bulmaktan daha kolay. Bir sürü egolu patron da varken ohoosiz hangi ülkede yaşıyorsunuz,yok öyle bir dünya
hava ısınınca inşaat sektörü falan açılıyor ,park bahçe gibi iş yerlerine hareket geliyor belki onu demek isyemiştir ama yinede tuaf tabi
ben mezun olalı 3 yıl olmuşken ve çalışıyorken üniversite ögrencisi bir adamla nişanlandım işsizligide yaşadım düşük ücretle çalışmayıda,atanamamayıda 2 yıl nişanlı kaldık 13 yıllık evliyim eşim geçen sene bir devlet kurumuna atandı yılardır ilk defa benden yüksek maaş alıyor konu sahibi farklı açıdanda bakabilsin karar verirken diye söyledim çok zor şeyler bunlar dediginiz gibi tavır çok önemli konu sahibi iyi düşünmenizi tavsiye ederimOnemli olan is bulmasi degil ki, is bulmaya ugrasmasi. Evde yan gelip yatmak yerine en azindan cabalamaliydi. Biz esimle 2 sene nisanli kaldik. Sebebiyse tam nisanlandik ve kuresel kriz patlak verdi. Bir cok kisiyle beraber isten cikartildi. Tam 2 sene is bulamadi. Bu surecte o kadar ugrasiyordu ki ne benim ne onun ailesinden en ufak bir tepki gormedi. En sonunda cok guzel bir isyeri buldu. Hem maas hem kariyer olarak daha iyiydi. Sonrasinda da hemen evlendik zaten. Kendim bu durumu birebir yasamis biriyim hem de 2 sene. Is aramaya yanasmayan adamla omur gecmez diyorum.
evlenınce işsiz kalırsa boşanacak mısınMerhaba hanımlar
4 aydır nişanlıyım, nişanlım 3 aydır işsiz. Benim ve ailem içinde sorun. Ailem nişanlımı kabul etmiyordu basta ve emeklerle şuan nişanlıyız. Bu zamanda iş bulmak zor biliyorum fakat sorduğumda ya netten baktım dıyor yada havalar ısınsın gırerım işe diyor. Erkek dediğin işsiz kalmamalı özellikle evlenecekse. Eniştemin eniştesinde iş alanı bulduk gitti baktı zayıf oldugu içinde ona iş vermemişler. Şimdiyse benı suçladı 'senin verdiğin iple kuyuya inmem ' dedi. Bu cok üzdü. O üzüntüyle ' iş bulana kadar bana yazma' dedim. Ona baktığım işleri ve emeklerime üzülüyorum. Ne yapmalıyım? Herkes bırak onu dıyorlar
Asıl önemli olan iş araştırıyor ama bulamıyor mu yoksa tembellik mi yapıyor, sorumsuzca mı davranıyor?
Eğer ikincisi gibiyse evlenmeden yol ver gitsin
Issizligi daha uzun sure devam edecekse alternatifler aramali. Evde bos oturulmaz. Erkek bu ya gitsin hamallik yapsin,aza kanaat etsin bir sure, ama is bulamiyor olmasi ayri bir durum,is begenmemesi ayri bir durum. Is begenmiyorsa ayril ama is bulamiyorsa sabret ve ona destek ol.
Is begenmemek kotu,degismez de o adamzaten mesleği yokmuş ki yapacağı işler ancak o tarz olur
diplomasına göre is bekliyor desek o da yok adamda
yeni moda kendi niteliklerine bakmaksızın is begenmemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?