nişanlım işsiz

zaten onun aklında ki tam olarak bu şuan söyleyemiyor ama evlendikten sonra takıları isteyip iş kurmak isteyecek. bende vermeyince al sana huzursuzluk. balık baştan kokar diye boşuna demiyorlar

Bunu simdi hissediyorsaniz evlenmeyin. Ciddiyim. Bu kisi ancak isi batirir altinlariniz paralar yok olur borc kalir. Ve bence en önemli nokta: evlilik yolu beraber yolu yürümektir. Ama en gec isin icine cocuk girince erkek üstüne düsüni yapma kapasitede olmali yoksa kadin ve cocuk rezil oluyor sonra.

Bak kardeşim, madem ailen zorla barıştırdı. Aileni de buna pişman et. Sürekli para iste ailenden. Onu alamadık, bunu alamadık de dur. İyice soy. Senin ailene müstehak valla. Sonra da ayrıl gitsin şu adamdan. Bak bu forumda böyle kocalara katlanan çok kadın var. Hepsi de aynı şeyi yazıyor: babam bize her ay para yolluyor, çocuklara bir meyve bile alamıyorum, annemden istemek zorunda kalıyorum. Eşimin ailesi hiç para vermiyor (tembel oğullarını atmışlar başlarından, bir daha bakarlar mı?)

Hatta burada kocası çalışmadığı için o asalak kocayı alıp kendi ailesinin evine yerleşen vardı ya. Düşününce bile gülmek istiyor insan
Ayyy hatta anası babası da gelmişti herifin peşinden, kadına ailecek kapağı atmışlardı, sonra kadın boşuyor diye ağzına geleni saymıştı o kayınbaba olacak terbiyesiz, anayı babayı attın başından falan diye o mu?

Ayyy hatta anası babası da gelmişti herifin peşinden, kadına ailecek kapağı atmışlardı, sonra kadın boşuyor diye ağzına geleni saymıştı o kayınbaba olacak terbiyesiz, anayı babayı attın başından falan diye o mu?
Yok o ayrıydı ya sanki. Bahsettiğim üye kocası çalışmadığı için bi ara kaynanası ile yaşadı, sonra anlaşamadı anasının evine gitti. Hatta annem emekli hali ile eve her şeyi alıyor ama kocam anneme de ters davranıyor falan diyordu. Ya daha o kadar çok saçmalık vardı ki konuda. Kocayı boşamak dışında her şey vardı

Yok o ayrıydı ya sanki. Bahsettiğim üye kocası çalışmadığı için bi ara kaynanası ile yaşadı, sonra anlaşamadı anasının evine gitti. Hatta annem emekli hali ile eve her şeyi alıyor ama kocam anneme de ters davranıyor falan diyordu. Ya daha o kadar çok saçmalık vardı ki konuda. Kocayı boşamak dışında her şey vardı
yok artık

Kimdi ya o hatırlayamadım, bu dediğimi unutamadım ama ahhahah heriflerdeki yüzsüzlük unutulur gibi değildi. Kendi evinde gelinlik yaptırır bunlar, çirkef sürüsü ıyy.

Hala soruyor musunuz cidden. Ya öyle bir devirdeyiz ki çalışan bile evini zor geçindiriyor. Siz bu adamla nasıl bir hayat sürüp çocuk yapacaksınız. Ekmeğini taştan çıkaran insan evde oturmaz. Biraz aklınızı kullanın

Çalışma geçmişini biliyor musunuz
Sürekli böyle dikiş tutturamıyorsa pek çalışma hevesi yok gibi
Tamam sevmediğin işi yapmak da zor ama ne bilim böyle de gitmez siz mi çalışıp evi geçindireceksiniz

Çalışma geçmişini biliyor musunuz
Sürekli böyle dikiş tutturamıyorsa pek çalışma hevesi yok gibi
Tamam sevmediğin işi yapmak da zor ama ne bilim böyle de gitmez siz mi çalışıp evi geçindireceksiniz
3 yıl bir firmada çalıştı şartları iyi olan bir firmaydı ama vardiyalı olduğu için zorla kendini işten attırdı aradan 7 ay sonra yine bir yere girdi iş saatlerini beğenmediği için bir hafta içinde çıktı sonra bir firmaya daha girdi orda da 2 hafta dolmadan işten çıkarttılar.

ayrıca nişan attığım dönemde herkes çok üstüme geldi sanki seni aldattı mı şiddet mi gördün vs. vs. başka biriyle tanışacaksın o çok mu iyi çıkacak sanki herkesin bir kusuru olur erkeği yönetecek olan kadındır sen yönetmesini bil falan diye başımın etini yediler
Size bu aklı verenler kendisi ya da kendi kızı için kabul eder miydi böyle birini acaba
Herkes de dostunuz değil bunu bilin hele evlenen evlenecek olan kızı kıskanan çok oluyor iyi bir hayatı olmasın diye

Yapılacak şey belli, güle güle diyeceksin. Yok şimdi diyemiyorsan, bu kafayla devam ederse evlendikten sonra elbet dersin...
her gün bana farklı fikirle geliyor yok kasap açalım yok karavan yapıp satalım yok nakliye işine girelim ya da internetten satış yapalım para kazanalım derdinde ama bunları yapması için önce elinde paran olması lazım onda da o yok

Size bu aklı verenler kendisi ya da kendi kızı için kabul eder miydi böyle birini acaba
Herkes de dostunuz değil bunu bilin hele evlenen evlenecek olan kızı kıskanan çok oluyor iyi bir hayatı olmasın diye
tek dostum var o da şuan bana hayatını bile bile yakma diyor diğerleri öylesine insan

her gün bana farklı fikirle geliyor yok kasap açalım yok karavan yapıp satalım yok nakliye işine girelim ya da internetten satış yapalım para kazanalım derdinde ama bunları yapması için önce elinde paran olması lazım onda da o yok
İlahi kuzum siz varsınız ya açın kesenin ağzını onu bekliyor. Sizden başka kim para kaptırır bu batakçıya?

Back
X