nişanlım işsiz

her gün bana farklı fikirle geliyor yok kasap açalım yok karavan yapıp satalım yok nakliye işine girelim ya da internetten satış yapalım para kazanalım derdinde ama bunları yapması için önce elinde paran olması lazım onda da o yok
E senden talep ediyor iste tamam desen kredi çektirecek anlamadın mı? 😀
Hala neden bekliyorsun ayrılmak için?

merhaba. bir ay sonra düğünüm var fakat nişanlım işsiz. aralık 2022 yılında nişanlandık nişanlandıktan hemen sonra zorla kendini işten çıkarttırdı daha rahat bir yere girmek için o zamandan beri işsiz. bir ay önce işe girdi benim zorlamamla bir hafta çalıştı bıraktı sonra başka bir yere girdi orda da bir hafta çalıştı işten çıkarttılar. sizce ne yapmalıyım?
Aaaaa bu adamın çalışmaya gönlü yok bence çalışıyorsanız eğer muhtemelen siz bakacaksınız ona. Hadi birkaç ayı anlarımda 1 sene olacak neredeyse bence bu adamla evlenmeyi bir kez daha düşünün. Zira siz evin erkeği o evin kadını gibi oturacak gidişat onu gösteriyor.

Aaaaa bu adamın çalışmaya gönlü yok bence çalışıyorsanız eğer muhtemelen siz bakacaksınız ona. Hadi birkaç ayı anlarımda 1 sene olacak neredeyse bence bu adamla evlenmeyi bir kez daha düşünün. Zira siz evin erkeği o evin kadını gibi oturacak gidişat onu gösteriyor.
Doğru söylüyorsunuz. O yüzden bende ayrılmaya karar verdim

aslında çok akıllı bir kadınsın fakat biraz destek görmeye ihtiyacın var her şeyin de farkındasın umarım doğru yolu bulursun

ağlanacak halime gülüyorum yemin ederim. nişanlandığımdan beri hiç yüzüm gülmedi. gelinlik bakmaya gittik geçen adam kafasını telefondan kaldırmıyor. sürekli maçkolik takip ediyor.
kaç kaç arkadaşım kaç. Hem tembel hem de maçkolik off en çekilmeyecek ikili. Yaşın kaç bilmiyorum ama inan bu adamı hiç aramazsın ilerde. Yani anladığım kadarıyla özlenecek bir tarafı da yok

ben bundan 3 ay önce hem bu işsizlik hem de başka problemler yüzünden nişan attım ama ailem istemediği için barıştım tekrar. şu an onlarda pişman barıştırdıkları için
O zaman evlen evide ''ailen'' geçindirsin. Sorumsuz kocanda evde göt büyütsün.

yaşım 26 bu yaşıma kadar adam akıllı bir ilişki kurmak için bekledim ama değmedi
ya yaşında çok genç, mesela ben 32'yim yeni yeni evlilik nişanlılık olayına giriyorum, çevremdeki insanların çoğu daha geç evlenecekleri kişiyle tanıştılar. Hiç canını sıkma, eminim bu adamı hiç aratmayacak en azından sorumluluk sahibi, çalışkan biri karşına çıkacak

ben evine bakabileceğini düşünmüyorum ama çevredeki insanlar ekmeğini taştan çıkartır deyip aklımı karıştırıyorlar
O çevreye ''madem bu kadar iyi kendi kızını ver bu adama'' de. Bak nasıl toz oluyorlar ortalıktan. Ekmek taştan falan çıkmaz. Gereksiz edebiyata inanma. Sıkıntıyı sen çekicen, sorumsuz bir adamı sen çekicen. Hemde bir ömür. Ayrıl kendine azıcık saygın varsa AYRIL.

ya yaşında çok genç, mesela ben 32'yim yeni yeni evlilik nişanlılık olayına giriyorum, çevremdeki insanların çoğu daha geç evlenecekleri kişiyle tanıştılar. Hiç canını sıkma, eminim bu adamı hiç aratmayacak en azından sorumluluk sahibi, çalışkan biri karşına çıkacak
öyle evlilik meraklısı bir insan değilim zaten sadece güvenerek yola çıkmıştım ama güvenim sarsıldı

yaşım 26 bu yaşıma kadar adam akıllı bir ilişki kurmak için bekledim ama değmedi
. Evlilik hazırlığında adam çalışmıyor. Peki geçinmek için ne yapıyor. Aile desteği bir yere kadar. İş yok güç yok para yok böyle biriyle evlenmen delilik olur. Çok gençsin daha. Karşına çok daha iyileri çıkacaktır.

Back
X