• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlım, kişiliği ve çalışamamam :(

Olumsuz düşünmek diye bisey yok tatlım hayat senin tercih senin, biz sana sadece dışardan nasıl göründüğünü söyleriz. Ayrılmanın kolay olmadığı aşikâr, bizde bile bile lades deme önlemini al diyoruz yani. Mutluluklar
anlıyorum çok teşekkür ederim yorumlarınız için. umarım mutluluk olur.

merhaba hanımlar kafam karışık arada kaldım ve sizden akıl istiyorum. lütfen yardım edin. :KK43:
23 yaşındayım ve 8 yaşından beri süregelen bir ilişkim var. 15 senenin sonunda ailelere tabiri caizse savaş açtık ve nişanlandık bir aydır nişanlıyız. babam, annem ve benimle küstü maddi manevi hiç bir şey ile ilgilenmiyor bir aylık geçinebilecek paramız var ve ben ondan sonra çalışmak zorundayım. işler de tam olarak burda karışıyor. atama az olduğu için kpss den 84 puanla açıkta kaldım. nişanlım başka adamların emri altında çalışmamı istemiyor buradaki esnafları biliyorum ben çalıştırmam diyor. birlikte iş kuralım diye uğraşıyor. tam bir yeri devralacaktık annesinin müdahalesi ile onu da yapamadık günlerce ailesiyle kavga etti. annem diğer yandan hayatıma bu kadar karıştığı için bana baskı yapıyor. nişanlım en son tartışmamızda sinirden telefonunu da kamyonunun kapısını da kırdı. benim bir yerde çalışmamın fikri bile deli ediyor onu. iş kuramazsak o zamana kadar ben senin paranı veririm sana bakarım dedi buda annemi daha çok çileden çıkardı. sonunda ikisi de bana ne halin varsa gör diyerek sustular. arada kaldım ne yapacağımı bilmiyorum biri bana akıl versin nolur.
akışına bırak izle.ama sakın sorunlara çözüm bulmadan nikah kıyayım deme

8 yasindayken kafana silgi atiyormus. Buyumus simdi telefon atiyor. Hic degismemis. Evlenince ne atacak acaba?
Daha evlenmeden calisip calismayacagina karismaya hakki yok. Baba evinden cikmadin henuz. Baban dururken ona hic soz hakki dusnez. Ayrica annen cok hakli. Bu adamdan cacik bile olmaz. Ama ne desek bos. Senin gozun perdelenmis. Ne deyim? Bu da senin imtihanin herhalde.

Ne diyim ya. Annem hep insan cekecegi cileye asik olur der.... dogruymus....
evlilik florte benzemez. Evlilikte imzayi iki kisi atsa da aileler evlenir. Kapimizi kapatinca onlar disarda kalir diye dusunmeyin. Evlenince oyle olmuyor. Su an devginizin her seyi yenecegini falan dusunuyorsunuz. Evlenince is oyle degil iste. Sorumluluklar, hayat sartlari da eklenince flortteki gibi olmuyor, ask bitiyor yerini aliskanliga birakiyor. Sirt sirta verince de faturalar odenmiyor. Sen su an sevdigin icin bunu yeterli saniyorsun. Oysa ilerde calismayip hep adamin eline mahkum olunca pismanlik yasayacaksin. Adamda cok normal degil zaten. Tv yi yere atmak falan...
Su u da soyleyim. Anneler hep hisseder nedense... inan annen ne hissediyorsa gel sen onu dinle. yol yakinken vazgec su psikopat heriften. Sana saygisi yok cunku senin fikrini bile sormadan calismayacaksin demis. Adam kendini belli etmis aslinda. Sen gormek istemiyorsun.

merhaba hanımlar kafam karışık arada kaldım ve sizden akıl istiyorum. lütfen yardım edin. :KK43:
23 yaşındayım ve 8 yaşından beri süregelen bir ilişkim var. 15 senenin sonunda ailelere tabiri caizse savaş açtık ve nişanlandık bir aydır nişanlıyız. babam, annem ve benimle küstü maddi manevi hiç bir şey ile ilgilenmiyor bir aylık geçinebilecek paramız var ve ben ondan sonra çalışmak zorundayım. işler de tam olarak burda karışıyor. atama az olduğu için kpss den 84 puanla açıkta kaldım. nişanlım başka adamların emri altında çalışmamı istemiyor buradaki esnafları biliyorum ben çalıştırmam diyor. birlikte iş kuralım diye uğraşıyor. tam bir yeri devralacaktık annesinin müdahalesi ile onu da yapamadık günlerce ailesiyle kavga etti. annem diğer yandan hayatıma bu kadar karıştığı için bana baskı yapıyor. nişanlım en son tartışmamızda sinirden telefonunu da kamyonunun kapısını da kırdı. benim bir yerde çalışmamın fikri bile deli ediyor onu. iş kuramazsak o zamana kadar ben senin paranı veririm sana bakarım dedi buda annemi daha çok çileden çıkardı. sonunda ikisi de bana ne halin varsa gör diyerek sustular. arada kaldım ne yapacağımı bilmiyorum biri bana akıl versin nolur.

takıldıgım tek nokta 23 yasındasınız ve 15 senelık bır ılıskı var hemde 8 yasında baslamıs :KK57: ben o yaslarda bıldıgın cocuktum kı aramızda sızınle sadece 2 yas var kusak farklı yok yanı.
Kız kardesım 20 yasında ve erkek arkadası hıcbır sekılde calısmasına ızın vermıyor ve bıldıgın bos cuval gıbı . ne hayat duzenı var ne bı ıse yararı. senın elınde ne guzel meslegın var okumussun . ılla bulundugun ılcede calısman gerekmıyor kanaatındeyım. 8 vardıyası ıcın 5,5 da veden cıkan ınsanları tanıyorum sahsen.
ayrıca aılene de sonuna kadar katılıyorum daha evlenmeden bu kadar seye karısılır mı . sonrası ne olacak . etraftakı esnafın cıgerını bılıyorum tarzında cumle kurn ınsan ılerde neler soyleyıbılır tahmın bıle edemezsın. evlılık cok ayrı bı muessese flort gıbı olmuyor. aklın varsa sımdıden cok surtusmeden koy tavrını . aılene de her ne olursa olsun sırt cevırme..
bosa demıyolar ana gıbı yar bagdat gıbı dıyar olmaz dıe..
akılsız kardesıme de soyluyorum ama o da burnunun dıkıne gıdıyo ..

sürekli kendi işini yapıyor zaten eleman bile çalıştıramıyor pek yanında. aslında o konuda onun babası küsmeden önce benim babam abim hepsi aynı fikirdeydi ama şimdi bu konuda direten sadece o var. annemde haklı biliyorum ama ilişkimizde pek sorun yaşamıyoruz. bunun dışında annem bile hayran kalıyor ilgisine.
Onun size olan ilgisi saplantı olabilir.Genele bir insan birini bu denli kıskanırsa ve çalışma konusu açıldığında telefon kamyon kapısı kırıyorsa bence bu adamın size saplantılı hastalıklı bir sevgisi var..Yarın öbürgün oldu ki anlaşamadınız bu adamdan asla ayrılamaz sonu cinayete kadar gidebilir..Başından doğru karar verin bir problemimiz yok diyorsunuz ama buradaki insanlar ve en önemlisi anneniz malesef öyle görmüyor..

sen git yıllarca emek ver üniversiteden mezun ol sonra da zaten evlendikten sonra çalışmama izin vermeyecek de ..
mezun olup kendi isteği doğrultusunda çalışmayanı anlarım da bunun sizin isteğiniz olmaması çok saçma.ki madem 8 yasından beri berabersiniz deseydi okuma boşverrr zaten istediğin gibi çalışamayacaksın ki bunu diyen adamın agresifliği siniri ayrıntılarına girmiyorum bile

Ben 8 yaşından beri aranızda bir şeyler olmasına şaşırmadım. Ayrılık bir seçenek değil demen ise korkutucu. Senin hoşuna gidiyor galiba kamyon kapısı telefon falan kırması. Ay beni o kadar önemsiyor ki kapılar kırıyor diyorsun. Annen çok haklı gözünü aç. Sana evlendikten bir yıl sonra açacağın konuyu yazıyorum, ileride kopyala yapıştır yaparsın :

EŞİM BENİ DÖVDÜ YARDIM LÜTFEN
Kızlar merhaba. Önceki konularımdan bilirsiniz benim 8 yaşımdan beri beraber olduğum bir sevgilim vardı. Çok sinirliydi. Evleneli bir yıl oldu, 7 aylık hamileyim ve dün gece eşim bana VURDU. Zaten ilişkimiz sorunluydu. Evlendikten sonra çok değişti. Ben onun için ailemi karşıma aldım. Babama sırtımı döndüm. Çok emek verdim. Boşanmak bir seçenek değil, çocuğum babasız büyüsün istemiyorum. Ne yapabilirim ne olur akıl verin.

Yok artık!!!!!!!

ve sen hala bu adamla aılenle gorusmemeyı goze alarak evlenmeyı mı dusunuyosun ?
sıtedekı bır derdım var kısmındakı arsıvı bı kurcala derım ben belkı ordakı hayat hıkayerı bıseylerı kafanda oturtmanda yardımcı olur.
annesıne bu kadar sıddet egılımı gosteren el kızına neler yapmaz !!
unutma kendı dusende aglamaz ..

Yoş
yol yakınken bırak bence cok agresif hem aileni üzmeye değer mi

8 yaşında libido mu varda ilişki olsun. Ayrıca 15 sene süren ilişkiden zaten hayır gelmez. İnsanın 20 yaşındaki istekleriyle 25 bile tutmuyor. 25 le 30 bile tutmuyor. Şimdi 8 yaşında sevdiğin oğlan çocuğu hiç değişmedi mi? Sen hiç değinesinmide o ilişki dediğin şey 15 yıl sürdü. Nerden bakarsan bak ütopik...

bukadar agresif herşeye karışan kıskanç adamla ömrünü çürütürsün ailen haklı

Sen çalışmak zorunda değilsin . Sadece ihtiyaçlarını söyle kim alırsa artk :21: nişanlın çalışmanı istemiyorsa bi zahmet karşılasın.

Ya boyle biriyle mutlu olunmaz anlasilan o hala cocuk 8yasinda kalmis buyusunde oyle evlen bence o ne ya telefon kirmalar cahil cahil onun emri altinda calistrmam demeler

Ekmeğini suyunu o mu veriyorda karışıyor ve sen böyle bir adama nasıl taviz veriyorsun anlayamıyorum 8(!) Yaşından beri bir ilişki olmaz o arkadaşlıktır hatta bağımlılıktır alışkanlıktır. Ilişkinizi bana kalırsa gözden geçirin

Back
X