Nişanlım koruma polisi; çok yoğun çalışma saatleri var ve ortağından da kıskanıyorum artık konu çözümsüz kavga ettik ne yapmalı?

Boşver kendine güven aldatırsa kendi kaybeder imajı çiz. Üstelik o kızın da sevgilisi kocası vardır. Birlikte çalışıyor diye yürüyecek değil ya
O kadının durumu daha vahim.
Gece gündüz ne olduğunu bilmediğin bir adamın yanında, canını emanetle yaşıyorsun.
Ailesinin, sevgilisinin içi gidiyor, dua ediyorlardır helal süt emmiş bir adamdır inşallah diye.

şaka mı bu
orda gorev yapma burda calısma dıye polıs asker mı olur
unıformayı gıyıp evde mı otursun ? sadece sıze mı gıysın unıformayı
adamın ısı bu yahu

Aynen öyle polis ama sapığı manyağı da var ülkede. Kız tek başına gece yarısı işi için koşuyor. Derdi erkekse etrafında bir dolu var. Ha nişanlısı da aldatırsa yapacak bir şey yok. Aldatanan her durumda aldatır. Yan yana çalışıyoruz hadi aldatayım demez

İkisinde Polis ya ne kötülük yapacaklar birbirlerine

Kizim o cocuk polis gecesi gündüzü olmaz diyenler yüzünden arkadasim sevdigi kişiye kavusamadi. Kizda ailesi gibi düşündü bekleyemem yapamam edemem diye evlenmekten vs vazgecti.. Arkadasim Normal düz polisken gitti ozel harekatci oldu. Gecesi gündüzü hic olmadi. Daha da birbirine karistirdi sirf o kiz yüzünden.1 yil sonra da arkadasim sehit düştü vatanı icin. O kiz ne yapti biliyor musun yalandan sevgi dolu cumlelerle her yerde fotoğrafını paylasip durdu arkadasimin.. Güya cok sevdi de kavusamadi. Hayir beklemeyi istemedi. Sevseydi beklerdi...Polislik eger ki gercek vatan askiyla severek yapılıyorsa herşeye degmeli. Ve siz bunu kaldiramayacaksaniz sorunlar cikarip duracaksaniz nisanliniza boşa umit vermeyin. Ben bunu kaldıramıyorum sana sürekli sikinti cikaririm deyip gidin. O da kendisine gore belki polis belki de onu gercekten severek bekleyecek birini bulur. Polis biriyle evlenmek kolay değildir. Herkes yapamaz ve sanirim sizde yapamazsiniz

Polislik mesleği masabaşından ibaret değil, kurs aldı mı bilmiyorum nisanliniz ama ikinci bir emre kadar çıkış yasaklarinda, ek görevlerde, devriye görevlerinde bayan polis olur.Gece görev olur, saat mevhumu gözetmeksizin aranır personel.Her meslekte istisnalar olabilir bu fitratla alakalı ama darlamamanizi tavsiye ederim nisanlinizi zaten vardır belkide o bayaninda hayatında birisi.

İkisinde Polis ya ne kötülük yapacaklar birbirlerine
Sayayım mı?
3. Sayfa haberlerine bakmanız yeterli.
Meslek önemli değil ki kötülük için, insanlık lazım.
Hele ki polis asker gibi psikolojik olarak da aşırı yıpratıcı meslek mensuplarının ben normal kişiliklerde olduğunu düşünmüyorum, olamazlar da zaten.

Arkadaşlar siz iyi misiniz? Kadın koruma polisi koruma... Özel harekat polisi normal de, görevi orda sokakta kendisini değil Vali’nin eşini korumakken siz kendisinden endişenmişsiniz. Kendini koruyamayan başkasını nasıl korusun? Gerçekten garip ve komik...

Siz korumaları aksiyon filmlerinden mi ibaret sanıyorsunuz?
Valla bu durumların içerisinde yıllarca yaşamış biri olarak söylüyorum, Türkiye de gerçek anlamda koruma sadece özel çalışanlarda olur.
Yoksa memurluk görevi olarak oraya atanan adamdan, öyle muhteşem tekmeler, duvara tırmanmalar bekleyemezsin.

Iste herkes polis ve askerle yapamaz.Yapana saygi duyuyorum cidden.Buyuk ozveri.Ben mesela asla yapamazdim.Zaten yeterince anksiyete,panikatakla ugrasiyorum...Bu yuzden bekarken polis&asker tekliflerini daha gormeden reddederdim.Sanirim size gore de degil.Yol yakinken guzelce ayrilin.

Bende olsam kıskanırdım çünkü iki karşı cins bir arada uzun saatler geçirince illa ki bir elektrik oluşuyor. Ama sevgilinize güveniyorsanız sorun yok önemli olan güven

İkisinin de yapmış oldukları iş gerçekten yoğun ve yorucu, üstelik vali eşinin koruması demişsin. Aklına geldiği gibi sürekli sıcak ve samimi bir ortamları olmuyordur, polislikte disiplin ve saygı çok önemli. Aralarında öyle makara falan dönecek kadar samimiyet yoktur yani , içini ferah tut. Kıskanman tabiki normal ama nişanlın sırf sen istiyorsun diye de işini değiştiremez, herkes onun şuanki yaptığı iş için fırsat kolluyor. Karakolda, şubelerde yada devriye atarken çok daha zorlu durumlarda çalışabiliyorlar çünkü. Eşim de polis, gerçekten çalışma şartları çok zor. Seviyorsan sabretmelisin, hayatları zaten zor birde biz huzursuz etmeyelim diye düşünüyor insan.

Üstelik kendisi işi bırakma talebinde bulunursa göze batıp daha kötü birimlere verilebilir , o yüzden sabırlı ol. İnan ki hiç kimse teşkilatta bulunduğu görevde uzun süre kalmıyor, sen şimdi ortada olmayan bir durum için nişanlını kırıp üzersin yada ilişkinizi yıpratıp ayrılırsın. Sonra birkaç ay sonra bir bakarsın nişanlının görev yeri değişmiş sende boşuna ayrıldığınla kalırsın. Önemli olan nişanlına güveniyor musun? Eğer güveniyorsan hiç huzurunuzu kaçırma, bu günler geçici.

Zaten seni sevmese senle değil işyerindeki iş arkadaşlarından birini tercih edip onlarla nişanlanırdı. Kendine güven, hepsi geçer bunların ve boşuna birbirinizi yıprattığınızla kalırsınız. Şimdiye kadar kızla yüz yüze gelip nişanlının bir hatasını yada laubali davranışını görmediysen hiç bu konularda üzerine gidip kendinden uzaklaştırma derim. Normalde düşünmüyorsa bile sen ittikçe kızla samimi olur , aranı iyi tut o yüzden.

Benim esim de kaymakam korumasiydi 1 sene. Hanimefendi dedigin gibi cok aktiftii. Surekli gezerdi. Haftasonlari bile asla bu adamin da aile var demezdi. Gecenin 12sinde patlican biber al diye aradigi gunleri bilirim. Yataktan kalkip gitmisti adam apar topar. O son oldu iste. Ustleriyle konusup ertesi gun ayrildi ordan.
Yuzunu goremiyordum esimin. Ayni sekilde yaninda bir de bayan polis vardi. Cok severim kendisini. Eve davet edip tanismistim aklim hic kalmadi o konuda.
Kiskancliktan dolayi degil de sirf yogunlugundan istemedim ben. 1 sene sonunda patlican biberi bahane edip yeter artiik cik artik dedim. Ust duzey insanlarin hepsi olmasa da cogu korumalarina hizmetci gibi davraniyorlar. Esimin onlarin market alisverisini yaptigi gunler oldu. Diger kaymakamin evindeyken benim esimi tatli almaya gonderdiklerini bilirim ki kapilarinda bunun icin ekstra 2 adam varken. Bir daha tovbe ettik ikimizde koruma olayina. Mecbur kalmadikca yapamaz esim. Kesinlikle razi gelmem artik. Ne cektigimizi biz biliriz. Bir dahai tovbee

esim polis ozel gunlerimizde yılbaşında dugunde bayramda cenazede vs yanımda değil gece gündüz çalışıyor cok yoruluyor illaki bayan personellede bir arada oluyorlar polislik erkeklere has bir meslek değil..
kadınlara normal kadın gözüyle bakmıyorlar emin ol görev arkadaşı onlar inanın ablalarına kardeşlerine nasıl davranıyorlarsa öyleler eşim onlar rahat etsin diye uğraşır dinlenmelerine müsade eder zaten o kadar yorgun oluyorlar ki bir an önce eve geliyim diye düşünüyorlar merak etme seni gerçekten seviyorsa kimseyi gözü görmez.

polisin aldattiginida gördüm eve geliyim eşimi çocuğumu goruyum diye saniye sayanida gördüm kişilik meselesi her insan aynı değil sen önce kendinden emin ol polis eşi olabilirmisin

Bemde kıskanırdım.Am olmuyosa zorlama.Hayat çok guzel.İstedıgın ılıskıyı bul ve yaşa

Çok şanslısınız gerçekten. Burdan ayrılmak istiyorum diyebileceği üstleri var eşinin. Müthiş bir şey bir polis için. Ne güzel senin razı gelip gelmemene de bakıyorlar ayrıca. Dalga geçmiyorum ciddiyim. Hiç böyle üstlerimiz olmadı da ailece kıskandım sanki

Üye olalı 2 saat olmuş ama profil kısıtlamayı hemen çözmüşsünüz, tebrik ederim.

Sadece çalışma saatlerinden şikayet etseniz anlarım ama ön koltukta yan yana oturmalarına bile takmışsınız. Nasıl otursunlar ki? En normali yan yana oturmak zaten.

Adamın işi buysa yapacak bir şey yok. Ya ayrılacaksınız ya da böyle kabul edip evleneceksiniz.

Benim ki de ayrılamıyor işte üstleri yok gerçi kendi memnun halinden; memnun olmasa üst bulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…