Nişanlım mezuniyet balosuna izin vermiyor!

Bade1989

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2012
108
0
46
Antalya
Öncelikle hepinize iyi akşamlar kızlar... Hemen konuya girmek istiyorum...

Ablam bu sene üniversiteden mezun oluyor. Yarın mezuniyet balosu var fakat nişanlım gitmeme izin vermiyor... Benim orada ne işim varmış, orada beni ablamın arkadaşlarından biri görüp beğenirmiş başıma musallat olurmuş...

Ne desem ikna edemedim. Çok sinirliyim... İnanın yazacak cümle bulamıyorum...

Bugüne kadar her kıskançlığını yuttum, görmezden geldim ama bu benim ablamın mezuniyet balosu en mutlu günü. Ben ablamın yanında olmak istiyorum nasıl olur da böyle bi günde bana izin vermez yaa ne yapacağım ben şimdi

Nişanlıma o kadar dil döktüm günlerdir ama hiçbiri işe yaramadı.. Eskiden olsa bağırıp çağırırdım ama bu defa gerçekten gücüm kalmadı. Bilerek hala iyi davranıyorum belki son anda kararı değişir diye ama değişecek gibi değil. Ölsem de göndermem seni o baloya diyor

Son düzenleme:
Nişanlınızın lafına göre o zaman sokağada çıkmayın mazallahh biri görür beğenir falan

Biraz fazla şımartmışsınız gibi sanki :)

Hem biri beğense nolucak ben yüz vermedikten sonra

Aynı yerde değilmisiniz ? O da gelsin sizinle eğer öyleyse.

Ben olsam bu kadar kıskançlığa gelemem ablamın yanında olurdum..

erkeklerin bu kadar kısıtlayıcı oluşu tuhafıma gidiyor. Evlenince sizi hiç bi yere göndermz heralde

Diploma toreni mi, balo mu bu? Baloda aileden birilerinin gitmesi biraz mantiksiz geldi de ondan sordum... Insallah izin verir ama gerekcesi biraz sacma olmus. Madem cok istiyorsun nisanlin da seninle gelse olmaz mi?

Bu kadar kisitlayan adami feristahi olsa cekemem. Evlendikten sonra gelecek kisitlamalarin habercisi bunlar, bilesin canim. Tabii ki ablanin yaninda olacaksin, olmak isteyeceksin. Buna bile olsem izin vermem diye konusabilen adam, bilemiyorum. Annen baban dahil olsun, illa ki git. O kim oluyormus da ablanla ilgili olan bir duruma bile karisiyormus.

oda gelsin seninle dugun provasi yapin:)
e o zaman sen dugune ni$ana dogum gunu vs kutlamalarada gitme
ni$anlilik birbirini tanimak içindir
omur boyu bu $ekilde ksiitlanmaya varmisin ?

benim eşimde kıskançtır ama çok istediğim bişeyse mutlaka bi ortak nokta buluruz senin nişanlın çok inatçıymış canım ya hele ki nişanlılık çifte kumruluk bi durum bu dönemde biraz daha baskın olmanı tavsiye ederim

geleceğini görüyorum sanki...kapı dışarı çıkarmayacak seni hatta tülleri bile açtırmayacak cinsten...
fazla mı sessiz kaldın ki bu kadar hak görüyor kendinde...gitmelisin bence..o senin ablan..nedemek yahu biri görür beğenir falan...ozaman sokağa da çıkma, sokakata da biri görüp beğenebilir...
eğer sen nişanlın gitme dedi diye bu baloya gitmezsen, emin ol bütün ipleri onun eline vermiş olacaksın...bu senin için bi dönüm noktası.kararını ver ve git...ömür boyu dizginleri elinde tutan bi erkeğe eş olmak istemiyorsan gitmen lazım ki bir tık geri planda kalması gerektiğini bilsin nişanlın...

İzin ? Pardon ama siz neden izin alıyorsunuz ki, sizin yapmanız gereken şey bence nişanlınıza ablanızın mezuniyetine gideceğinizi bildirmek. İzin almak nedir, anneniz babanız değil ya da gideceğiniz yer kötü bir yer değil. Ablanızın mutlu bir günü ve yanında olmak en doğal hakkınız. Tabii ki ilişkinizin boyutunu bilemem ama siz kimseden izin almak zorunda değilsiniz.

Hepiniz söylediklerinizde çok haklısınız, ama senelerdir onun huyu böyle. İnanılmaz bi kıskançlığı ve inatçı bi yapısı var.

Son düzenleme:
o mezuniyete gidin, basta taviz verirseniz sonra basa cikamazsiniz. sizin mantiginiz el veriyor mu sizce biri gorur musallat olur o zaman hic cikma sokaga, insan icine karisma bir odaya hapset kendini. kimse gormez o zaman.

Bu karimi/nisanlimi kimse gormesin zihniyeti cok tehlikelidir. Cok kiskanc da diyorsun. Kapiyi esinin ustune kitleyip ise giden, perdeyi bile actirmayan adamlar okuduk burda. Eslerini kimse gormesin diye! Tehlikeli sulara atma kendini. Evlilik kararini iyi olc tart derim.

Çok haklısınız, aynısını ben de söyledim. Birisi beni beğenecekse sokakta da görür beğenir, bunun yeri ve zamanı olmaz ki Bu arada eğer söylediğiniz gibi yaparsam ve onu dinlemeyipte o baloya gidersem söyleyeceği şeyi şimdiden adım gibi biliyorum. "Bi mezuniyet balosu için beni çiğneyip gittin, işte sen böyle biriymişsin" der ve bi daha asla yüzüme bakmaz. Onun rızası olmadan gidersem ömür boyu yüzüme vurup perişan eder beni adım gibi biliyorum

Son düzenleme:
bunca yıllık evliyim ne kocamin benden nede benim ondan ^izin^ aldığımi bilmem. insan kendini bilip karsidakinden emin olduktan sonra. ayrıca izin almak bana bi yaştan ve konumdan sonra çok aşağılayici geliyor

biliyorum ni$anlilik zor, yari evlilik gibi, ayleler tani$iyor herkes evleneceksiniz diye biliyor vs
ama anla$amiyorsan o yuzugu çikarip eline tutu$turacaksin
omur boyuda kimsenin dirdirini ba$a kakmasini çekmek zorunda deilsin

sen kendine deger vermezsen ba$kasi hiç eger vermez
sende bi insansin, herkesin sahip oldugu haklar sendede var,ni$anli yada evli olman bu haklari senden almaz ..

inan evlilik çokkk daha zor, o imza atildikdan sonra hersey degi$ir, ve hep derim ni$an atmak bo$anmakdan çokkk daha kolaydir

biliyormsun benim kuzenim ni$anliyken annesine yani halam para vermi$, ve gelin ni$ani atti benden habersiz para verildi diye, yalvar yakar geri yuzuug takdirdilar ama bugun kuzenim karisindan izinsiz wc ye gidemez ister inan ister inanma :)

bu balo sadece balo deil senin ozgurluk sava$in
hani gezi bahane diyolar ya sosyal maddde de balo bahane

Son düzenleme:
o mezuniyete gidin, basta taviz verirseniz sonra basa cikamazsiniz. sizin mantiginiz el veriyor mu sizce biri gorur musallat olur o zaman hic cikma sokaga, insan icine karisma bir odaya hapset kendini. kimse gormez o zaman.

Bunun icin sanırım çok geç kaldım, en başından yapmalıydım. Çünkü ben yarın o baloya gidersem "bunca zaman nelerine izin vermedim de büyütmedin, şimdi bi mezuniyet balosu için mi bu kadar inatlaşıyosun?" Der ve sonra bunun altından bir sürü şey çıkarır.. Olmadık kuruntular yapar, tartışma büyür de büyür adım gibi biliyorum

Arkadaşım; sen huyu böyle diyip kabullenmişsin ama nişanlın hasta bence.
Ne demek izin almak canım ya?
Açıkçası ben böyle yasak koymalara\izin isteme meselelerine pek sıcak bakmıyorum...
Annendir babandır izin alırsın.
Ama nişanlından izin alman bence senin çok taviz vermenden kaynaklanıyor...
Çok boğucu değil mi senin için?
Anladım ki; sen de sıkılmışsın ve gücüm kalmadı diyorsun...
Biraz mantık diyorum...
Kendini ve geleceğini de düşün....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…