geleceğini görüyorum sanki...kapı dışarı çıkarmayacak seni hatta tülleri bile açtırmayacak cinsten...
fazla mı sessiz kaldın ki bu kadar hak görüyor kendinde...gitmelisin bence..o senin ablan..nedemek yahu biri görür beğenir falan...ozaman sokağa da çıkma, sokakata da biri görüp beğenebilir...
eğer sen nişanlın gitme dedi diye bu baloya gitmezsen, emin ol bütün ipleri onun eline vermiş olacaksın...bu senin için bi dönüm noktası.kararını ver ve git...ömür boyu dizginleri elinde tutan bi erkeğe eş olmak istemiyorsan gitmen lazım ki bir tık geri planda kalması gerektiğini bilsin nişanlın...
canım senin ve nişanlının yaşı kaç biraz küçüksünüz sanırım
Çok haklısınız, aynısını ben de söyledim. Birisi beni beğenecekse sokakta da görür beğenir, bunun yeri ve zamanı olmaz kiBu arada eğer söylediğiniz gibi yaparsam ve onu dinlemeyipte o baloya gidersem söyleyeceği şeyi şimdiden adım gibi biliyorum. "Bi mezuniyet balosu için beni çiğneyip gittin, işte sen böyle biriymişsin" der ve bi daha asla yüzüme bakmaz. Onun rızası olmadan gidersem ömür boyu yüzüme vurup perişan eder beni adım gibi biliyorum
o mezuniyete gidin, basta taviz verirseniz sonra basa cikamazsiniz. sizin mantiginiz el veriyor mu sizce biri gorur musallat olur o zaman hic cikma sokaga, insan icine karisma bir odaya hapset kendini. kimse gormez o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?