Tabiki öyle olmalı, benimde en iyi arkadaşım abimdir.Ablam bunca yıldır benim her zaman en iyi arkadaşım oldu. Ben onun üniversitedeki bütün kız arkadaşlarını tanıyorum. Benim nişanlımdan dolayı sosyal hayatım sıfıra indi. Hiç arkadaşım yok. Ablam ve kız arkadaşları bilerek beni davet ettiler, hem benim için bi hava değişimi olmuş olur hem de biraz eğlenirim diye.
Ben nişanlına hak verdim.
Hemen erkeğin kısıtlaması yok perde açtırmaması falan yorumlar gelmiş ama siz olsanız yollar mısınız nişanlınızı baloya?
Mezuniyet töreni, kep atma töreni vs. ailenin katılması normaldir ama siz balodan bahsediyorsunuz. Şimdiye kadar baloda kardeşi yanında gelen birini görmedim. Abiniz olsa belki anlarım kız arkadaşı yoktur eşlik etmenizi ister ama öyle bir durumda yok.
Bana gitme isteğiniz biraz gereksiz geldi.
Tam olarak anladım. Bir önceki mesajımda yazdım sorun balo değil sorun günlük yaptığı kısıtlamalar dediğiniz gibi bakkala bile izinle gitmek. Ben empati yapıyorum ve bende ben olmadığım sürece erkek arkadaşımın kardeşinin balosuna gitmesine izin vermem.siz konunun içeriğini tam anlamamışsınız sanırım...evet biz öyle yorumlar yaptık ama dikkatli okursanız konu sahibi nişanlısının aşırı kıskanç olduğunu, huyunun böyle olduğunu ve her defasında izin almak için çabaladığından bahsetti....
mesele sadece balo değil, nişanlısının karekterini konuşuyoruz biz....sırf baloya izin vermediği için değil...
baksanıza adam resmen raydan çıkmış, yok efendim 11 de eve döneceksin, karşına kimse oturmayacak falan..
nedemek bunlar yaa, resmen blöf yapıyor....11 de dönülmeyeceği belli...o tür şeyler 11 civarı olur zaten...11 de dönemeyeceğini bildiği için, ben sana git dedim sen gitmedin diyebilmek için blöf yapıyor...
benim konu sahibine tavsiyemo baloya git ve dilediğin saatte dön...
çok ağlayacaksın ilerde...böyle biriyle ömür geçmez...
Tam olarak anladım. Bir önceki mesajımda yazdım sorun balo değil sorun günlük yaptığı kısıtlamalar dediğiniz gibi bakkala bile izinle gitmek. Ben empati yapıyorum ve bende ben olmadığım sürece erkek arkadaşımın kardeşinin balosuna gitmesine izin vermem.
Kendisininde dediği gibi hiç arkadaşının olmaması bi yere gitmesine izin verilmemesi onu asıl bunaltan. Aslında aynı şeyden bahsediyoruz ama nişanlısına düşman gibi davranıp bana ilerde neler neler yapar o baloya gitmeliyim diye bi bakış açısını ben kabul edemiyorum :) Belki kendine bir kaç arkadaş edinmeli ve hayatını onun üstüne kurmamalı bu kadar basit aslında çözüm.
siz konunun içeriğini tam anlamamışsınız sanırım...evet biz öyle yorumlar yaptık ama dikkatli okursanız konu sahibi nişanlısının aşırı kıskanç olduğunu, huyunun böyle olduğunu ve her defasında izin almak için çabaladığından bahsetti....
mesele sadece balo değil, nişanlısının karekterini konuşuyoruz biz....sırf baloya izin vermediği için değil...
baksanıza adam resmen raydan çıkmış, yok efendim 11 de eve döneceksin, karşına kimse oturmayacak falan..
nedemek bunlar yaa, resmen blöf yapıyor....11 de dönülmeyeceği belli...o tür şeyler 11 civarı olur zaten...11 de dönemeyeceğini bildiği için, ben sana git dedim sen gitmedin diyebilmek için blöf yapıyor...
benim konu sahibine tavsiyemo baloya git ve dilediğin saatte dön...
çok ağlayacaksın ilerde...böyle biriyle ömür geçmez...
kep töreni mezuniyet töreni gidebilir ama akşam baloya gidemez. en çok kendime sonra ona güvenirim. hayatımda baloya kardeşiyle giden birini görmedim(aynı cinsiyette). kendim gitmeyi tercih etmem oda gidemez. kız kardeşine eşlik edecekse kavalyelik yapacaksa gidebilir.neden izin vermessin nişanlının kardeşinin balosuna gitmesine, kendinemi nişanlınamı güvenmiyorsun
sevgililik, nişanlılık, evlilik böyle şeyler değil, birbirinin hayatını kısıtlamak değil, birlikte mutlu olmak, hayatı paylaşmak, tabiki oda sende birbirinizden ayrı aktiviteler yapacaksınız, arkadaşlarınız, eğlenceleriniz olacak. sen düzgün bir insansan oda düzgün bir insansa size kimse bişey yapamaz. yok karşındaki düzgün biri değilse hiçbişey yapamazsa telefondan, internetten sokaktan birini bulur gene yapacağını yapar.
böyle ilişkiler yaşamayın, hayatı ne ona nede karşıdakine zehir etmeyin.
iş arkadaşlarımın çoğu erkek, kocam olmadan onlarla sinemayada, kahve içmeyede giderim, haber veririm, tamam selam söyle der. eşiminde bayan arkadaşları var, bende severim onları. hırsıza kilit olmaz derler
Tam olarak anladım. Bir önceki mesajımda yazdım sorun balo değil sorun günlük yaptığı kısıtlamalar dediğiniz gibi bakkala bile izinle gitmek. Ben empati yapıyorum ve bende ben olmadığım sürece erkek arkadaşımın kardeşinin balosuna gitmesine izin vermem.
Kendisininde dediği gibi hiç arkadaşının olmaması bi yere gitmesine izin verilmemesi onu asıl bunaltan. Aslında aynı şeyden bahsediyoruz ama nişanlısına düşman gibi davranıp bana ilerde neler neler yapar o baloya gitmeliyim diye bi bakış açısını ben kabul edemiyorum :) Belki kendine bir kaç arkadaş edinmeli ve hayatını onun üstüne kurmamalı bu kadar basit aslında çözüm.
siz benimle ilgili soru sordunuz diye yazıyorum yoksa konu sahibi sadece kendi istediğini yazanlara cevap veriyor o yüzden bakmıcam bu konuya :)cümlelerime gücenmeyin nazım geçtiği için bukadar rahat yazıcam
neden göndermezsin nişanlını...
o halde güvenmiyorsun nişanlına...şimdi diyeceksin ki ben nişanlıma güveniyorum ama kızlara güvenmiyorum...:) ah yapma lütfen canım yaa..
güven eksikliği olan kişilerin lafıdır bu...
ben nişanlıyken de asla kısıtlamadım, oda beni kısıtlamadı...gönül rahatlığıyla heryere müsade ettik biz..asla güven sorunumuz olmadı...
4 yıllık evliyim ve hala ne eşim beni ne ben onu kısıtlarım..evet kıskanmak sevginin gereğidir fakat hayatını kısıtlamak bence biraz zorbalığa kaçıyor...sözüm sana değil, konu sahibinin nişanlısına diyorum...yaptığı çok zorba bi davranış...insan biraz güvenir...benim nişanlım, değil baloya, ordunun içine girse yine bana sadıktır diyebilmelidir...
bende göndermem demişsiniz ya, lütfen gücenme bana ama aranızda güven problemi var bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?