- 23 Ağustos 2012
- 51.867
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.562
- 898
Hepinizin yorumlarını tek tek okuyorum. Çok ama çok teşekkür ederim. Her birinize tek tek cevap vermek istiyorum fakat telefondan girdiğim icin çok zor oluyor o yüzden bütün yorumları okuyup genelleme yapıp öyle cevap yazıyorum..
Bugüne kadar onun güvenini sarsacak en ufak bişey yapmadım. Neden bu şekilde davranıyor anlamıyorum. Yıllardır sana güveniyorum ama çevreye güvenmiyorum diyor. Sen çok iyi niyetlisin çevrede bir sürü kötü niyetli adam var diyor. O baloda bir sürü erkek olacak, üstelik alkollü mekan, biri alkolü fazla kaçıracak gelipte seninle tanışmaya çalışacak başına musallat olacak diyorÖlsem de göndermem ben olmadan senin öyle mekanlarda işin olmaz diyor başka bişey demiyor. Bu arada ablam nişanlımın huyunu bildiği için onu da davet etti fakat nişanlım çalıştığı için gelemiyor. E kendi gelemediği icin beni de göndermiyor.
Halbuki ablamın okul arkadaşları o kadar düzgün insanlar ki. Herkeste benim nişanlı olduğumu biliyor. Kim gelipte yanaşmaya cesaret edebilir ki? Nişanlımın bu tavrı ve düşüncesi çok saçma çokkkk!!
ama bu paranoya çok kötü bir şey. ileride ne boyutlara ulaşacağını tahmin bile edemiyorum. gerçekten çok aşık değilseniz bu ilişkiyi gözden geçirin arkadaşım.neler okuyoruz bu forumda, kocasının kısıtlamalarından deliye dönen kadınlar falan. bu size yaptığı bir saygısızlık resmen.
Hepiniz söylediklerinizde çok haklısınız, ama senelerdir onun huyu böyle. İnanılmaz bi kıskançlığı ve inatçı bi yapısı var.
en gıcık aldığım erkek tipi,hayatı insana zindan eder böylesi.
ablan veya annen arayıp konuşsa ama ciddi bir şekilde,
o senin sadece nişanlın kocan filan değil, sen hala baba evindesin
bunu ona hatırlatacak şekilde konuşsunlar,izin isteme şeklinde değil ama
bilmem anlatabildim mi??
o zaman sizi eve kapatması lazım her yerde biri beğenip musallat olabilir :90: çok saçma geldi bana kendide gelsin o zaman sonuçta nişanlınız böle kıskançlıklar hala varmışş
Ben nişanlına hak verdim.
Hemen erkeğin kısıtlaması yok perde açtırmaması falan yorumlar gelmiş ama siz olsanız yollar mısınız nişanlınızı baloya?
Mezuniyet töreni, kep atma töreni vs. ailenin katılması normaldir ama siz balodan bahsediyorsunuz. Şimdiye kadar baloda kardeşi yanında gelen birini görmedim. Abiniz olsa belki anlarım kız arkadaşı yoktur eşlik etmenizi ister ama öyle bir durumda yok.
Bana gitme isteğiniz biraz gereksiz geldi.
Çok haklısınız, aynısını ben de söyledim. Birisi beni beğenecekse sokakta da görür beğenir, bunun yeri ve zamanı olmaz kiBu arada eğer söylediğiniz gibi yaparsam ve onu dinlemeyipte o baloya gidersem söyleyeceği şeyi şimdiden adım gibi biliyorum. "Bi mezuniyet balosu için beni çiğneyip gittin, işte sen böyle biriymişsin" der ve bi daha asla yüzüme bakmaz. Onun rızası olmadan gidersem ömür boyu yüzüme vurup perişan eder beni adım gibi biliyorum
Aman aman yok... Bi daha tövbe aileme yansıtmam hiçbişeyi. Bi önceki açtığım konuya ufak bi göz gezdirirseniz ne demek istediğimi anlayacaksınız... Geçenlerde annemin yanında nişanlımla telefonda tartıştım, tartışmaz olaydım. Annem bizim bu geçimsizliğimize üzüldüğü için benden habersiz o gün mesaj atmış nişanlıma. "Oğlum ben sizin bu kadar kavga etmenize dayanamıyorum yeter artık, yürütemiyosanız iyice geç olmadan ayrılın bitsin bu ilişki, bade senin yüzünden çok yıprandı" tarzından şeyler yazmış nişanlıma. Sonrasında uğraşan ben oldum tabii. Annemin mesajından dolayı çocuk gibi trip yapıp "sen neden herseyi ailene yansıtıyorsun" diyen nişanlımı mı idare edeyim yoksa "yeter artık anlaşamıyorsanız ayrılın" diye üstüme gelen annemi mi... Orta yolu bulana kadar canım çıktı. O günden sonra boyumun ölçüsünü aldım bi daha asla aileme yansıtmam aramızdaki tartışmaları...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?