Merak ettim diğer konularınıza şöyle bi göz attım. Kusura bakmayın ama ne istediğinizi bilmediğinizi ve birazda şımarıklık yaptığınızı düşünüyorum. Çocuğa defalarca ayrılıktan söz ediyorsunuz, her defasında size yalvarıyor ayrılmak istemiyor vs vs barışıyorsunuz, en son diyorki size bir daha ayrılık lafı açarsan biter. . . Buna bile alınmışsınız. Bitirmeyi nasıl düşünür falan diye şımarıklık etmişsiniz. Ya hu siz çocuğa bunu zaten defalarca yapmışsınız. Başka bir günde sabah tartıştınız diye babasını arayıp davete gelmeyeceğinizi söylemişsiniz. Kusura bakmayında bu da şımarıklıktır yani. Böyle bi sebepten söz verdiğiniz davete gitmemek.. Yani bence garip..
Asıl konuya gelecek olursak benim eşim hasta olsa bir kere bile öksürse benim ciğerim sökülür sanki yaa. Bu sevgiliyken de böyleydi, nişanlıyken de böyleydi, evlendik hala böyle.
Belliki sizden biraz ilgi istemiş, -ki haklı bence. Bu yüzden de şakayla karışık öyle bir cümle kullanmış. Bi su bari verseydiniz adama. Sonra da hala ben dedimde öyle özür diledi, ben demeden aklına gelmedi diyorsunuz.
Yani ne bileyim. Bana biraz şımarık geldiniz. Nişanlınızı gerçekten sevip sevmediğinizi bir daha düşünün.