Nişanlım neden böyle bir kelime kullandı???

kalleş
sıfat
  1. 1.
    sözünde durmayıp bir işin yüzüstü kalmasına yol açan (kimse).
  2. 2.
    birine gizlice kötülük eden, onu arkadan vuran (kimse).
Kalleşin anlamları buradan yola çıkarak bir şey yapıp yapmadığınızı bir düşünü belki hasta olduğu için ilgi istedi ilgilenmediniz ondan öyle dedi

Eski konun yüzünden söylüyorum sen bu adamı sevmiyorsun. Ayrıl.onun da sabri bitmiş ki ilgisizligine karşı kalleş demiş

Ben de bunu düşünüyorum. Konu sahibi siz cidden bu adamı sevmiyorsunuz. Ben sokaktan geçen bir adam ciğeri çıkacak kadar öksürse bir durup iyi misiniz? Su ister misiniz falan diye sorarım. Sizi bu kadar umursamaz ve vurdumduymaz yapan ne çok merak ettim cidden.

ee o bunu deyince siz de asıl kalleş sensin hem hastasın hem gelmiş tepemde öksürüyorsun diyeceksiniz
yani

bana bu bana şunu dedi bunu dedi konuları garip geliyor

şaka ise birbirinizin şakasını mı anlamıyorsanız ciddi ise durduk yere bunu diyen adama anında neden tepki koymuyorsunuz ki

kimse de durduk yere demez yani ya kavga da der ya şakasına der işte benimle ilgilenmiyorsun gibi nazlanıyor

Kalleş belki şakaya alınabilir ama sizin ki gerçekten çirkin olmuş. Bence özür dilemesi gereken kesinlikle sizsiniz.

şakayla ben de eşimde birbirimize bir sürü şey söyleriz ama kalleş nedir ve kimlere deniz bilmiyorum :/
ne niyetle ve nasıl söyledi okuduklarımdan anlayamadım sizinde ona şerefsiz demeniz biraz acayip olmuş..

yani ilişkinizi bilemediğimden pek yardımcı olamıcam ama eğer şaka niyetinde sürekli bu tarz konuşuyorsanız önemsemeyin derim.
Şaka olarak söylediğini söylüyor.. Ve 3.5 yılda dediği ilk kelime bu... Normalde şaka olarak bile hiç konuşmayız böyle.. Bana salak bile dememiş biri..

Merak ettim diğer konularınıza şöyle bi göz attım. Kusura bakmayın ama ne istediğinizi bilmediğinizi ve birazda şımarıklık yaptığınızı düşünüyorum. Çocuğa defalarca ayrılıktan söz ediyorsunuz, her defasında size yalvarıyor ayrılmak istemiyor vs vs barışıyorsunuz, en son diyorki size bir daha ayrılık lafı açarsan biter. . . Buna bile alınmışsınız. Bitirmeyi nasıl düşünür falan diye şımarıklık etmişsiniz. Ya hu siz çocuğa bunu zaten defalarca yapmışsınız. Başka bir günde sabah tartıştınız diye babasını arayıp davete gelmeyeceğinizi söylemişsiniz. Kusura bakmayında bu da şımarıklıktır yani. Böyle bi sebepten söz verdiğiniz davete gitmemek.. Yani bence garip..
Asıl konuya gelecek olursak benim eşim hasta olsa bir kere bile öksürse benim ciğerim sökülür sanki yaa. Bu sevgiliyken de böyleydi, nişanlıyken de böyleydi, evlendik hala böyle.
Belliki sizden biraz ilgi istemiş, -ki haklı bence. Bu yüzden de şakayla karışık öyle bir cümle kullanmış. Bi su bari verseydiniz adama. Sonra da hala ben dedimde öyle özür diledi, ben demeden aklına gelmedi diyorsunuz.
Yani ne bileyim. Bana biraz şımarık geldiniz. Nişanlınızı gerçekten sevip sevmediğinizi bir daha düşünün.

kalleş
sıfat
  1. 1.
    sözünde durmayıp bir işin yüzüstü kalmasına yol açan (kimse).
  2. 2.
    birine gizlice kötülük eden, onu arkadan vuran (kimse).
Kalleşin anlamları buradan yola çıkarak bir şey yapıp yapmadığınızı bir düşünü belki hasta olduğu için ilgi istedi ilgilenmediniz ondan öyle dedi
Aynen.. Zaten o öksürüp duruyordu ben işime devam ettiğim için söyledi.. 3.5 yılda hiç böyle bir kelime duymadığım için çok zoruma gitti..

Merak ettim diğer konularınıza şöyle bi göz attım. Kusura bakmayın ama ne istediğinizi bilmediğinizi ve birazda şımarıklık yaptığınızı düşünüyorum. Çocuğa defalarca ayrılıktan söz ediyorsunuz, her defasında size yalvarıyor ayrılmak istemiyor vs vs barışıyorsunuz, en son diyorki size bir daha ayrılık lafı açarsan biter. . . Buna bile alınmışsınız. Bitirmeyi nasıl düşünür falan diye şımarıklık etmişsiniz. Ya hu siz çocuğa bunu zaten defalarca yapmışsınız. Başka bir günde sabah tartıştınız diye babasını arayıp davete gelmeyeceğinizi söylemişsiniz. Kusura bakmayında bu da şımarıklıktır yani. Böyle bi sebepten söz verdiğiniz davete gitmemek.. Yani bence garip..
Asıl konuya gelecek olursak benim eşim hasta olsa bir kere bile öksürse benim ciğerim sökülür sanki yaa. Bu sevgiliyken de böyleydi, nişanlıyken de böyleydi, evlendik hala böyle.
Belliki sizden biraz ilgi istemiş, -ki haklı bence. Bu yüzden de şakayla karışık öyle bir cümle kullanmış. Bi su bari verseydiniz adama. Sonra da hala ben dedimde öyle özür diledi, ben demeden aklına gelmedi diyorsunuz.
Yani ne bileyim. Bana biraz şımarık geldiniz. Nişanlınızı gerçekten sevip sevmediğinizi bir daha düşünün.

Öncelikle geçmiş konulara da bakıp herşeyi göz önünde bulundurarak bu kadar uzun bir yazı yazmışsınız, ve gerçekten rencide etmeden... Bunun için teşekkür ederim.. Benim de hatalarım oldu, olmadı değil... Pişmanım, yapmamak üzere tövbe de ettim.. Ama dünkü mesele beni gerçekten kırdı.. Hani şöyle söyleyeyim 3.5 yıldır birlikteyiz ve bana söylediği ilk söz.. Argo mı denir, hakaret mi , küfür mü her neyse...
Ondan ilk defa böyle bir söz duymak zoruma gitti... Kendisi şakadan söylediğini art niyetli olmadığını söylüyor, öyle olsa da bu tarz bir kelime kullanması yine hazmedilir değil...

Öncelikle geçmiş konulara da bakıp herşeyi göz önünde bulundurarak bu kadar uzun bir yazı yazmışsınız, ve gerçekten rencide etmeden... Bunun için teşekkür ederim.. Benim de hatalarım oldu, olmadı değil... Pişmanım, yapmamak üzere tövbe de ettim.. Ama dünkü mesele beni gerçekten kırdı.. Hani şöyle söyleyeyim 3.5 yıldır birlikteyiz ve bana söylediği ilk söz.. Argo mı denir, hakaret mi , küfür mü her neyse...
Ondan ilk defa böyle bir söz duymak zoruma gitti... Kendisi şakadan söylediğini art niyetli olmadığını söylüyor, öyle olsa da bu tarz bir kelime kullanması yine hazmedilir değil...
şerefsiz kelimesi daha ağır bir erkek için. o hazmetmiş de sen mi hazmedemiyorsun? hazır ayrılığı düşünüyorsun yine, ayrıl da adamın hayatı kurtulsun.

Belki sen alışkın olmadığından evet garip gelmiştir, ama sana küfür ya da argo mahiyetinde kalleş diyecek bi adam değil gibi nişanlın, anlattığın kadarıyla. Belli ki ilgisizliğine alınmış.
Eğer evlenip mutlu olmak istiyorsan gerçekten bu gereksiz alınganlıklarını, şımarıklıklarını bi kenara bırakman gerek. Böyle ömür geçmez. Her şeye alınıp, her şeye küsüp, her şeye şöyle dedi böyle dedi şımarıklığı yapıp inan ömür geçmez. Karşı tarafta yıpranır bi zaman sonra, sen de yıpranırsın. İkinize de yazık olur yani.
Herkesin dediği gibi ya ayrıl, ya da ilişkinizin düzenli gitmesi için bazen sen de bir şeyler yap..

eski konulari tam olarak okumadim ama goz attim
sen bu nisani at en iyisi evlenince hersey gulluk gulistanlik olmuyo aksine

Bana biraz komik geldi bu durum nolur kusura bakmayın:KK48:
Nişanlınız ilgi beklemiş belliki. O öksürürken sizde canımın içine nane limon yapayımmı yada süt içermisin ısıtayım mı desen çok güzel olmazmıydıo_O
Öksürük içinde kalmış adama bakmadan salata yapmaya devam etmişsiniz ondan öyle demiş şaka yapmıştır sizde ona bu tarz bişey söyleyin ödeşin olsun bitsin

Saka yapar tavirla sotledigini dusunuyorum yoksa kesinlikle hazmedilecek bi kelime degil
Erkekler bazen dusuncesiz olabiliyor haklisin

Bana biraz komik geldi bu durum nolur kusura bakmayın:KK48:
Nişanlınız ilgi beklemiş belliki. O öksürürken sizde canımın içine nane limon yapayımmı yada süt içermisin ısıtayım mı desen çok güzel olmazmıydıo_O
Öksürük içinde kalmış adama bakmadan salata yapmaya devam etmişsiniz ondan öyle demiş şaka yapmıştır sizde ona bu tarz bişey söyleyin ödeşin olsun bitsin
konu sahibi misilleme yapmış zaten "şerefsiz" demiş.

şerefsiz kelimesi daha ağır bir erkek için. o hazmetmiş de sen mi hazmedemiyorsun? hazır ayrılığı düşünüyorsun yine, ayrıl da adamın hayatı kurtulsun.

Anlatamadığım şey ayrılmayı düşünmüyorum.. Bir bayan olarak beni anlar mısınız bilmiyorum ama, size böyle bir söz söylendiğini düşünün ortada birşey yok, normal işinizi yaparken.. Zorunuza gitmez mi, şerefsiz kelimesine gelince de ona hatasını göstermek istedim o da alınsın istedim.. Ben Nasıl kırılıyorsam o da kırılsın istedim..

Saka yapar tavirla sotledigini dusunuyorum yoksa kesinlikle hazmedilecek bi kelime degil
Erkekler bazen dusuncesiz olabiliyor haklisin
Kendisi öyle olduğunu söylüyor.. Umarım öyledir.. Ve bir daha böyle buna benzer bir kelime duymayacağımı belirttim..

Anlatamadığım şey ayrılmayı düşünmüyorum.. Bir bayan olarak beni anlar mısınız bilmiyorum ama, size böyle bir söz söylendiğini düşünün ortada birşey yok, normal işinizi yaparken.. Zorunuza gitmez mi, şerefsiz kelimesine gelince de ona hatasını göstermek istedim o da alınsın istedim.. Ben Nasıl kırılıyorsam o da kırılsın istedim..
sadece bu olay olsa haklısın. ama geçmiş konularına bakınca nişanlının sadece dikkat çekmek için şaka maksatlı söylediği anlaşılıyor da senin öfke ve hırsla hakaret etmen olmamış. hani sen de aptal salak hain vs desen neyse, şerefsiz diyebilecek kadar rahatsın. çünkü ona saygın ve sevgin yok. olsaydı şimdiye kadar vicdan azabı duyar, özür dilerdin.

Ayy isin var bu adamla,kimisi boyledir,oksurur ilgi bekler,tiksirir ilgi bekler..ilgilenmezsin ya küser ya da boyle sacma sapan laf eder..allah akil fikir versin..anneleri boyle yetistirmis muhtemelen,aman hasta olma,aman basin agrimasin,oksurunce pekmez ye,dondurmanin ustune sicak su ic,bogazin agrimasin...bir ton sacmaliklar silsilesi...

Back
X