Nişanlım nişanı atmak istiyor

Demekki iyi niyetine karşı birde trip attılar çok tanıdık geldi bu durum bana. Anlamıyorum iyi niyet gösterene niye enayi muamelesi yapılıyor. Tüm haksızlıkları Allaha havale ediyorum ben kendi adıma
Aaa olur mu iyi niyetli olan hep erkek ailesidir böylelerine göre gelin ise fesat art niyetli… zavallı kayınvalide kayınpeder vs hep korunmaya kollannmaya muhtaçtır gelin ve damat tarafından. Her türlü hizmeti eksiksiz görülmelidir. O kız şunu da demişti: ben kendi aileme akrabalarıma bunlara yaptıklarımı yapmadım. Keşke onlara yapsaydım en azından yaptığımın kıymeti olurdu dedi. Sizin fikrinizi bile almaması kabul etmek zorunda olduğunuzu düşündüğünü gösteriyor. O yüzden yaptıklarınızın hiçbir kıymeti olmayacaktı öncekilerin olmadığı gibi

Normalde ilişkimiz çok güzeldi nişandan sonra değişim farkettim normaldir belki evlilik stresidir dedim. Neyse sürekli alttan aldım herşeyi. Nişanda altın takmadılar hiiiç umursamadım. Ama şu son davranışları beni yok saymaları çok zoruma gitti
normalde ilişkiniz çok güzel miydi?
çünkü sanki hep fedakarlık eden sizmişsiniz gibi duruyor da burada anlattıklarınızdan...

hatta şöyle duruyor
zamanında adam işsiz kalmış, babası yok, annesi zaten ilişkinize destek değil -yani evlenseniz annesi gurur duymayacak.
yani kaba tabirler biraz eksik biraz ezik kalmış adam size göre
şimdi ailesi aile olmaya karar vermiş adam iş güç sahibi olmuş düzen kurmuş
o eksik ezik halini biraz düzeltince ilk iş sizi ezmiş -artık ne kadar dert ettiydiyse

valla böyle duruyor.

Az önce beni aradı ve şunları söyledi, yaptığın terbiyesizlik için annemi arayıp özür dileyeceksin dedi ve annem en ufak bir sorunda hastalıkta bizde kalacak kabul edersen devam ederiz dedi. Bende niyetini keşke önceden belli etseydin kabul etmiyorum yolun açık olsun dedim

Az önce beni aradı ve şunları söyledi, yaptığın terbiyesizlik için annemi arayıp özür dileyeceksin dedi ve annem en ufak bir sorunda hastalıkta bizde kalacak kabul edersen devam ederiz dedi. Bende niyetini keşke önceden belli etseydin kabul etmiyorum yolun açık olsun dedim
Çok güzel cevap vermişsin, için rahat olsun. Yapılan yorumlar maaalesef doğru çıktı görüyorsun. Müsait zamanda iade edilmesi gerekenleri güzelce paketleyip kargola ve hayatına bak. Öyle olsaydı böyle mi olurdu gibi şeyler düşünme. Senin fikrini soran yok zaten gördün ? Kendi kendilerine otursunlar sen de hayatını yaşa. Unutma bişey gerçekleşmiyorsa ya hayırsızdır yada daha hayırlısı gelecektir.

Çok güzel cevap vermişsin, için rahat olsun. Yapılan yorumlar maaalesef doğru çıktı görüyorsun. Müsait zamanda iade edilmesi gerekenleri güzelce paketleyip kargola ve hayatına bak. Öyle olsaydı böyle mi olurdu gibi şeyler düşünme. Senin fikrini soran yok zaten gördün ? Kendi kendilerine otursunlar sen de hayatını yaşa. Unutma bişey gerçekleşmiyorsa ya hayırsızdır yada daha hayırlısı gelecektir.
Kesinlikle öyle cidden çok sinirlendim kendiyle değil annesiyle evlenecem sanki. Annesi resmen odak noktası olmuş. Misafir olarak gelir tamam en iyi şekilde ağırlardım zaten ama kalıcı olarak benim gücüm yetmez ben çalışıyorum hem..Yarın ilk işim eşyalarını kargolamak ve hayatıma kaldığı yerden devam etmek olacak

Kesinlikle öyle cidden çok sinirlendim kendiyle değil annesiyle evlenecem sanki. Annesi resmen odak noktası olmuş. Misafir olarak gelir tamam en iyi şekilde ağırlardım zaten ama kalıcı olarak benim gücüm yetmez ben çalışıyorum hem..Yarın ilk işim eşyalarını kargolamak ve hayatıma kaldığı yerden devam etmek olacak
En azından fazla sürüncemede kalmadan halloldu konu. Düşünüp duracağına senin de kafan rahat olur artık. İçini ferah tut bırak güzel olaylar sana gelsin

Herşeyi gönder gitsin sakın sakın dönme kararından. Bakkk nasıl pişman olup döncek oo..
ama sakın bununla evlenip hayatını karartmaaaa
Allahdan evlenmeden öğrendin.. buna şükür

Herşeyi gönder gitsin sakın sakın dönme kararından. Bakkk nasıl pişman olup döncek oo..
ama sakın bununla evlenip hayatını karartmaaaa
Allahdan evlenmeden öğrendin.. buna şükür
Büyük konuşuyorum asla dönmem daha evlenmeden böyle şeyler düşünen erkek ileride beni döverde en ufak sorunda. Rabbim iyilerle karşılaştırsın🙏

İnşallah dediğiniz gibi olur. Birkaç aylık bir ilişki olsa belki bu kadar üzmezdi beni ama 7 yıldır beraberiz bir anda silip gitmek istemiyorum herşeyi😞
😡 o nun sinirinin geçmesini beklemek yerine siz de tavrınızı koysanız mı!!! O nun keyfine göre hareket ettikçe daha çok sineceksiniz ki amacı da bu gibi nişanlınızın. Beni ailesine tercih eden demeyeyim de iki tarafı da güzelce idare etmeyi beceremeyen adamla nişanı ben atardım. Bu zevki o na bırakmazdım.

😡 o nun sinirinin geçmesini beklemek yerine siz de tavrınızı koysanız mı!!! O nun keyfine göre hareket ettikçe daha çok sineceksiniz ki amacı da bu gibi nişanlınızın. Beni ailesine tercih eden demeyeyim de iki tarafı da güzelce idare etmeyi beceremeyen adamla nişanı ben atardım. Bu zevki o na bırakmazdım.
Şu saatten sonra bitti zaten ağzıyla kuş tutsa barışma olmayacak

Şu saatten sonra bitti zaten ağzıyla kuş tutsa barışma olmayacak
Tebrik ederim. Fragmanı görüp aklı selim davranmanızı takdir ettim. Niceleri var evlenince değişir deyip balayına anacığıyla giden. 7 yıl ne ki ben 18 yıllık evliliği bitirdim hiç pişman olmadım inanın yaptığınız fedakarlık kadar nankörlük görüyorsunuz. Değişmez kural bu. Kararınızın arkasında durmanız dileği ile. Benim de bir kızım var. Kimsenin annesine hatta bana bile hizmet etmesi için doğurmadım. Önemli hastalık olsa tamam da seninkiler de çok uyanıkmış.

Tebrik ederim. Fragmanı görüp aklı selim davranmanızı takdir ettim. Niceleri var evlenince değişir deyip balayına anacığıyla giden. 7 yıl ne ki ben 18 yıllık evliliği bitirdim hiç pişman olmadım inanın yaptığınız fedakarlık kadar nankörlük görüyorsunuz. Değişmez kural bu. Kararınızın arkasında durmanız dileği ile. Benim de bir kızım var. Kimsenin annesine hatta bana bile hizmet etmesi için doğurmadım. Önemli hastalık olsa tamam da seninkiler de çok uyanıkmış.
Evet yaa balık baştan kokar en başından niyetleri buymuş. Kimse kimsenin kölesi değil bu hayatta kusura bakmasınlar genç yaşta hayatımı mahvedemem

İşte ondan kaybetmişsin kanka!
Herşeye meraklı olacaksın en iyisini en güzelini layık göreceksin kendine. Sen görmezsen kimse de sana layık görmez.
Arkadaşım nişanlı ağzının içine bakıyorlar. Adamın maaş kartına kadar kızda. İstediği ürünün nokta kadarı farklı olsun ağzına ediyor afedersin.
Zamanında ben de Şebin gibiydim aldım dersimi. Giyeceğim donun markasına kadar, takacağın altının gramına kadar söyleyeceksin.
Neyse kurtulmuşsun önüne bak. Şimdi olmasa benim gibi 2 çocukla yine boşanırdın

İşte ondan kaybetmişsin kanka!
Herşeye meraklı olacaksın en iyisini en güzelini layık göreceksin kendine. Sen görmezsen kimse de sana layık görmez.
Arkadaşım nişanlı ağzının içine bakıyorlar. Adamın maaş kartına kadar kızda. İstediği ürünün nokta kadarı farklı olsun ağzına ediyor afedersin.
Zamanında ben de Şebin gibiydim aldım dersimi. Giyeceğim donun markasına kadar, takacağın altının gramına kadar söyleyeceksin.
Neyse kurtulmuşsun önüne bak. Şimdi olmasa benim gibi 2 çocukla yine boşanırdın
Gerçekten tırnaklarını gösterince masrafa sokunca değerli oluyorsun bu değişmez bir gerçek👍

Eğer baştan mobilyam şuradan olacak, tülüm perdem bu marka olacak, süpürgem dyson olacak :D şâşalı düğün, bilmem kaç gram bilezik isterim deseydin emin ol kıymetli olurdun. Bazı erkeklere böyle olmak gerekiyor.

Ayrıca böyle son dakika emrivakileri yapan tiplerden nefret ediyorum. Taleplerinin saçma olduğunun farkında, karşı tarafın iyice bağlanmasını bekliyor. Sen akıllı birine benziyorsun. Kendi kıymetini bil defet danasını da anasını da

Eğer baştan mobilyam şuradan olacak, tülüm perdem bu marka olacak, süpürgem dyson olacak :KK70: şâşalı düğün, bilmem kaç gram bilezik isterim deseydin emin ol kıymetli olurdun. Bazı erkeklere böyle olmak gerekiyor.

Ayrıca böyle son dakika emrivakileri yapan tiplerden nefret ediyorum. Taleplerinin saçma olduğunun farkında, karşı tarafın iyice bağlanmasını bekliyor. Sen akıllı birine benziyorsun. Kendi kıymetini bil defet danasını da anasını da
O kadar haklısınızki gerçekten ama gerçekten öyle olmak gerekiyormuş. Neyse bakalım Allah Kerim elbet haklarından çıkacak biri çıkar karşılarına gösterir anyayı konyayı ben hakkımı asla helal etmiyorum

Üzüntünüz geçtiği zaman Allaha şükür kurtulmuşum evlenmeden önce diye dua edeceksiniz en iyi kararı vermişsiniz. İnşallah çok daha iyileri çıkar karşınıza
İnanın şu son söylediği sözlerden sonra üzüntüde kalmadı bende. İnşallah hayırlısı olsun

Back
X