- 17 Kasım 2012
- 595
- 543
- 323
Ayrılalı 4 ay oldu barışma ihtimalimiz kalmadı.. artık bende istemiyorumHaklisin niye onlar kullansin ki zaten kv düşüncesiz ilgi budalasi biri belli. Arayıp sorma o pesinde kossun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayrılalı 4 ay oldu barışma ihtimalimiz kalmadı.. artık bende istemiyorumHaklisin niye onlar kullansin ki zaten kv düşüncesiz ilgi budalasi biri belli. Arayıp sorma o pesinde kossun
Banada bahane uyduruyor gibi geldi. Böyle bir sebepten dolayı kimse nişan atmaz çünkü.. ayrılalı 4 ay oldu zaten geri dönüş kalmadı artıkÜzgünüm ama sizi sevmiyor ve buda bahanesi olmuş evlenmemek için... akışa bırakın
Evet o modellerde var. Evlenince anasını babasını tamamen silip atıyor. Denge sağlamak gibi bi becerileri yok. Gerçi çoğu konuda becerileri yokta neyse işte.Aslında bi tarafa kanalize olmak daha kolay geliyor, kimi de çok karısı ağızlı oluyor bunların, ya anacı ya karıcı oluyorlar, yerlerini ayıracak, denge kuracak, orta yerde buluşturacak, otoriteyi ele alacak beceri yok çoğunda. Zayıf kişilikler bunlar.
Kimse sevdiği biriyle böyle konuşmaz ne yazık ki. Bitirmiş sen de bitirmeye çalışAyrıca en son konuşmamızda benden soğuduğunu ve nefret ettiğini söyledi. Bunca geçen zamanın hiçmi hatırı yok gözünde dediğimde edebiyat yapmayı kes dedi. Yani koskoca 7,5 yıllık emeklerimiz edebiyatmış onun gözünde
7,5 yılım çöp oldu diye düşünme. Tecrübe kazandın. Bundan sonra daha sağlam adımlar atarsın. Şükretki evlenmeden, çocuk sahibi olmadan görmüşsün yüzünü.Kesinlikle eski nişanlım aynı sizin anlattığınız zihniyette biriydi. Mesela evlilik planı yaparken benim fikirlerimi değilde annesinin fikrini önemserdi. Balayına gitsek fotoğraf paylaşma bizimkiler görmesin diyordu. Bende görsünler ne zararı var dediğimde başlardık kavgaya. Yeni kuracağımız çekirdek aileye ailelerimiz müdahele etmesin o mesafeyi koyalım dediğimde annemi atayımmı derdi hep..asla dengeyi sağlayamadı 7,5 yılımızı çöp etti..
Bu olaydan benim anladığım şu adam rezalet çıkarıp sana olayı kabul ettirmeye çalışıyor büyük ihtimalle de senin alttan alacağından ve bunu kabul edeceğinden adı kadar eminÖncelikle herkese merhaba. anlatacağım konuda aklım o kadar karışıkki ileride pişman olacağım hatalara düşmek istemiyorum. Tanımadığım insanların olaya daha objektif bakacağını düşünerek buraya yazmak istedim. Nişanlımla 7 yıllık bir ilişkimiz var. Bu 7 yıl içinde çok büyük sıkıntılar çekti ve ben her zaman onu destekledim ve bu süre içerisinde üniversitemi okudum beraber el ele vererek bütün sıkıntıları atlattık ve geçen sene haziran ayında nişanlandık. Herşey güzel gidiyordu. 1 ay sonra düğünümüz vardıki evi tuttu eşyaları dizdi. Farklı şehirlerde yaşıyoruz o işi gereği deprem bölgesinde yaşadığı için çok eşya istemedim sadece birkaç parça al ihtiyacımız dışında hiçbirşey alma dedim hatta kendi beğenip aldı onada karışmadım. Tam nikah tarihi alacakken annesi hastayım dedi. Aileside büyükşehirde yaşıyor her türlü imkan varken annemi ve kardeşlerimi yanıma getirip hem hastane işlerini hallederim hemde bir süre bende kalsınlar dedi. Zaten erkek kardeşi 1 aydır yanında kalıyordu. Bende daha benim kullanmadığım eşyaları onlarmı kullanacak diye sordum. Hem orası deprem bölgesi neden oraya götürüyorsun bu ne kadar doğru bir karar dedim. Yaşadıkları şehirde çok daha iyi hastanr doktor imkanı var dedim. Kıyametler koptu telefonu yüzüme kapattı bir daha beni arama nişanı atıyorum dedi. Ben neye uğradığımı şaşırdım. Yıllardır verdiğim emekleri ve onun için çektiğim sıkıntıları hiçe sayarak bu lafları söyledi bana. Eşya veya gösteriş meraklısı biri değilim ama evimi benden önce kullanmaları açıkçası zoruma gitti. Bilmiyorum benmi haksızım ne düşüneceğimi şaşırmış durumdayım. Sizlerden ricam fikrinizi yazabilirmisiniz bu durumda onca emeği heba edip yanlış bir karar vermek istemiyorum şimdiden teşekkürler
Hakkiniz da hayırlısı gerçekten sevildiginiz bir ilişki yaşamanız dileğiyleBanada bahane uyduruyor gibi geldi. Böyle bir sebepten dolayı kimse nişan atmaz çünkü.. ayrılalı 4 ay oldu zaten geri dönüş kalmadı artık
Bende kafamda bitirdim artık ne olursa olsun geri dönüşü kalmadıKimse sevdiği biriyle böyle konuşmaz ne yazık ki. Bitirmiş sen de bitirmeye çalış
Hiç aramadi mi seniAyrılalı 4 ay oldu barışma ihtimalimiz kalmadı.. artık bende istemiyorum
Aldığı eşyaların çoğu 2. eldi zaten..eşyada umrumda değildi sorun şuydu ailesi her daim ön plandaydı benim fikirlerim önemsizdi.. hatta abisi anneme telefonda dediki orası benim kardeşimin evi istediğimiz zaman gideriz bu senide kızınıda ilgilendirmez.Bu olaydan benim anladığım şu adam rezalet çıkarıp sana olayı kabul ettirmeye çalışıyor büyük ihtimalle de senin alttan alacağından ve bunu kabul edeceğinden adı kadar emin
Bende kabul etmekte zorlanırdım bunu buarada haklısın yani konu tabiki de eşya yani üç kuruşluk tahta parçasında değiliz ama yeni gelinsin sonuçta 2. El eşya alsaydı ozaman bence geri adım atma bunca emek heba olacak diye sen düşünüyorsan oda düşünmeli bu işler tek taraflı olmuyor böyle bir olayda aile duyguları ağır basıp 7 yıllık ilişkiyi tek kelimeyle bitiriyorsa o yapabiliyorsa sende yapabilirsin demekki. Bu adam yarın bugün annemin tedavisi bitmedi oda burda yaşicak derse şaşma canım
Öncelikle herkese merhaba. anlatacağım konuda aklım o kadar karışıkki ileride pişman olacağım hatalara düşmek istemiyorum. Tanımadığım insanların olaya daha objektif bakacağını düşünerek buraya yazmak istedim. Nişanlımla 7 yıllık bir ilişkimiz var. Bu 7 yıl içinde çok büyük sıkıntılar çekti ve ben her zaman onu destekledim ve bu süre içerisinde üniversitemi okudum beraber el ele vererek bütün sıkıntıları atlattık ve geçen sene haziran ayında nişanlandık. Herşey güzel gidiyordu. 1 ay sonra düğünümüz vardıki evi tuttu eşyaları dizdi. Farklı şehirlerde yaşıyoruz o işi gereği deprem bölgesinde yaşadığı için çok eşya istemedim sadece birkaç parça al ihtiyacımız dışında hiçbirşey alma dedim hatta kendi beğenip aldı onada karışmadım. Tam nikah tarihi alacakken annesi hastayım dedi. Aileside büyükşehirde yaşıyor her türlü imkan varken annemi ve kardeşlerimi yanıma getirip hem hastane işlerini hallederim hemde bir süre bende kalsınlar dedi. Zaten erkek kardeşi 1 aydır yanında kalıyordu. Bende daha benim kullanmadığım eşyaları onlarmı kullanacak diye sordum. Hem orası deprem bölgesi neden oraya götürüyorsun bu ne kadar doğru bir karar dedim. Yaşadıkları şehirde çok daha iyi hastanr doktor imkanı var dedim. Kıyametler koptu telefonu yüzüme kapattı bir daha beni arama nişanı atıyorum dedi. Ben neye uğradığımı şaşırdım. Yıllardır verdiğim emekleri ve onun için çektiğim sıkıntıları hiçe sayarak bu lafları söyledi bana. Eşya veya gösteriş meraklısı biri değilim ama evimi benden önce kullanmaları açıkçası zoruma gitti. Bilmiyorum benmi haksızım ne düşüneceğimi şaşırmış durumdayım. Sizlerden ricam fikrinizi yazabilirmisiniz bu durumda onca emeği heba edip yanlış bir karar vermek istemiyorum şimdiden teşekkür
Nişan atıldıktan sonra arkadaşı aramızı düzeltmeye çalıştı ama yine ailesi sorun çıkardı altının yarısını siz yapacaksınız dediler bizimkilere. Abisi anneme hakaretler yağdırınca iş tamamen bittiHiç aramadi mi seni
Hahahahahahahah ney orası benim evim deyip bide senin ailene kafa mı tutmuşAldığı eşyaların çoğu 2. eldi zaten..eşyada umrumda değildi sorun şuydu ailesi her daim ön plandaydı benim fikirlerim önemsizdi.. hatta abisi anneme telefonda dediki orası benim kardeşimin evi istediğimiz zaman gideriz bu senide kızınıda ilgilendirmez.
Konu eski zaten 4 ay önce ayrıldık..ailesini çok müdahil etti canları ne istese söylediler hakaretler havada uçuştu.. öyle barışma imkanımızda kalmadı artık ben istemiyorum onuHahahahahahahah ney orası benim evim deyip bide senin ailene kafa mı tutmuşkız sen bide 7 yılım boşa gidecek diye dert mi yanıyorsun. Bacım bi de get Allah aşkına olay bambaşka boyunlara gitmiş sen hala ayrılsammı bilmem ne adam zaten bütün ipleri eline almış seni elinde oynatıyor sen hala kendini heder ediyorsun hemen bitir bu adamla derhal
En iyisi canım konunun açılış tarihine bakmadım ben bitmişse bitmiş ennhayırlısı bu emin ol bu tip adamlardan hayır gelmezKonu eski zaten 4 ay önce ayrıldık..ailesini çok müdahil etti canları ne istese söylediler hakaretler havada uçuştu.. öyle barışma imkanımızda kalmadı artık ben istemiyorum onu
valla bu isler kisiye gore degisir benim gelin evim su sekil oldu. bosa kira vermeyelim diye nisanlim 6 ay yasadi evde. esyalarida kullandi. tabak canaktan tut aklina gelenn hersey yerlesti birde o yetmedi sulalesi ma aile geldi kaldi :)) kaynanam sagolsun surekli geldi kaldi. düğün gecesi bir gece once asiri sinirlendim sadece cunku evi hem pis hem daginik birakmislardi neyse aglayarak evimi temizledim ki oyle bi niyetle gitmedim aksam esyalarimi birakmaya gittim esimde vardiyali calisiyor o aksam yoktu annemle halam beni disari gonderip evimi temizlediler sagolsunlar yatagimi fln serdiler etrafı toparladilar. balayina gittik bu sefer erkek kardesim evimize yerlestiÖncelikle herkese merhaba. anlatacağım konuda aklım o kadar karışıkki ileride pişman olacağım hatalara düşmek istemiyorum. Tanımadığım insanların olaya daha objektif bakacağını düşünerek buraya yazmak istedim. Nişanlımla 7 yıllık bir ilişkimiz var. Bu 7 yıl içinde çok büyük sıkıntılar çekti ve ben her zaman onu destekledim ve bu süre içerisinde üniversitemi okudum beraber el ele vererek bütün sıkıntıları atlattık ve geçen sene haziran ayında nişanlandık. Herşey güzel gidiyordu. 1 ay sonra düğünümüz vardıki evi tuttu eşyaları dizdi. Farklı şehirlerde yaşıyoruz o işi gereği deprem bölgesinde yaşadığı için çok eşya istemedim sadece birkaç parça al ihtiyacımız dışında hiçbirşey alma dedim hatta kendi beğenip aldı onada karışmadım. Tam nikah tarihi alacakken annesi hastayım dedi. Aileside büyükşehirde yaşıyor her türlü imkan varken annemi ve kardeşlerimi yanıma getirip hem hastane işlerini hallederim hemde bir süre bende kalsınlar dedi. Zaten erkek kardeşi 1 aydır yanında kalıyordu. Bende daha benim kullanmadığım eşyaları onlarmı kullanacak diye sordum. Hem orası deprem bölgesi neden oraya götürüyorsun bu ne kadar doğru bir karar dedim. Yaşadıkları şehirde çok daha iyi hastanr doktor imkanı var dedim. Kıyametler koptu telefonu yüzüme kapattı bir daha beni arama nişanı atıyorum dedi. Ben neye uğradığımı şaşırdım. Yıllardır verdiğim emekleri ve onun için çektiğim sıkıntıları hiçe sayarak bu lafları söyledi bana. Eşya veya gösteriş meraklısı biri değilim ama evimi benden önce kullanmaları açıkçası zoruma gitti. Bilmiyorum benmi haksızım ne düşüneceğimi şaşırmış durumdayım. Sizlerden ricam fikrinizi yazabilirmisiniz bu durumda onca emeği heba edip yanlış bir karar vermek istemiyorum şimdiden teşekkürler
Bizim ne yazıkki tek sorun eşya değildi. Ailesinin bize karşı yaptığı terbiyesizliklere sessiz kalması büyük etken oldu ayrılmamızda. Abisi anneme neler saydırdı. Altının yarısını siz yapacaksınız dediler ondan sonra orası kardeşimin evi gitsek sanada kızınada soracak değiliz dedi abisi. Kardeşimi borç batağına soktunuz dedi. Oysa hiçbir maddi talebim olmamıştı. Tek aldığı 2. el eşyalardı. Düğün bile istemedim. Abisi dediki zaten düğün istemeye hakkınız yok. Daha neler neler söyledi ve eski nişanlım hepsini duymasına rağmen abisinin arkasında durdu. Orda ipler koptu zatenvalla bu isler kisiye gore degisir benim gelin evim su sekil oldu. bosa kira vermeyelim diye nisanlim 6 ay yasadi evde. esyalarida kullandi. tabak canaktan tut aklina gelenn hersey yerlesti birde o yetmedi sulalesi ma aile geldi kaldi :)) kaynanam sagolsun surekli geldi kaldi. düğün gecesi bir gece once asiri sinirlendim sadece cunku evi hem pis hem daginik birakmislardi neyse aglayarak evimi temizledim ki oyle bi niyetle gitmedim aksam esyalarimi birakmaya gittim esimde vardiyali calisiyor o aksam yoktu annemle halam beni disari gonderip evimi temizlediler sagolsunlar yatagimi fln serdiler etrafı toparladilar. balayina gittik bu sefer erkek kardesim evimize yerlestisaglik disinda gerisi bos. bu arada ben kendi ailemi de esimin ailesini de sevdigim icin bi son aksam takildim onun disinda umursamadim acikcasi. simdi 4,5 yasindaki oglum elinde boya o koltuk senin bu koltuk senin boyuyor
karar sizin.
Aslında bütün suç erkeklerin eğer erkek eşinin veya nişanlısının arkasında durursa hiç kimse bişey diyemez. Ama benimki sürekli anne ve çok bilmiş abisinin lafıyla hareket etti. Abisi anneme hakaretvari şeyler söyledi büyük saygısızlıklar ettiler o ise ailesinin arkasında durdu..eğer benim arkamda dursaydı herşey çok farklı olacaktı ama olmadı. Artık üzülmüyorum çünkü karşımdaki insan benim üzgün olmamı takmıyor bile. Güzel dileklerin için teşekkür ederim inşallah sende çok mutlu olursun. Sen yenimi ayrıldın peki
Ayyyy yok cok iyi olmus öyle anayı babayı da su aygirlari tepsin. Senin adina sevindim beladan kurtulmussun cok sükür Allah sana erkenden göstermişNişan atıldıktan sonra arkadaşı aramızı düzeltmeye çalıştı ama yine ailesi sorun çıkardı altının yarısını siz yapacaksınız dediler bizimkilere. Abisi anneme hakaretler yağdırınca iş tamamen bitti