Bence adam inanma inanmama derdinde değil. ..konusmalarina dönen muhabbetlere ayar olmuş adam.O nasıl adammış öyle hem aile istemedi diye ayrıl hem de başkasıyla evlenmesine mani ol. Amanın evlerden ırak. Nişanlınıza diyecek yok zaten size inanmayan insanın yanınızda işi ne?
Resmi nikahları yokmuş. İmam nikahıymış. Adam boşol demiş olmuş bitmiş.Ne diye konuşuyorsun ki telefonda. Bırak konuşmayı telefonu bile açmaman lazım. Yolda görsen yolunu değiştirmen lazım. Pisligi teki belli. Bir de ettiğiniz sohbetlere bak. Sende çanak tutmussun yok öyle deme böyle de. Gereksizlik.
O çocuk bosamis bir de. Hadi nisani atti sinirinden desek o da degil gitmis bosanmis. Madem sen niye bosaniyorsun. Hayret birsey. Hem seviyirsun hem bosaniyorsun.
Daha da unut olmaz bu is.
Okurken ben de ayar oldum aslında bu nasıl muhabbet diye. Eğer bu yönden baktıysa bir şey diyemem tabii.Bence adam inanma inanmama derdinde değil. ..konusmalarina dönen muhabbetlere ayar olmuş adam.
arkadaşlar akıl verin. nisanlimdan önce evlilik üzerine konuştuğum biri vardı. annesi istemedi olmadı. bende yeni biri ile tanisip nisanlandim yeniyi çok seviyorum bu arada. eskisi beni hep önceden tehdit ederdi. evlenirsen o kişiye senle yattım kalktım derim derdi. birgun telefonda boyle dedi. bende( bak oyle deme soyle de ben senden cocuk bile aldirdim de )dedim istersen bu kadar abart dedim. umrumda degil dedim.ben aldırış etmedim. birgün nisanlima( imam nikahlı eşim oldu) yaptığı bu ses kaydını yollamış. nisanlim çıldırdı. hem yüzüğü attı,hem bosadi. doktora gidelim öyle birşey yok desemde aldırış etmedi. bıraktı. diğerini mahkemeye verdim ama nisanlim geri dönmeyecek onu asla affetmem demiş. bana başta söyleyecekti diyormus. ben onu çok seviyorum. çok mutluyduk. ne yapmalıyım.akıl verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?