- 5 Mayıs 2013
- 33.872
- 41.419
- 798
Canım keşke baştan her şeyi anlatsaydın bide onun yerine sen kendini koy bakalım katlanabilir misin?arkadaşlar akıl verin. nisanlimdan önce evlilik üzerine konuştuğum biri vardı. annesi istemedi olmadı. bende yeni biri ile tanisip nisanlandim yeniyi çok seviyorum bu arada. eskisi beni hep önceden tehdit ederdi. evlenirsen o kişiye senle yattım kalktım derim derdi. birgun telefonda boyle dedi. bende( bak oyle deme soyle de ben senden cocuk bile aldirdim de )dedim istersen bu kadar abart dedim. umrumda degil dedim.ben aldırış etmedim. birgün nisanlima( imam nikahlı eşim oldu) yaptığı bu ses kaydını yollamış. nisanlim çıldırdı. hem yüzüğü attı,hem bosadi. doktora gidelim öyle birşey yok desemde aldırış etmedi. bıraktı. diğerini mahkemeye verdim ama nisanlim geri dönmeyecek onu asla affetmem demiş. bana başta söyleyecekti diyormus. ben onu çok seviyorum. çok mutluyduk. ne yapmalıyım.akıl verin.
Deger mi acaba yaEski sevgiline mesaj at. Deki çok teşekkür ederim. Attığım iftiralarla hayatımı mahvettin. Dilerim sen de mutlu olduğun anda paraç parça olursun. bu iftiralar üstüne yapışır de. tahrik et ama cevap atsın mutlaka. Bunları eski nişanlına göster, bak bunlar da onun yalan söylediğinin kanıtı.
Ama bundan sonra ben seni istemiyorum de. Bana güvenmeyen adamla işim olmaz de çek git bebeğim
Hiç konuşmayacaktınız. Yenı bır sayfa acılmış nısan olmuş .. Imam nıkahı kısmı cok anlamsz onu degerlendırmeye dahı almıorum .. Bunca yol katetmışşınız eskıden nısanlandıgınız kişi ile bu tıp konuşmalar hoş olmamış.. Dılerım ders almışşınızdır .. Deneyımdı dıyıp en kısa zamanda bu durumu aşmanızı dılerımarkadaşlar akıl verin. nisanlimdan önce evlilik üzerine konuştuğum biri vardı. annesi istemedi olmadı. bende yeni biri ile tanisip nisanlandim yeniyi çok seviyorum bu arada. eskisi beni hep önceden tehdit ederdi. evlenirsen o kişiye senle yattım kalktım derim derdi. birgun telefonda boyle dedi. bende( bak oyle deme soyle de ben senden cocuk bile aldirdim de )dedim istersen bu kadar abart dedim. umrumda degil dedim.ben aldırış etmedim. birgün nisanlima( imam nikahlı eşim oldu) yaptığı bu ses kaydını yollamış. nisanlim çıldırdı. hem yüzüğü attı,hem bosadi. doktora gidelim öyle birşey yok desemde aldırış etmedi. bıraktı. diğerini mahkemeye verdim ama nisanlim geri dönmeyecek onu asla affetmem demiş. bana başta söyleyecekti diyormus. ben onu çok seviyorum. çok mutluyduk. ne yapmalıyım.akıl verin.
Senin bu olayini yayan adamla isin ne iftira de at basindan...biri sanyajci digeri dedikoducu milletin basina neler gelio kocalari koruyorsağolun arkadaşlar. ben nisanlimla tanıştıktan sonra o kişi ile zaten hiç konuşmadım. daha önce konuşulanları kaydetmiş. nisandan sonra ortaya çıkardı. ama ses kaydında değişiklik var. neyse ne olacak nasıl olacak bilmiyorum. aracilara da bu olaylar yayılmış. insanlara kendimi nasıl anlatacağım. herkes kötü gözle bakıyor bana. nisanlim bunları aracilara arayıp anlatmış. ben nefsim ne oldum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?