Nişanlım nişanı attı.

Eski sevgiline mesaj at. Deki çok teşekkür ederim. Attığım iftiralarla hayatımı mahvettin. Dilerim sen de mutlu olduğun anda paraç parça olursun. bu iftiralar üstüne yapışır de. tahrik et ama cevap atsın mutlaka. Bunları eski nişanlına göster, bak bunlar da onun yalan söylediğinin kanıtı.
Ama bundan sonra ben seni istemiyorum de. Bana güvenmeyen adamla işim olmaz de çek git bebeğim

Canım keşke baştan her şeyi anlatsaydın bide onun yerine sen kendini koy bakalım katlanabilir misin?
ayrıca nişanlınla neden imam nikahı kıydın onuda anlamış değilim ..

günah olmasın diye dini nikah kıydık diye bişey yok
her anlamda karı-koca olmayacaksanız niye nikah kıyıyorsunuz, oyuncak mı bu?

bu arada isteyen ilişki yaşar istemeyen yaşamaz benim derdim o değil, hatta gayet de özgürlükçüyüm ama dini alet etmeyin arkadaş şu işlerinize, oradan başlayarak üst üste her şey yanlış gidiyor sonra, üsluplar, kafalar külliyen bir tuhaf. insanın istersen çocuk aldırdı de, demesi tuhaf- genç bir kız nasıl böyle bir cümle kurar yahu, neyin komplosu, neyin fesatlığı bu? doktora gidelim istersen demesi bence iğrenç, güven yoksa ilişki bitmiştir kimseye bişey kanıtlamaya uğraşmaz gururlu bir kadın. Affetmem deyip boşayan adama dönmeye çalışmak korkunç küçük düşürücü.

Ne diyim Allah huzur versin, mutlu olursunuz inşallah. Benim bakışımla tek doğrunuz mahkemeye vermeniz olmuş. Umarım bundan sonra daha sağlıklı ilişkileriniz olur.

Aslında Allah'ın sevgili kuluymusun, bugün bunu göremezsin ama ikisindende kurtulmuşun. İleride karşına o mükemmel insan çıkınca seni tehdit eden bir varlık olmayacak, hayatına yepyeni bir sayfa aç ve ikisiylede görüşme. Kimseye kendini ispat etmek icinde muayene olma, ne kadar aşağılayıcı bi muayene bu genç bir kız icin

Deger mi acaba ya

şimdi benım devreler yandı. eskısı yenı mıydı yoksa yenısı mı eskıydi şimdi iş çirkinleşmiş bir kere . bu tarz konusmaları nısanlının duyması iyi olmamış ama anlayıslı bırı degılmiş demek ki.

Eskisi, yenisi... al birini vur ötekine....
Sen biraz gururlu ol ne demek gidelim doktora felan senin kendine saygın yokmu.kendini isbat etmekle uğrayacağına sana güvenmeyen bir adamın aslında seni sevmediğini anlamaya çalış..

Hiç konuşmayacaktınız. Yenı bır sayfa acılmış nısan olmuş .. Imam nıkahı kısmı cok anlamsz onu degerlendırmeye dahı almıorum .. Bunca yol katetmışşınız eskıden nısanlandıgınız kişi ile bu tıp konuşmalar hoş olmamış.. Dılerım ders almışşınızdır .. Deneyımdı dıyıp en kısa zamanda bu durumu aşmanızı dılerım

sağolun arkadaşlar. ben nisanlimla tanıştıktan sonra o kişi ile zaten hiç konuşmadım. daha önce konuşulanları kaydetmiş. nisandan sonra ortaya çıkardı. ama ses kaydında değişiklik var. neyse ne olacak nasıl olacak bilmiyorum. aracilara da bu olaylar yayılmış. insanlara kendimi nasıl anlatacağım. herkes kötü gözle bakıyor bana. nisanlim bunları aracilara arayıp anlatmış. ben nefsim ne oldum ya

Se
Senin bu olayini yayan adamla isin ne iftira de at basindan...biri sanyajci digeri dedikoducu milletin basina neler gelio kocalari koruyor

Nisanliniz onunla birlikte olmaniza degil de "benden cocuk aldirdin de" seviyesinde muhabbet etmenize de kizmis olabilir.

Biri gider biri gelir diyelim o zaman

Yorumlarin hepsini okuyamadim ama gecmisteki o kisinin normal olmadigi belli. senin yoluna devam ettigini bile bile yoluna tas koyan o kisinun yaptigi hareketi mantikli bulu soin n edip ayrilan sevgilinde demek sana cok guvenmiyormus. Amaki senin burda buyuk bi hatan var oda seni tehdit eden biri varken bunu nisanlina yani hayatini paylasmayi dusundugun kisiye anlatmamis olman. Bilseydi eminim cok farkli olurdu. Cok seviyorsan biraz bekle zaman herseyin ilacidir oda cok ainirlidir simdi sabret. Hayir olsun

kocamın bir lafı vardır ki abin sayılır kendisi..(geçmişin ne beni nede ailemi kimseyi ilgilendirmez,benimleyken olanlara bakarım)benim ikinci eşimin ilk evliliği...ailesi durum hakkında sorgulamaya kalkınca ben bile sormadım sen kimsin diyerek babasını evden kovmuştur kendisi...ki normal olan budur bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…