- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.343
- 148
Nişanlınla evlenmeden niye imam nikahı yapıyorsun ki? Cinsellik mi yaşıyorsunuz? Bu sebeple yaptıysanız adam elbette "eskisiyle " de bişey yaşamadığınıza inanmaz.arkadaşlar akıl verin. nisanlimdan önce evlilik üzerine konuştuğum biri vardı. annesi istemedi olmadı. bende yeni biri ile tanisip nisanlandim yeniyi çok seviyorum bu arada. eskisi beni hep önceden tehdit ederdi. evlenirsen o kişiye senle yattım kalktım derim derdi. birgun telefonda boyle dedi. bende( bak oyle deme soyle de ben senden cocuk bile aldirdim de )dedim istersen bu kadar abart dedim. umrumda degil dedim.ben aldırış etmedim. birgün nisanlima( imam nikahlı eşim oldu) yaptığı bu ses kaydını yollamış. nisanlim çıldırdı. hem yüzüğü attı,hem bosadi. doktora gidelim öyle birşey yok desemde aldırış etmedi. bıraktı. diğerini mahkemeye verdim ama nisanlim geri dönmeyecek onu asla affetmem demiş. bana başta söyleyecekti diyormus. ben onu çok seviyorum. çok mutluyduk. ne yapmalıyım.akıl verin.
Haaa...oyle desene ya. Ben de diyorum niye bosaniyorsun o zaman.Ee tabi imam işinde hop noluyo bosanmiyorum deme gibi hakkın yok.Resmi nikahları yokmuş. İmam nikahıymış. Adam boşol demiş olmuş bitmiş.
hayır ilişki yok. dini açıdan günah olmasın dedi. zaten farklı şehirlerde yaşıyoruz.Nişanlınla evlenmeden niye imam nikahı yapıyorsun ki? Cinsellik mi yaşıyorsunuz? Bu sebeple yaptıysanız adam elbette "eskisiyle " de bişey yaşamadığınıza inanmaz.
Neyse, boşverin. Saçma sapan insanlarla yola çıkmayın. Dürüst ilişkiler yaşayın.
eskisi derken o olaylar aylar önce yapılmış ses kaydi. benim haberim yok. o bitince yenisi ile tanıştım. ikisi aynı anda değilSiz neden telefonda konuşuyorsunuz ki hala "eskisiyle". Bence "yenisi" de bu duruma kızmış olmalı. Bundan sonra "eski ve yeni" yi geçmişte bırakıp "Adam" ları hayatınıza alırsınız. Çünkü ikisininde bununla yakından uzaktan alakası yok.
Hayırlısı olsun hakkınızda.
bu konusma eskisi ile ilişki varken oldu. çok onemsemedim. adam planını yapmış. bırakırsa yaparım diye hazırda bekletmis. ayrilincada yapacağını yapti. nisanlanmami beklemiş.Eskisiyle neden hala bu tarz muhabbetlerin içine giriyorsunuz? Konuşacak ne kalmış ki telefonlarına cevap veriyorsunuz.
Nisanlınızın telefon numarasını nerden bulmus?bu konusma eskisi ile ilişki varken oldu. çok onemsemedim. adam planını yapmış. bırakırsa yaparım diye hazırda bekletmis. ay
İyide annesi istememiş seni hala da senin hayatını karartmaya çalışıyor keşke annesinin karşısında durup seni kabul ettirmeye çalışsaydı. Bu arada mahkemeye vermen de iyi olmuş yaptığı yanına kar kalmayacak bir şekilde. Bir daha da resmi nikah yapmadan imam nikahı yapma ne oldu şimdi evlenip boşanmış oldun yok yere.bu konusma eskisi ile ilişki varken oldu. çok onemsemedim. adam planını yapmış. bırakırsa yaparım diye hazırda bekletmis. ayrilincada yapacağını yapti. nisanlanmami beklemiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?