Nişanlım nişanı attı.

adi herifler kişiliksizler ay sinirim bozuldu.

Siz neden telefonda konuşuyorsunuz ki hala "eskisiyle". Bence "yenisi" de bu duruma kızmış olmalı. Bundan sonra "eski ve yeni" yi geçmişte bırakıp "Adam" ları hayatınıza alırsınız. Çünkü ikisininde bununla yakından uzaktan alakası yok.
Hayırlısı olsun hakkınızda.

neden resmi olarak evlenmeden dini nikah yaptınız Oyun mu bu
Ayrıca konuşma tarzınız yanlış hatanız orda
Ama kendinizi düşürüp doktora falan gitmeyin
İkisiyle de bir daha iletişim kurmayın size ulaşmalarına da engel olun
Yolunuza bakın

Yolunuza bakin. Cok cirkince birsey yasamissiniz. Imam nikahi kiymadan önce keske bu eski sevgilinin yapabilecegi aptalliklar konusunda uyarsaymisiniz onu. Ama bu kadar kolay karisini bosayan adamdan zaten adam olmaz.

Nişanlınla evlenmeden niye imam nikahı yapıyorsun ki? Cinsellik mi yaşıyorsunuz? Bu sebeple yaptıysanız adam elbette "eskisiyle " de bişey yaşamadığınıza inanmaz.
Neyse, boşverin. Saçma sapan insanlarla yola çıkmayın. Dürüst ilişkiler yaşayın.

Resmi nikahları yokmuş. İmam nikahıymış. Adam boşol demiş olmuş bitmiş.
Haaa...oyle desene ya. Ben de diyorum niye bosaniyorsun o zaman.Ee tabi imam işinde hop noluyo bosanmiyorum deme gibi hakkın yok.
Ya bunun bir deyimi var da şimdi ayıplı yani.

Sizi istemeyeni siz hiç istemeyin... "eskisi" içinde sakın kararınızdan vazgeçmeyin görsün bakalım tehdit etmek nasıl oluyormuş.

Senin bir adamdan çocuk aldırıp onu kandırmaya çalışacağını düşünecek adamla mı evlenmek istiyorsun? Gerçekten nasıl soğumuyorsunuz böyle adamlardan?

Eskisiyle neden hala bu tarz muhabbetlerin içine giriyorsunuz? Konuşacak ne kalmış ki telefonlarına cevap veriyorsunuz.

hayır ilişki yok. dini açıdan günah olmasın dedi. zaten farklı şehirlerde yaşıyoruz.

esk
eskisi derken o olaylar aylar önce yapılmış ses kaydi. benim haberim yok. o bitince yenisi ile tanıştım. ikisi aynı anda değil

Öyle kafasına göre boşamis ya, ben ona takıldım. Yap boz oyununa dönüyor böylelikle dini birliktelikler

buraya kadar yazan hanımların hepinizi çok ama çok kıskandım,hepınızı hayatına mukemmel erkekler girmiş,ve çok güçlü kadınlarsınız,vallahi çok üzüldüm,ben çok güçsüz ve hep yanlış erkek tanımışım,bakıyorum hepınız kaf dağındasınız,yok sana guvenı yoksa boşver,filan falan,ayy ne kolay sıze,bendeki yureği çıkarıp tukuresım geldi,çok acıdım kendıme,çok üzüldüm,bu mukemmel adamlar neden benı b

Eskisiyle neden hala bu tarz muhabbetlerin içine giriyorsunuz? Konuşacak ne kalmış ki telefonlarına cevap veriyorsunuz.
bu konusma eskisi ile ilişki varken oldu. çok onemsemedim. adam planını yapmış. bırakırsa yaparım diye hazırda bekletmis. ayrilincada yapacağını yapti. nisanlanmami beklemiş.

Son düzenleme:
bu konusma eskisi ile ilişki varken oldu. çok onemsemedim. adam planını yapmış. bırakırsa yaparım diye hazırda bekletmis. ayrilincada yapacağını yapti. nisanlanmami beklemiş.
İyide annesi istememiş seni hala da senin hayatını karartmaya çalışıyor keşke annesinin karşısında durup seni kabul ettirmeye çalışsaydı. Bu arada mahkemeye vermen de iyi olmuş yaptığı yanına kar kalmayacak bir şekilde. Bir daha da resmi nikah yapmadan imam nikahı yapma ne oldu şimdi evlenip boşanmış oldun yok yere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…