demekki yeni nişanlın seni gerçekten sevmiyomuşarkadaşlar akıl verin. nisanlimdan önce evlilik üzerine konuştuğum biri vardı. annesi istemedi olmadı. bende yeni biri ile tanisip nisanlandim yeniyi çok seviyorum bu arada. eskisi beni hep önceden tehdit ederdi. evlenirsen o kişiye senle yattım kalktım derim derdi. birgun telefonda boyle dedi. bende( bak oyle deme soyle de ben senden cocuk bile aldirdim de )dedim istersen bu kadar abart dedim. umrumda degil dedim.ben aldırış etmedim. birgün nisanlima( imam nikahlı eşim oldu) yaptığı bu ses kaydını yollamış. nisanlim çıldırdı. hem yüzüğü attı,hem bosadi. doktora gidelim öyle birşey yok desemde aldırış etmedi. bıraktı. diğerini mahkemeye verdim ama nisanlim geri dönmeyecek onu asla affetmem demiş. bana başta söyleyecekti diyormus. ben onu çok seviyorum. çok mutluyduk. ne yapmalıyım.akıl verin.
Değmez malesef de konu sahibinin kendisini üzüp durmasından iyi benceDeger mi acaba ya
Bence yapma sana inanmiyan guvenmiyen biriyle ömrünü gecirmebu şartlara rağmen nisanlim geri dönerse vilerde ve evlenirsek ne gibi sorunlar yaşarım.
Bu sartlara ragmen donersen gurursuzlugundan sorun yasarsin,ayrica aklinda olsun da bari donersen resmi nikah olmadan imam nikahi yapmak gibi bir hatayi yeniden yapmabu şartlara rağmen nisanlim geri dönerse vilerde ve evlenirsek ne gibi sorunlar yaşarım.
bu şartlara rağmen nisanlim geri dönerse vilerde ve evlenirsek ne gibi sorunlar yaşarım.
Sizin son durum ne düzelmediniz mi aileler konusmadı mı ? Benim nişanım atılalı 5 hafta oldu yine unutamıoyrum kalbım yanıyor canım yanıyor çok zor bir durum gececek diyorum kendi kendime gececek bu acı.Arkadaşlarımdan bazıları diyorki. nisanlin daha seni 10 gün tanıyor. nisanlimla 10 gün toplamda tanışıyoruz. Sizce bu kadar zaman tanıdığı bir bayan için bu yapmış olduğu şey normal mi
nasil yani anlamadim. nisanlimla tanismamiz ve nisan yapip ayrılmamız toplamda 15 gün daha fazla değil.belki de 10 günlük değildi aslında..
ay çok yanlış anlamışım çok pardon :)nasil yani anlamadim. nisanlimla tanismamiz ve nisan yapip ayrılmamız toplamda 15 gün daha fazla değil.
Üzme sen canını nasip değilmiş öyle düşün sen 10 günlük diyorsun ben bugun ayrılmasaydık 1 senelık sevgilim olacaktı onu tanıyamamısım beni sevmedıgını anlayamamışımhayır onun aileside istemiyor. düzelme olmaz nisanlim istemediği sürece ama oda numrasini dahi değiştirdi. yani oda istemiyor. 10 günlük sevgi nin bunları yaptırması normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?