Nişanlım nişanı attı.

Sinek de kucuktur ama mide bulandirir.

Ben de erkek olsam ben de sorgularim neyi ne kadar yasadi diye. Adam sonucta kandirildigini dusunuyor ve ne desen ikna olmayacak. Dr a gitme teklifini bile kabul etmemis ,o kadar sogumus senden.

Ayrica , eski sevgiline " istersen, benden cocuk aldirdi de! Umurumda bile olmaz" o nasil bir cumledir yahu, nerden aklina geldi,ofkeyle soylenmis bile olsa psikopat birine bu kozu nasil verirsin, bu tabiri kendine nasil yakistirirsin?
Sende de bir dengesizlik gordum ben.

Bir de anlamadigim, eski sevgilin nisanlinin telefonunu nerden biliyor? Nasil ulasti ona? Eskisi de ayri bir alem, nisanlin o hirsla ne diyosun lan sen deyip adami oldurmeye kapisina gitse haktır!

Velhasil, cahillikler birbirini izlemis. Olan olmus, yenisi daha da guvenmez sana. Hadi diyelim kabul etti baristiniz, en ufak seyde suphe duyarak bakacak sana. Bence duzelseniz de eskisi gibi olmaz, adam zaten cok sevseydi sorgulardi seni nasil oldu,nasil yaptin,ben seni sevmistim hayallerimi yiktin vsvs diye sitem ederdi sana,telafi beklerdi senden. Onu da yapmamis,bu olay da tuzu biberi/bahanesi olmus ve sırtını dönmüs.
Onun da elaleme yaymasi ilginc. elinde kanit yok, rapor yok, anlayip dinlemeden boyle yapmasi.. ama sevdigine helal'im diyen,esim olacak diyen,seni hala seven biri elaleme nisanlim baskasiyla olmus diye! orda burda laf yaymaz(acısını icinde yasar)! Sana dönmeyecegi kesin o yuzden.sansini zorlama derim.

Herneyse,olanlari unut. Ikisiyle de gorusme. Bu konu sana ders olsun!
Herseyde vardir bir hayir. Ikisi de saglam pabuc degilmis ama en hakli olan taraf nişanlın yine de. ne yazik ki sen haklisin diyemiyorum, o cumleyi kurmayacaktin. Simdi sonuclarina katlanmalisin. Artik geri donusu olmaz bu isin, kendini hırpalatma daha fazla.

Son düzenleme:
demekki yeni nişanlın seni gerçekten sevmiyomuş

inanmayana yol orda arkasından el salla hatta bırak allasen sana güvenmeyen aklında hep acaba olan adamla ne yaşanilirsin ki yaptıysanda o seni bağlar senin hayatın kimseye hesap vermek zorunda değilsin kendi sütten çıkma ak kaşıkmıymış hasba

bu şartlara rağmen nisanlim geri dönerse vilerde ve evlenirsek ne gibi sorunlar yaşarım.

bu şartlara rağmen nisanlim geri dönerse vilerde ve evlenirsek ne gibi sorunlar yaşarım.
Bu sartlara ragmen donersen gurursuzlugundan sorun yasarsin,ayrica aklinda olsun da bari donersen resmi nikah olmadan imam nikahi yapmak gibi bir hatayi yeniden yapma

Ikisini de her kanaldan engelle. Nerden buluyorsunuz bu antika tipleri? Biri eski sevgilisini tehdit eder, ses kayitlariyla santaj yapar, oburu hic tanimadigi bir adamin lafiyla evlenecegi kadini terkeder. Gidin dogru duzgun bir adam bulun yahu.

Arkadaşlarımdan bazıları diyorki. nisanlin daha seni 10 gün tanıyor. nisanlimla 10 gün toplamda tanışıyoruz. Sizce bu kadar zaman tanıdığı bir bayan için bu yapmış olduğu şey normal mi

Arkadaşlarımdan bazıları diyorki. nisanlin daha seni 10 gün tanıyor. nisanlimla 10 gün toplamda tanışıyoruz. Sizce bu kadar zaman tanıdığı bir bayan için bu yapmış olduğu şey normal mi
Sizin son durum ne düzelmediniz mi aileler konusmadı mı ? Benim nişanım atılalı 5 hafta oldu yine unutamıoyrum kalbım yanıyor canım yanıyor çok zor bir durum gececek diyorum kendi kendime gececek bu acı.

hayır onun aileside istemiyor. düzelme olmaz nisanlim istemediği sürece ama oda numrasini dahi değiştirdi. yani oda istemiyor. 10 günlük sevgi nin bunları yaptırması normal mi

Kendine bir iyilik yap bu ayrılığın devamını getir. ...
Namusu bacak arasında sananlar çok iğrençler.....

hayır onun aileside istemiyor. düzelme olmaz nisanlim istemediği sürece ama oda numrasini dahi değiştirdi. yani oda istemiyor. 10 günlük sevgi nin bunları yaptırması normal mi
Üzme sen canını nasip değilmiş öyle düşün sen 10 günlük diyorsun ben bugun ayrılmasaydık 1 senelık sevgilim olacaktı onu tanıyamamısım beni sevmedıgını anlayamamışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…