Nişanlım ruh hastası

Aljezid1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2016
5
0
1
34
4 yıllık bir beraberliğimiz vardı. Nişanlandık. Her günümüz kavgayla geçiyor. Kendisi kafasında sürekli kuruntular yapıyor. Senaryolar kuruyor. Kavga cıkartıyor. Mesajına 2 dakika geç cevap versem sen bir işler çeviriyorsun diyor. Sürekli kavga sorun. Arkadaşlar ne yapmalıyım sizce bu adam evlendikten sonra düzelir mi? Beni çok boğuyor. Kendisinide strese sokuyor. En ufak 1 hatamı görse yıllarca her gün aynı konudan kavga çıkartıyor. Çok seviyorum. Sabır diyorum. Tatlıya bağlamaya calışıyorum. Bazenleri oluyor bazenleri olmuyor. Psikolojim çok bozuldu. Ne yapmalıyım akıl verin lütfen

En büyük yanılgı evlendikten sonra düzelir mi?
Düzelmez bacım istemediğin huylar giderek artar
Bende bundan korkuyorum canım ne yapacagımı bilmiyorum. Beni bırakmaz daha önce çok ayrıldık. Tekrar tekrar aradı sordu. Bir yola girdim allah sonumu hayır etsin

Canım benim kaç yaşındasın bilmiyorum ama 8 yıl önce buraya bir konu açmıştım sana benzer bi ilişkim vardı sağolsun o zamanki ablalar bana akıl verdi ayrıldık falan ( çokta iyi olmus).
O zamanlar görememiştim gerçeği lakin şimdi 30 yaşında bir bayan olarak kararın doğruluğunun farkindayim
Ve o insan evlendiği eşine de aynı sıkıntıları yaşattığı için şuan malesef boşandı yani demem o ki o karaktetdeki bir erkek için ben ya da başkası fark etmeyecekmis güvensizlik adamın içindeymiş
Tabi ben sana ayrıl demiyorum ama sürekli böyle paranoyalara katlanamazsin kanatimce
Umarım her şey gönlünce olur

Hayır evlendikten sonra düzelmez. Herif tam paranoyak!!
Sana da zerre kadar güvenmiyor ayrıca.

Psikolojim bozuldu resmen demişsin de neyi bekliyorsun deliripte bakırköyü ziyaret etmeyi mi???

Hiç Sağlıklı bir ilişki değil bu ve katlanılacak bir güzelliğide olduğunu düşünmüyorum.

Ruh hastasi ve nisanlim kelimeleri bile yan yana yakismamis baslikta. Bir evliligin temeli guvendir. Bu adam guvensizligini sana akittikca sizin evliliginizde hep problemler olacaktir

kendiniz demişsiniz işte "nişanlım ruh hastası" diye.
hala neyin sabrını gösteriyorsunuz. Gelecek hayatı kendinize zindan etmeniz mi niyetiniz?
Ayrılın. Yol yakınken kurtulun.

Severek birlikte olan ama ayni bu kişilikte bi arkadaşin nişanlisi geldi aklima ..
Evlendiler ve en son kiz nerdeyse perdeye güneşliğe delikler açip o şekilde gün işiğini görecekti, boşandilar.
Bilginize..

Nişanlınız size güvenmediği açık tek çareniz size neden güvenmediği öğrenmek ve ona göre hareket etmek.
İ

düzelme ihtimali çok çok düşük.
ruh hastası olduğunu düşünmüşssün sen bile en yakınındaki olarak.
belli ki bazı temel psikiyatrik problemler var.
genelde şizofrenik belirtiler bu tür aşırı şüpheler vs.
başka ne gibi davranışları var.
sakın evlenince düzelir tuzağına düşme sakın.

Nasıl düzelir bilmiyorum..
Erkeklerle ilgili tek bildiğim şey evlendikten sonra x2 olması.. Değişiyorlar ama negatif yönde..
Yani şuan mesajına geç cvp verdiğin için türlü şeyler söyleyen er kişi, yarın evlendiğinde wcde bile olupta kapıyı geç açsan içerde adam arar ben sana diyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…