- 30 Mart 2016
- 1.373
- 1.456
- 48
4 yıllık bir beraberliğimiz vardı. Nişanlandık. Her günümüz kavgayla geçiyor. Kendisi kafasında sürekli kuruntular yapıyor. Senaryolar kuruyor. Kavga cıkartıyor. Mesajına 2 dakika geç cevap versem sen bir işler çeviriyorsun diyor. Sürekli kavga sorun. Arkadaşlar ne yapmalıyım sizce bu adam evlendikten sonra düzelir mi? Beni çok boğuyor. Kendisinide strese sokuyor. En ufak 1 hatamı görse yıllarca her gün aynı konudan kavga çıkartıyor. Çok seviyorum. Sabır diyorum. Tatlıya bağlamaya calışıyorum. Bazenleri oluyor bazenleri olmuyor. Psikolojim çok bozuldu. Ne yapmalıyım akıl verin lütfen
4 yıllık bir beraberliğimiz vardı. Nişanlandık. Her günümüz kavgayla geçiyor. Kendisi kafasında sürekli kuruntular yapıyor. Senaryolar kuruyor. Kavga cıkartıyor. Mesajına 2 dakika geç cevap versem sen bir işler çeviriyorsun diyor. Sürekli kavga sorun. Arkadaşlar ne yapmalıyım sizce bu adam evlendikten sonra düzelir mi? Beni çok boğuyor. Kendisinide strese sokuyor. En ufak 1 hatamı görse yıllarca her gün aynı konudan kavga çıkartıyor. Çok seviyorum. Sabır diyorum. Tatlıya bağlamaya calışıyorum. Bazenleri oluyor bazenleri olmuyor. Psikolojim çok bozuldu. Ne yapmalıyım akıl verin lütfen
Ne mecburiyetin var.Evlenince sihirli değnek mi değecek melek mi olacak.Daha resmi karısı değilken sana bunları yapmasına SEN İZİN VERMİŞSİN.4 yıllık bir beraberliğimiz vardı. Nişanlandık. Her günümüz kavgayla geçiyor. Kendisi kafasında sürekli kuruntular yapıyor. Senaryolar kuruyor. Kavga cıkartıyor. Mesajına 2 dakika geç cevap versem sen bir işler çeviriyorsun diyor. Sürekli kavga sorun. Arkadaşlar ne yapmalıyım sizce bu adam evlendikten sonra düzelir mi? Beni çok boğuyor. Kendisinide strese sokuyor. En ufak 1 hatamı görse yıllarca her gün aynı konudan kavga çıkartıyor. Çok seviyorum. Sabır diyorum. Tatlıya bağlamaya calışıyorum. Bazenleri oluyor bazenleri olmuyor. Psikolojim çok bozuldu. Ne yapmalıyım akıl verin lütfen
Bende bundan korkuyorum canım ne yapacagımı bilmiyorum. Beni bırakmaz daha önce çok ayrıldık. Tekrar tekrar aradı sordu. Bir yola girdim allah sonumu hayır etsin
düzelir önce evlen sonra beklemeden çocuk yap sonrasında çocuğum için katlanıyorum kafasıyla ölür gidersin zaten4 yıllık bir beraberliğimiz vardı. Nişanlandık. Her günümüz kavgayla geçiyor. Kendisi kafasında sürekli kuruntular yapıyor. Senaryolar kuruyor. Kavga cıkartıyor. Mesajına 2 dakika geç cevap versem sen bir işler çeviriyorsun diyor. Sürekli kavga sorun. Arkadaşlar ne yapmalıyım sizce bu adam evlendikten sonra düzelir mi? Beni çok boğuyor. Kendisinide strese sokuyor. En ufak 1 hatamı görse yıllarca her gün aynı konudan kavga çıkartıyor. Çok seviyorum. Sabır diyorum. Tatlıya bağlamaya calışıyorum. Bazenleri oluyor bazenleri olmuyor. Psikolojim çok bozuldu. Ne yapmalıyım akıl verin lütfen
bence bi ömür geçmez bu adamla4 yıllık bir beraberliğimiz vardı. Nişanlandık. Her günümüz kavgayla geçiyor. Kendisi kafasında sürekli kuruntular yapıyor. Senaryolar kuruyor. Kavga cıkartıyor. Mesajına 2 dakika geç cevap versem sen bir işler çeviriyorsun diyor. Sürekli kavga sorun. Arkadaşlar ne yapmalıyım sizce bu adam evlendikten sonra düzelir mi? Beni çok boğuyor. Kendisinide strese sokuyor. En ufak 1 hatamı görse yıllarca her gün aynı konudan kavga çıkartıyor. Çok seviyorum. Sabır diyorum. Tatlıya bağlamaya calışıyorum. Bazenleri oluyor bazenleri olmuyor. Psikolojim çok bozuldu. Ne yapmalıyım akıl verin lütfen
canım erkekler evlenmeden önce nasıl davranıyolarsa evlendikten sonra dahada vurdumduymaz oluyolar düzelmiyolar dahada kötüye gidiyolar ilgili alakalı halleri %80 azalıyo ki seninki paranoyaya bağlamış zatenArkadaşlar hepinizin yorumlarını okudum herkese çok teşekkür ederim. Az buçuk kafamda bazı şeyler oluşmaya başladı. Sanırım düzelmesi için bi zaman verip olmadı ayrılıcam şimdi bitti demekle bitmiyor sıkıntım o. Bakıcaz artık. Herkese çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?