Nişanlım ruh hastası

evliliğin düzelttiği hiç bir şey yok...Şu yanılgıdan kurtulun. Sen gerçekten ayrılmak istediğinde ayrılacaksınız emin ol.Yaşadım daha önce biliyorum.bırakmıyor beni diyordum, bırakmaması için bende hazırmışım meğer.Ona zeminler hazırlıyormuşum. Mesajlarına cevap vermeler, son kez görüşelimlere gitmeler fln.

Asla asla asla düzelmez. Evlendikten sonra daha da kotu oluyorlar neler okuyoruz burda. Bence 6 ay bi zaman ver karşısına geçip ciddi bi şekilde ve kendinden emin hiç yumuşamadan gayet kararlı bi şekilde bu kadar takıntılı olmaya bunaltmaya devam ederse ayrılacağını söyle. Değişmesi gerektiğini söyle. Yine kabul etmez de kavga çıkarırsa ayrıl yani yapacak bi şey yok. Tamam düzeleceğim derse de 5 6 ay zaman ver gözlemle. Değişmezse ayrıl. Sonra daha çok çekersin

Emin ol evlendikten sonra düzelir.

Ben uni.de okurken nisanlandim uzun sureliydi. Ayni evde kaldik. Benden 9yas buyuktu ve ben hemen okulu bitiriyim diye donemlik 11ders alirken o geceleri sen erkek mi kokuyosun gibi sacma sapan kuruntular yapardi. Bi iyi bi kotu ben dayanamadim bipolar hastasi oldum. Onu terkettm.meger esrar kullaniyormus.
Demek istedigim bazen goremedigimizseyler oluyor. Birak ugrasma artik onla. Hayatina bak.

Reactions: KV_
Arkadaşlar hepinizin yorumlarını okudum herkese çok teşekkür ederim. Az buçuk kafamda bazı şeyler oluşmaya başladı. Sanırım düzelmesi için bi zaman verip olmadı ayrılıcam şimdi bitti demekle bitmiyor sıkıntım o. Bakıcaz artık. Herkese çok teşekkür ederim

Ne mecburiyetin var.Evlenince sihirli değnek mi değecek melek mi olacak.Daha resmi karısı değilken sana bunları yapmasına SEN İZİN VERMİŞSİN.
At nişanı kurtul.Bi tane hayatın var

Bende bundan korkuyorum canım ne yapacagımı bilmiyorum. Beni bırakmaz daha önce çok ayrıldık. Tekrar tekrar aradı sordu. Bir yola girdim allah sonumu hayır etsin

saçmalama ne demek bir yola girdim tez bırak gitsin şu piskopatı. dayak yiyip eve tıkılmak mı istiyorsun?
evlenince bu huyları 20 kat artacak. hiç mi buradaki konuları okumuyorsunuz?

Ayrılma yaşa gör bence, even ayrıl hayatına aksiyon gelsin

Yani adamın ruh hastası olduğunun farkında olup evlenince düzelir mi diye sormak...senin de ruhun hasta olabilir

Evlenince tam olarak ne olacakta duzelecek? Evlenmenin hastaliklari tedavi edici etkisi var da biz mi bilmiyoruz. Bobreklerim agriyor evlenince duzelir mi demekle ayni sey.

düzelir önce evlen sonra beklemeden çocuk yap sonrasında çocuğum için katlanıyorum kafasıyla ölür gidersin zaten

bence bi ömür geçmez bu adamla

canım erkekler evlenmeden önce nasıl davranıyolarsa evlendikten sonra dahada vurdumduymaz oluyolar düzelmiyolar dahada kötüye gidiyolar ilgili alakalı halleri %80 azalıyo ki seninki paranoyaya bağlamış zaten

Bizzat şahit oldum yakınımda, makyaj yaparken bile 'kendine güvenin mi yok, neden yapıyorsun kime beğendiriyosun' a kadar varan çirkin ithamların ardı arkası kesilmiyo.

ay canım hiç düzelmiyorlar benim kuzenimin eşi de nişanlıyken öyle yapıyodu evlendiler ve şuan ayrıldılar birde küçük kızı var şuan ben çok düşün ve güzel ve mantıklı bi karar ver

İki dakika geçiken mesaja ne işler karıştırıyorsun diyen adam ilerde seni mahveder. Zavallı bir komşum vardı kocası kadın alışverişe gidiyorum dediğinde market fislerinin saatlerine kadar kontrol edip kadın biraz oyalansa dövüyordu. Alá düzelmez hatta yüz kat kötü olur

Evlenince erkekler düzelirmi lafına kanmayın gençler,adam yedisinde neyse yetmişindede aynıdır..
Ne yapmayalım diye düşüneceğine bu nişanlılık dönemini bitirmen lazımdı çoktan..
Bu arada ailelerede üzülüyorum,kızlarının ne durumda ne sıkıntılar içinde olduklarını bildiklerinide hiç zannetmiyorum..

duzelir duzelmez mi hic?taki merasiminde bir peri beliriyor ortada.. sihirli degnegiyle bir dokundu muydu kocisine.. bak gor

peki nesini seviyosunuz?

bence bu anlattığınız bile ayrılma sebebi. sürekli diken üstünde yaşamamalı bence insan.
benimde bi sevgilim vardı böyleydi sonunda ondan ayrılmıştım. bu ne ya güvenmiyosan ayrıl. of erkekler of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…