bu ruh hastasının nesini seviyorsun?4 yıllık bir beraberliğimiz vardı. Nişanlandık. Her günümüz kavgayla geçiyor. Kendisi kafasında sürekli kuruntular yapıyor. Senaryolar kuruyor. Kavga cıkartıyor. Mesajına 2 dakika geç cevap versem sen bir işler çeviriyorsun diyor. Sürekli kavga sorun. Arkadaşlar ne yapmalıyım sizce bu adam evlendikten sonra düzelir mi? Beni çok boğuyor. Kendisinide strese sokuyor. En ufak 1 hatamı görse yıllarca her gün aynı konudan kavga çıkartıyor. Çok seviyorum. Sabır diyorum. Tatlıya bağlamaya calışıyorum. Bazenleri oluyor bazenleri olmuyor. Psikolojim çok bozuldu. Ne yapmalıyım akıl verin lütfen
%90'iSiz evliligi ne saniyosunzki?
Sana su kadarini diyim.
Bu gordugun, buz daginin sadece gorunen tarafidir. Oysaki buz daglarinin 70% suyun altindadir.
inşaallah kocam ruh hastası demezsin4 yıllık bir beraberliğimiz vardı. Nişanlandık. Her günümüz kavgayla geçiyor. Kendisi kafasında sürekli kuruntular yapıyor. Senaryolar kuruyor. Kavga cıkartıyor. Mesajına 2 dakika geç cevap versem sen bir işler çeviriyorsun diyor. Sürekli kavga sorun. Arkadaşlar ne yapmalıyım sizce bu adam evlendikten sonra düzelir mi? Beni çok boğuyor. Kendisinide strese sokuyor. En ufak 1 hatamı görse yıllarca her gün aynı konudan kavga çıkartıyor. Çok seviyorum. Sabır diyorum. Tatlıya bağlamaya calışıyorum. Bazenleri oluyor bazenleri olmuyor. Psikolojim çok bozuldu. Ne yapmalıyım akıl verin lütfen
Arkadaşlar ne yapmalıyım sizce bu adam evlendikten sonra düzelir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?