- Konu Sahibi herzamanuyusam
-
böyle densiz yorumları kim nasıl yazıyor diye bakılmış olabilir,konu kapatılsın artık lütfen
Fazla mı başıboş bıraktık buraları
Konuya dönelim lütfen..
şikayet etsem. onun bana tecavüz ettiğini nasıl iddia edebilirim. hadi inkar ederse. sonra benimde adım çıkarsa. evlenip ayrılsam mantıklı olurmu. sonuçta o insanla evli olmakdaistemiyorum
Kadin eger erkek iliski yasamak istemiyorsa ve erkek ona siddetle, zorla sahip oluyorsa kocasi bile olsa tecavuzdur.
Ancaak laylaylom opuserek, koklasarak yataga girilip on sevisme yapiliyorsa iki tarafin da gonlu varken, erkek kendini tutamiyorsa lutfen kusura bakmayin bu tecavuz degildir. Bu, iradesizliktir.
Bir insan sevgilisinin veya nisanlisinin kapasitesini cok cok iyi bilir. Madem bu kadar zayif bir iradeye sahipse nisanlisi ki bunu konu sahibinin bilmedigine asla inanmiyorum, o zaman evlilige kadar bu tarz bir zemin hazirlamayacakti.
Belli ki pisman olmus ve ortaligi ayaga kaldiriyor.
Senin mantığına göra her tahrik olan da cinayet işlemekte serbest o zaman. Maktül de kavga çıkarıp cinayete zemin hazırlamasaymış canım değil mi?Zavallı katil o kadar sinirlenmiş ki kendini tutamamış. Hep maktülün suçu.
cinayet işlemekle cinsel ilişki bambaşka şeyler.bence yanlış bir örnek olmuş..adamı ya da tecavüzü savunmuyoruz.erkektir yapar da demiyoruz.ama hukukta da yeri var öngörülü olmanın.iki senelik bir ilişkide az çok dikkat edebilirdi adamın ne tip olduğuna.pişmanlık duymasaydı yaptığından adamın yaptığını tecavüz görmez haliyle başlıkta açmazdı.
gözünü karartıp her ne pahasına olursa olsun şikayet edeceğim güçlü olacağım ailemden ve toplumdan çekinmiyorum derse helal olsun..
ama köşeme çekileceğim evleneceğim derse şikayet edeceğim falan boş laf.
bi kere ortalarda yok konu sahibi son olarak ne oldu ne bitti bilmiyoruz bile ..
Senin mantığına göra her tahrik olan da cinayet işlemekte serbest o zaman. Maktül de kavga çıkarıp cinayete zemin hazırlamasaymış canım değil mi?Zavallı katil o kadar sinirlenmiş ki kendini tutamamış. Hep maktülün suçu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?