Nişanlım tecavüz etti:(

yorumları okuyunca azınlıkta kaldığımızı anlıyorum, çok yazık, bu mantıkta kadınlar olduğu sürece kadınlar dayak yiyecek aldatılacak, aldatılıp diğer kadını suçlayacak, kendi çocuklarını da böyle yetiştirecek bu cahiliye dönemi bitmeyecek.
velev ki kadın adamın evine gitti, soyundu yattı yatağa son anda vazgeçti, adam bir adım daha atarsa yine tecavüzdür istemiyorum kelimesini beyni almayan bi adamdan ne baba ne sevgili ne koca olur

İşte konu sahibi neden ailesine ve çevresine bu olayı duyurmamak istiyor?
Genel olarak yorumlardan anlaşılabilir..
Tıppkı burada olduğu gibi erkeğin hiç bir suçu yokmuş gibi aklanıcak, kızda madem evine gitmeseydin, madem yapmasaydın diye suçlanıcak.
Oysa evleniceği kişiyle bu tür yakınlaşmalar olması gayet doğal. Bu kadar yakınlaşmışsın ha ilişkiye girmişsin ha girmemişsin gözüyle bakıyolar bazı bayanlar.
Evlenince girmek istedi belkide..ona sizler karışamazsınız..
Evet tamda bunun adı TECAVÜZDÜR.
o pislik adamın yaptığıysa SAPIKLIKTIR. SAPKINLIKTIR.
isterse aynısını resmi evli olduğu karısına yapmış olsa yine aynı terimleri kullanırdım.

Acil olarak şikayet edilmeli. Çok üzüldüm inanın..

Geçenlerde bizim apartmanda bir olay oldu kız oğlanla barda tanışmış klasik şeyler oğlanla evine gelmişler
Kadın son anda vazgemiş oğlan da zorlamış polis gelmiş tecavüze yeltenme diye dava açılmış ceza alır almaz bilemem de
Sonuçta çoğunuz boş konuşuyorsunuz nişanlısı resmen tecavüz etmiş
Evlilikte bile tecavüz vardır

Son düzenleme:

maalesef erkekler zannettiğimiz kadar güçlü değil aslında onlara istediklerinde herşeyi yapabilecekleri yanılgısını biz kadınlar aşılıyoruz.Bugün bu foruma açmasaydın gitmeseydin haketmişsin bişeyler yaşanıyomuş vs diyen kadınlar aslında kendi erkek çocuklarına şunu söylediler: Karşındaki kadın istemese de herşeyi yapabilirsin.Sen erkeksin,sen cinsellikte bişeyler yaşanmışsa kendini tutamama hakkına sahipsin,karşındaki kadın cinsellik istiyosa onu hertürlü zorlayabilirsin.Bu senin suçun olmayacak.Kadının aşifteliği olacaktır.İçin rahat olsun.

ya ne uğraşacak ne davasından bahsediyorsunuz dava açsa ilk önce kendi rezil olur ailesi de öğrenecek ne diyecek onlara zaten sevişiyoduk herif azdı,tutamadı kendini mi diyecek allah aşkına nerde yaşıyosunuz siz biraz türkiye gerçeklerine dönün ne olacak gerdeğe biraz erken girmişler abartmayın lütfen amannn sizde
geçmiş olsun arkadaşa

Süper açıklama yaa... tebrik ederim... altına imzamı atıyorum..

evli çiftlerden birinin istememesi halinde bile birliktelik olması durumunda bu TECAVÜZ olarak cezalandırılır.

peki sen bu türkiye gerçeklerini hiç değiştirmeyi düşündün mü yoksa herşeye böyle gelmiş böyle gider diyenlerden misin?Galiba bu konunun kapatılma zamanı geldi.

bu yorumu yapan hem bir kadın hem de eğitimci.. bravo

hay alalhım hem cok üzüldüm hemde cok kızdım sen bu adamı sevıyorsan alır karsına konusursun bu durumun senı ne kadar cok üzdüğünu anlatabılır sanırım bı ıletişim sorunu var ama evlenmek ıstemıyrm dyorsun sevmıyor musn kı sevmedıgın bı ınsanla afedersn ama neden o yola gırıyorsunn üzüldümmmm

benim anlamdığım bir oay var bir süre öncede hamileyim endişesiyle konu açmıştın şimdi tecavüz biraz enteresn.. sen adamla bu olayı hep yaşamışın seni suçlamayacak mı tabi ki suçlayacak!

baaı kadınlar aldatılır her erkek yapar der, kocası hastalık hamilelik anlamayıp hep birlikte olmak ister ona da her erkek böyle der vs, bu şekilde yaşadıkları durumu normalleştirmeye çalışırlar, burda çok okuduk eşim beni aldatıyo, eşim çok saftır kadın fettan o kandırdı diyenleri, ama şunu anlamak gerekiyo, partnerine olan saygısı libidosunun önüne geçen bi dolu erkek var Türkiyede, amacımız bu sayıyı arttırmak olmalı, pipi ilen doğdu diye ayrıcalıklı olduğunu sanmamalı erkek çocuklarımız, erkek olmanın bi cinsiyet adam olmanın meziyet olduğunu aşılamalıyız, insan cinsiyetini kendi seçemez ama karakterini kendi belirler

size katılıyorum maalesef daha küçükken erkektir yapar diyerek yetiştiriliyorlar.. ve sessiz olmaya devam eden bayanlarda böyle yaşamaya mahkum oluyor..

böyle densiz yorumları kim nasıl yazıyor diye bakılmış olabilir,konu kapatılsın artık lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…