- Konu Sahibi herzamanuyusam
-
Çok cahilce yorumlar..
Ortada zorlama var..
Bu tecavüz'dür..
Açmasaydın yapmasaydın diyen bayanlar..
Erkek olsaydınız siz de nasıl olsa soyundu diye keyfinize mi bakardınız?
size güvendiğini inandığını düşünmez miydiniz?
yorumları okuyunca azınlıkta kaldığımızı anlıyorum, çok yazık, bu mantıkta kadınlar olduğu sürece kadınlar dayak yiyecek aldatılacak, aldatılıp diğer kadını suçlayacak, kendi çocuklarını da böyle yetiştirecek bu cahiliye dönemi bitmeyecek.
velev ki kadın adamın evine gitti, soyundu yattı yatağa son anda vazgeçti, adam bir adım daha atarsa yine tecavüzdür istemiyorum kelimesini beyni almayan bi adamdan ne baba ne sevgili ne koca olur
yorumları okuyunca azınlıkta kaldığımızı anlıyorum, çok yazık, bu mantıkta kadınlar olduğu sürece kadınlar dayak yiyecek aldatılacak, aldatılıp diğer kadını suçlayacak, kendi çocuklarını da böyle yetiştirecek bu cahiliye dönemi bitmeyecek.
velev ki kadın adamın evine gitti, soyundu yattı yatağa son anda vazgeçti, adam bir adım daha atarsa yine tecavüzdür istemiyorum kelimesini beyni almayan bi adamdan ne baba ne sevgili ne koca olur
ya ne uğraşacak ne davasından bahsediyorsunuz dava açsa ilk önce kendi rezil olur ailesi de öğrenecek ne diyecek onlara zaten sevişiyoduk herif azdı,tutamadı kendini mi diyecek allah aşkına nerde yaşıyosunuz siz biraz türkiye gerçeklerine dönün ne olacak gerdeğe biraz erken girmişler abartmayın lütfen amannn sizde
geçmiş olsun arkadaşa
Tecavüz degil bunun adi.
her iki taraf istekli bir sekilde sevisirken erkek kendine hakim olmamis, kontrolu kaybetmis.
Tecavuz, kadinin soyunup sevismeye onay vermesiyle gerceklesen bir eylem degil.
Sadece siz, yasadiginiz o andan pisman oldugunuz icin adini tecavuz koymussunuz.
ya ne uğraşacak ne davasından bahsediyorsunuz dava açsa ilk önce kendi rezil olur ailesi de öğrenecek ne diyecek onlara zaten sevişiyoduk herif azdı,tutamadı kendini mi diyecek allah aşkına nerde yaşıyosunuz siz biraz türkiye gerçeklerine dönün ne olacak gerdeğe biraz erken girmişler abartmayın lütfen amannn sizde
geçmiş olsun arkadaşa
geçmiş olsun arkadaşa
baaı kadınlar aldatılır her erkek yapar der, kocası hastalık hamilelik anlamayıp hep birlikte olmak ister ona da her erkek böyle der vs, bu şekilde yaşadıkları durumu normalleştirmeye çalışırlar, burda çok okuduk eşim beni aldatıyo, eşim çok saftır kadın fettan o kandırdı diyenleri, ama şunu anlamak gerekiyo, partnerine olan saygısı libidosunun önüne geçen bi dolu erkek var Türkiyede, amacımız bu sayıyı arttırmak olmalı, pipi ilen doğdu diye ayrıcalıklı olduğunu sanmamalı erkek çocuklarımız, erkek olmanın bi cinsiyet adam olmanın meziyet olduğunu aşılamalıyız, insan cinsiyetini kendi seçemez ama karakterini kendi belirler
bu yorumu yapan hem bir kadın hem de eğitimci.. bravo
sana ne benim yorumlarından herkes kendi işine baksın lütfen yoruma yorum yazmak yasak zaten
eğitimci olduğumu ne bildin acaba
mesleğine öğretmen yazmışsın ordan olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?