- Konu Sahibi herzamanuyusam
-
vallahi bence de tecavüz değil bu zaten bişeyler yaşanıyomuş ha bi adım geri ha bi adım fazla olan olmuş geçmiş ola arkadaşım
vallahi bence de tecavüz değil bu zaten bişeyler yaşanıyomuş ha bi adım geri ha bi adım fazla olan olmuş geçmiş ola arkadaşım
bu durumda sen evlilik içi tecavüz kavramına da saçma diyosundur, nasıl olsa evli olduğun adam, ona çocuklar doğurmuşsun dolayısıyla hiçbi gün istemiyorum deme lüksün yok, adam istedi mi akan sular durur, bu mu?
yoruma yorum yazmak yasakTecavüz bir insanın rızası dışında vücut bütünlüğünün ve dokunulmazlığının ihlalidir. Bu tanımın sizcesi, bencesi, oncası olmaz. Tecavüz tecavüzdür!!!
yuzeysel sevişirken ok birlikte olunca tukaka :44:
bütün olay zarda mı? kan gelmese yıne bakıre olacaktınız oyle mı?
beni ilgilendırmez ama olayı yargıya ıntıkal etsenız de hakım SEVİŞİRKEN tecavuz olayında sizi haklı gormeyecektır gibi gelıyor...
nişanı atıp atmama kararı sıze kalmıs...
Bu ney ya!!! tecavüz eden değil de tecavüze uğrayan suçluymuşçasına saldırmış herkes konu sahibine...soruya cevap veren yok denecek kadar az...valla burda konudan çok cevaplar FAKE olmuş...
Tecavüz degil bunun adi.
her iki taraf istekli bir sekilde sevisirken erkek kendine hakim olmamis, kontrolu kaybetmis.
Tecavuz, kadinin soyunup sevismeye onay vermesiyle gerceklesen bir eylem degil.
Sadece siz, yasadiginiz o andan pisman oldugunuz icin adini tecavuz koymussunuz.
Kadın hayır dediğinde erkek durmazsa bunu adı tecavüzdür. Burdaki cahillere duyurulur. Sakın ha bu adamla evlenip hayatını mahvetme. Sakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?