Nişanlım tecavüz etti:(

vallahi bence de tecavüz değil bu zaten bişeyler yaşanıyomuş ha bi adım geri ha bi adım fazla olan olmuş geçmiş ola arkadaşım

bu durumda sen evlilik içi tecavüz kavramına da saçma diyosundur, nasıl olsa evli olduğun adam, ona çocuklar doğurmuşsun dolayısıyla hiçbi gün istemiyorum deme lüksün yok, adam istedi mi akan sular durur, bu mu?

şu ana kadar bir çok fake konuyu yedim ama bu konunun fake olduğu 250000 km öteden belli. bu fake konular yüzünden biri gerçekten tecavüze uğradığında kimse ciddiye almayacak ben ona yanarım.

aslına bakarsanız tecavüz değilde bi pişmanlık söz konusuymuş gibi geldi ama herneyse eğer siz ailenizi sıkıntı yapıyorsanız orası beni aşar ama ben asla evlenmezdim.

hayır tabiki,ama buna ortam hazırlanmış işte bi şekilde onu demek istedim

yorumların hepsini okuyamadım. sonuçta 2 sene berabersiniz benim başıma böyle bir şey gelse ben ona karşı biraz tuhaf davranırdım hani yaptığını hata olduğunu anladığı yere kadar. sonuçta evlenceksiniz vicdanı varsa evlilikten vazgeçmez. hani dediğim gibi hatasını anladığı yere kdr ona tuhaf davranırdım sevgi sözcükleri kullanmazdım. ama onunla evlenmektende vazgeçmezdim. benimde 2 seneden beri sevgilim var bana dokunduğunu dahi bilmem.

Bence acil evlen, sonradan boşanacak bile olsan evlenmiş boşanmış görünürsün bir dahaki evlenmen kolay olur. Aileme ne diyeceğim derdin veya yeni eşime onun ailesine ne diyeceğim derdin olmaz. Türkiye şartlarına göre ne yazıkki durum bu. Erkekler yapınca birşey olmuyor. Kadın kendi suçu olmasa da başına patlıyor.Çok üzüldüm gerçekten.Ayrıca nişanlına da çok kızgınım.

yuzeysel sevişirken ok birlikte olunca tukaka :44:

bütün olay zarda mı? kan gelmese yıne bakıre olacaktınız oyle mı?

beni ilgilendırmez ama olayı yargıya ıntıkal etsenız de hakım SEVİŞİRKEN tecavuz olayında sizi haklı gormeyecektır gibi gelıyor...

nişanı atıp atmama kararı sıze kalmıs...

canim kiz evlenene kadar birlikte olmak istememis bu da onun bilecegi birsey kendisi aglarken adamin zorlamasi bildigimiz tecavuz. ve de cok acimasiz mis senin nisanlin bu nasi sevgi boyle ya allah yardimcin olsun canim umarim evlenmezsin kiyameti koparmaliydin bence ve de kopar

Canim bence ailene yuzeysel sevisiyorduk da adam dayanamadi beni zorladi diyemiyecegine gore nisani at. istemiyorum de bir bahane bisey bul adama da bana tecavuz ettigin icin bu nisani bozucaz senin bana bunu yapmaya hakkin yok ailemin kulagina giderse uzulurler diye soylemiyorum birazcik insansan sende buna saygi duy. fln de ne biliyim. ailelere baska bir bahaneyle nisan attigini soyle turkiye de hicbir aile bu olani kaldiramaz ve seni suclarlar. allah sabir versin canim

hatceloji kullanıcısından alıntı

Bu ney ya!!! tecavüz eden değil de tecavüze uğrayan suçluymuşçasına saldırmış herkes konu sahibine... soruya cevap veren yok denecek kadar az...valla burda konudan çok cevaplar FAKE olmuş...

Aklıma nasrettin hocanın hırsızlık fıkrası geldi,

Bir gün Nasreddin Hoca'nın eşeği çalınmış. Can sıkıntısı içinde durumu komşularına anlatınca her kafadan bir ses çıkmaya başlamış.
Birisi :
-Hocam demiş niye ahırın kapısına iyi bir kilit takmadın sanki? Bir başkası:
-Evine hırsız giriyor da senin nasıl haberin olmuyor? diye konuşmuş. Bir diğeri de :
-Hocam demiş, kusura bakma ama eşeğin çalınmasına en büyük sebep yine sensin. Çünkü doğru dürüst bir ahırın bile yok. Nerden baksan dökülüyor.
Hoca kızmış:
-Yahu demiş, iyi güzel de kabahatin hepsi benim mi? Hırsızın hiç mi suçu yok

Tecavüz degil bunun adi.

her iki taraf istekli bir sekilde sevisirken erkek kendine hakim olmamis, kontrolu kaybetmis.

Tecavuz, kadinin soyunup sevismeye onay vermesiyle gerceklesen bir eylem degil.

Sadece siz, yasadiginiz o andan pisman oldugunuz icin adini tecavuz koymussunuz.

konuyla ilgili en mantıklı ve doğru yorum olmuş.gönüllü başlayan bişeyde sınır aşılmış.yinede geçmiş olsun

Kadın hayır dediğinde erkek durmazsa bunu adı tecavüzdür. Burdaki cahillere duyurulur. Sakın ha bu adamla evlenip hayatını mahvetme. Sakın.

Çok cahilce yorumlar..
Ortada zorlama var..
Bu tecavüz'dür..
Açmasaydın yapmasaydın diyen bayanlar..
Erkek olsaydınız siz de nasıl olsa soyundu diye keyfinize mi bakardınız?
size güvendiğini inandığını düşünmez miydiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…