- Konu Sahibi sophiekowalsky
-
Evlenmekten geçtim artık konusu bile açılmıyor zaten ama herşey süper giderken bi anda bambaşka bir adam oldu. Ben kendimi çekince o da çekiyor ve konuşmamaya başlıyoruz. Dün akşamki konuşmadan sonra bugün msjlarıma bile cevap vermedi. Ayrılsam aklı başına gelir mi emin olamıyorum. Kaybetmek de istemiyorum çünkü bu davranışı olmasa geri kalan yönleri çok iyi.Sen kendini geri çek, arama sorma, ilgilenme.
Görüşmesek de olur diye yazmadım, bilmem işim vardı gibi bahaneler üret.
Görsün nasılmış.
Bu şartlarda kesinlikle evlenme.
Ben çekince o da çekiyor işte... Daha çok üstüme düşecek olsa çekerim hiç sorun değil. Aklı başına gelecekse ayrılmaya da razıyım ama o riski şuan göze alamıyorumAyy simarmiss bu arama kendini geri cek
E madem o zaman hic bulasmam ben olsam sen arayip üstüne düşeceksin ilgilrneceksin de beyimizde biraz ilgi oluscak simdi cok gelmez sma evlenirsen agir gelir kaldiramazsin bu ilgisizligiBen çekince o da çekiyor işte... Daha çok üstüme düşecek olsa çekerim hiç sorun değil. Aklı başına gelecekse ayrılmaya da razıyım ama o riski şuan göze alamıyorum
Şimdi bile ağır geliyor. Evli olsak en azından aynı evde kalıcaz diye düşünüyorum ama tabi evlenmeden bilemem sizler daha iyi bilirsiniz. Tamamen ilgisiz değil ama görüşmek konusunda hiç adım atmıyor ben adım atınca da zorla geliyomuş gibi hissediyorum. 3 hafta ara verdiğimizde istese ayrılabilirdi ben aramadım sormadım zorlamadım. Ama ayrıl dediğimde göze alamıyorum diyordu. İşi kafasına çok takıyor ama sıkıntı sadece iş midir bilemiyorum.E madem o zaman hic bulasmam ben olsam sen arayip üstüne düşeceksin ilgilrneceksin de beyimizde biraz ilgi oluscak simdi cok gelmez sma evlenirsen agir gelir kaldiramazsin bu ilgisizligi
Valla çok iyi tanırsan Allah aşkına bir akıl ver ya. Daha önce yengeç sevgilim de oldu ama hala çözemedim ben bunları.ben erkekler yattıkdan sonra değişir sanıyordum,bu cınde varmış,ama yengeç erkeği,çek kendını geri yada yırtık fena canbaz ol,seçim seni,çok ıyı tanırım yengeçleri
İyi de başlarda gözüme gözüme sokardı. Sevgiye ilgiye boğardı hergün görmek isterdi şimdi alakası bile yok. Sevdiğine emin olamıyorum artıkOw yengeç erkeği bu işte seni sever ama belli ettirmez. .
İyi de başlarda gözüme gözüme sokardı. Sevgiye ilgiye boğardı hergün görmek isterdi şimdi alakası bile yok. Sevdiğine emin olamıyorum artık
Eee napıcaz pekiBunlar böyledir anam önce seviolar eşşek gibi sonra da ilgisiz oluyorlar
Kesinlikle evli olsan hic kaldiramazsin kendini degersiz cirkin hissedersinŞimdi bile ağır geliyor. Evli olsak en azından aynı evde kalıcaz diye düşünüyorum ama tabi evlenmeden bilemem sizler daha iyi bilirsiniz. Tamamen ilgisiz değil ama görüşmek konusunda hiç adım atmıyor ben adım atınca da zorla geliyomuş gibi hissediyorum. 3 hafta ara verdiğimizde istese ayrılabilirdi ben aramadım sormadım zorlamadım. Ama ayrıl dediğimde göze alamıyorum diyordu. İşi kafasına çok takıyor ama sıkıntı sadece iş midir bilemiyorum.
Daha önce o kendini çekiyor diye ben de çektim. O mesaj atmadan atmadım, aramadım, sonunda mesaj atmayı kesti. Ben de atmadım ve bu böyle 3 hafta sürdü... Ben çekince o da çekiyorO nasıl davraniyirsa sen de ona karşı aynısını yap..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?