Nişanlım tuhaf davranıyor. Akıl verin...

sophiekowalsky

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2008
118
30
98
İstanbul
Kızlar merhaba,

8 aydır süren bir ilişkim var 5 aydır nişanlıyız. Ben 30 o 32 yaşında ve yengeç burcu. Nişana kadar mükemmel bir ilişkimiz vardı. Herşey süper ilgi alaka sevgi falan harikaydı. Nişandan sonra azaldı azaldı azaldı artık kendimi değersiz hissetmeye başladım. Defalarca konuştum her seferinde haklısın deyip özür diledi ama bir şey değişmedi. Baktım kendini çekiyor ben de kendimi çektim. Ben çektikçe o da çekti ve 3 hafta ara verdik. İlk haftanın sonunda görüşmek istedim. Kafam karışık ne yapacağımı bilmiyorum ne düşüneceğimi bilmiyorum karar veremiyorum. Senden ayrılmak istemiyorum pişman olmaktan çok korkuyorum ama şuan sana adım da atamıyorum dedi. Peki dedim. 15 gün daha konuşmadık sonra aradım tekrar görüşelim diye oturduk konuştuk güzelce. Evlenmekten korktuğunu sorumluluktan korktuğunu söyledi. Çok erken nişanlandık nişanı biraz daha uzatalım bakalım bizim ilişkimiz benim evlilik korkum yüzünden mi bozuldu yoksa bozulacağı mı vardı dedi. Bu arada bozuldu dediği benim şikayetlerim muhtemelen çünkü bana bu güne kadar en ufak şikayette bulunmadı kavga dahi etmedik. Ailelerimiz çok iyi anlaşıyor biz ailelerle çok iyiyiz. Maddi sıkıntıları var işleri çok bozuldu ama aileler her desteği göstermeye hazır. Dün yine ilgisizliğine dayanamayıp aradım bir kez daha konuştum. Ben seninle konuşuyorum mesajlaşıyorum var olduğunu biliyorum görüşememek çok sorun değil diyor. Müsait olduğunuzda görüşürüz zaten diyor ama buna zaman yaratmıyor. Ben artık sevgisinin yada aşkının bittiğine o yüzden uzak durduğuna inanmaya başladım. Çok uzun oldu biliyorum ama akıl verin ne olur. Ne yapmalıyım?

Son düzenleme:
Sen kendini geri çek, arama sorma, ilgilenme.
Görüşmesek de olur diye yazmadım, bilmem işim vardı gibi bahaneler üret.
Görsün nasılmış.

Bu şartlarda kesinlikle evlenme.
Evlenmekten geçtim artık konusu bile açılmıyor zaten ama herşey süper giderken bi anda bambaşka bir adam oldu. Ben kendimi çekince o da çekiyor ve konuşmamaya başlıyoruz. Dün akşamki konuşmadan sonra bugün msjlarıma bile cevap vermedi. Ayrılsam aklı başına gelir mi emin olamıyorum. Kaybetmek de istemiyorum çünkü bu davranışı olmasa geri kalan yönleri çok iyi.

Bir de özellikle belirttim yengeç burcu. Hiç bişeyini söylemez. Konuşabildiğim tek insansın derdimi kimseye anlatamıyorum diyor ama bana da yarısını anlatıyor. Hiç sebep yokken uzaklaşır mı insan belli ki bir şeyler var ama söylemiyor.

Ben çekince o da çekiyor işte... Daha çok üstüme düşecek olsa çekerim hiç sorun değil. Aklı başına gelecekse ayrılmaya da razıyım ama o riski şuan göze alamıyorum
E madem o zaman hic bulasmam ben olsam sen arayip üstüne düşeceksin ilgilrneceksin de beyimizde biraz ilgi oluscak simdi cok gelmez sma evlenirsen agir gelir kaldiramazsin bu ilgisizligi

ben erkekler yattıkdan sonra değişir sanıyordum,bu cınde varmış,ama yengeç erkeği,çek kendını geri yada yırtık fena canbaz ol,seçim seni,çok ıyı tanırım yengeçleri

E madem o zaman hic bulasmam ben olsam sen arayip üstüne düşeceksin ilgilrneceksin de beyimizde biraz ilgi oluscak simdi cok gelmez sma evlenirsen agir gelir kaldiramazsin bu ilgisizligi
Şimdi bile ağır geliyor. Evli olsak en azından aynı evde kalıcaz diye düşünüyorum ama tabi evlenmeden bilemem sizler daha iyi bilirsiniz. Tamamen ilgisiz değil ama görüşmek konusunda hiç adım atmıyor ben adım atınca da zorla geliyomuş gibi hissediyorum. 3 hafta ara verdiğimizde istese ayrılabilirdi ben aramadım sormadım zorlamadım. Ama ayrıl dediğimde göze alamıyorum diyordu. İşi kafasına çok takıyor ama sıkıntı sadece iş midir bilemiyorum.

Ow yengeç erkeği bu işte seni sever ama belli ettirmez. .

O nasıl davraniyirsa sen de ona karşı aynısını yap..

Kesinlikle evli olsan hic kaldiramazsin kendini degersiz cirkin hissedersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…