- Konu Sahibi sophiekowalsky
-
Sen benim yaptığım iyi şeylerin bedelisin sen karmanın bana hediyesisin derdi eskiden. Aileme, bana aşırı düşkündü. Sanki büyü yaptılar ayrılmıyor ama ayrılmaktan beter ediyor. Evlenince geçer belki diyorum ama korkuyorum. Ailesi de söz geçiremiyor hiç karıştırmaz ailesini ilişkilerine.Nişanlıyken böyleyse, evlenince ohoo
Sen benim yaptığım iyi şeylerin bedelisin sen karmanın bana hediyesisin derdi eskiden. Aileme, bana aşırı düşkündü. Sanki büyü yaptılar ayrılmıyor ama ayrılmaktan beter ediyor. Evlenince geçer belki diyorum ama korkuyorum. Ailesi de söz geçiremiyor hiç karıştırmaz ailesini ilişkilerine.
Evlenince düzelir diyenler cevaplasın bunu..
Kişi değişmez ..
Yedisinde neyse yetmişinde Ooo ..
Büyük falan inanmayın böyle şeylere. .
Hayırlı ise olsun , Hayırsızsa olmasın diye duâ et. .
Eğer korkusu evlilikse, evlenince korkulacak bişey olmadığını görüp belki düzelir diyorum ama zaten evliliğin lafı bile geçmiyor artık. Zaten hep hayırlıysa olsun diyorum ama hayatımda ilk kez bu kadar düzgün bir adam tanıdım, ailem ilk kez birini sevdi kaybetmek istemediğim çok şey var
Ailesi kesinlikle tepki verecek bir aile değil. Onun kararlarına sonuna kadar saygı duyar asla eleştirmezler. Daha 2 gün önce oturdum anlattım herşeyi ailesine. "Evlendikten sonra olacağına şimdi olsun daha iyi" demiş ailesine. Hani evlenip sorun yaşayacağımıza bitecekse şimdi bitsin demiş. Babası da "mantıklı konuştu o yüzden bir şey demedim" dedi. Ama son 10 gündür evde adın sıkca geçiyor ben de mutlu oluyorum demek ki sana yöneliyor yeniden dedi babası. Yani aileden çekinip de karar almayacak bir durum da yok. Üstelik görüşmediğimiz 3 haftada ayrılığın kapısını defalarca açtım. yani ayrılmanın benim için sorun olmadığını belirttim ama yanaşmadı hiç. Sonra da zaten barıştık.Ayrilmak istiyor fakat Nisanli oldugunuz icin ailesinin tepkisinden korkuyor. Kendinden sogutarak Senin bitirmeni bekliyor net.
Bahsettim ya ilk mesajda. İlişkimiz nişandan sonra saçmaladı. Daha az görüşmek ister oldu, eskisi gibi düşkün değil bana. Ben bunları evlenme bunalımına bağladım o da nişanı uzatalım bakalım evlilik bunalımı mı sebep yoksa bizde yanlış bişeyler mi var dedi. Bu yüzden evlilik konusu şuan rafa kalktı.Çocuk değil kocaman adam..
O da seni kaybetmek istememesi gerek. .
Evlilik konusu bile geçmiyor diyorsun. .
Bu nasıl nişanlılık .
Bahsettim ya ilk mesajda. İlişkimiz nişandan sonra saçmaladı. Daha az görüşmek ister oldu, eskisi gibi düşkün değil bana. Ben bunları evlenme bunalımına bağladım o da nişanı uzatalım bakalım evlilik bunalımı mı sebep yoksa bizde yanlış bişeyler mi var dedi. Bu yüzden evlilik konusu şuan rafa kalktı.
Evlilikten degilde sorumluluk sahibi olmaktan korkan adama temkinli yaklas derim.. evlilikten cogu erkek korkar zira.. ileride çocuklarınizda olacak onlarin sorumlulugu evin sorumlulugu esinin sorumlulugu... yani hep sorumluluk isi evlilik. Ileride yoruldum yapamiyorum artik deme orani cok yuksek. Iyi olcup tart. Bi omur geçirecek olan sensinAilesi kesinlikle tepki verecek bir aile değil. Onun kararlarına sonuna kadar saygı duyar asla eleştirmezler. Daha 2 gün önce oturdum anlattım herşeyi ailesine. "Evlendikten sonra olacağına şimdi olsun daha iyi" demiş ailesine. Hani evlenip sorun yaşayacağımıza bitecekse şimdi bitsin demiş. Babası da "mantıklı konuştu o yüzden bir şey demedim" dedi. Ama son 10 gündür evde adın sıkca geçiyor ben de mutlu oluyorum demek ki sana yöneliyor yeniden dedi babası. Yani aileden çekinip de karar almayacak bir durum da yok. Üstelik görüşmediğimiz 3 haftada ayrılığın kapısını defalarca açtım. yani ayrılmanın benim için sorun olmadığını belirttim ama yanaşmadı hiç. Sonra da zaten barıştık.
Göze alabilsem hiç durmayacağım ama hala kafamda acaba aklı başına gelir mi diye ayrılık düşüncesi var sadece...Ben olsam ayrılırdım
Sorumluluktan korktuğunu zaten söylüyor. Ama normalde sorumsuz bir adam değildir. Dağınıktır plansızdır ama sorumluluklarını yerine getirir. Özgürlüğüm elimden gidecek gibi geliyor diyor. Ama kısıtlayacağım hiç bir konu da yok şuanda. Zaten çok sade kendi halinde yaşayan bir adam. Bir ömür geçirmekten öte eski haline nasıl döner diye düşünüyorum. İlgili sevgi dolu iltifat eden falan mükemmel bi adamdı yaEvlilikten degilde sorumluluk sahibi olmaktan korkan adama temkinli yaklas derim.. evlilikten cogu erkek korkar zira.. ileride çocuklarınizda olacak onlarin sorumlulugu evin sorumlulugu esinin sorumlulugu... yani hep sorumluluk isi evlilik. Ileride yoruldum yapamiyorum artik deme orani cok yuksek. Iyi olcup tart. Bi omur geçirecek olan sensin
Zaten görüşmediğimiz süreçte bi karar vermeye çalışıyordu. pişman olur muyuz mutlu olacak mıyız diye kafasına çok takmış. (Maddiyatı da kafasına taktığına eminim) evlenip boşanacağımıza şimdi bunu atlatalım dedi. Sonra da rahatlamış bi şekilde geldi. Seni özlüyorum ayrılmamak için bir sürü sebebim var ilişkimizin gidişatına biraz daha bakalım kararımızı net verelim. Şimdi ayrılırsak ve pişman olursak dönüşü olmaz falan dedi.e zaten demiş ki olacaksa şimdi olsun evlendiktrn sonra olmasın diye çocuk ayrılığı resmen dile getirmiş siz hals bunu duymuyosunuz yani bekarken pek ağır gelmiyor ama evli olup aynı evin içinde 3 hafta yüzünüze bile bakmasa nasıl hissedeceksiniz yani bu kadar üstüne düşmeyin sizde bırakın biraz o aramadıkça aramayın yani nolurki anlarsın iyice gerçek yüzünu
Allah razı olsun. Dualarım hep bu yönde. Başından beri böyle olsa zaten 3 ayda evlenme kararı alır mıydım ben de... Bi dönem diyorum geçecek diyorum ama geçmiyor. Gün içinde sürekli mesaj atar arar sorar ama görüşmeye gelince hep işi ön planda...Iyi dusun karar ver buyuk konusmuyum ama ben dayanamazdim bu kadar ilgisizlige simdiden sorumluluk almak icin korkuyosa evlenjnce dusunemiyorum degiscenede inanmiyorum ama bellide olmaz tabi kendine guveni yok demekki kardesim boyle yurumez ya evlenince daha ilgisiz olursa aileler biyere kadar yaninizda kapinizi cekince ikiniz kalcaksiniz zor bisey rabbim yardim etsin
yani bilemedim ben çünkü o kadar çok kadın varki kocasından ilgi görmediği için mutsuz olan yani şimdiki ilgisizligi hadi iyi ama evlilikteki dahs çok farkli ve kötü bence nışanı uzatın ve siz kendinizi geri çekin az onu kaybetmek istemiyorsun ama ilerde o gözlerindeki mutluluğun biterse nolacak peki. inşallah hakkınızda hayırlısı olurZaten görüşmediğimiz süreçte bi karar vermeye çalışıyordu. pişman olur muyuz mutlu olacak mıyız diye kafasına çok takmış. (Maddiyatı da kafasına taktığına eminim) evlenip boşanacağımıza şimdi bunu atlatalım dedi. Sonra da rahatlamış bi şekilde geldi. Seni özlüyorum ayrılmamak için bir sürü sebebim var ilişkimizin gidişatına biraz daha bakalım kararımızı net verelim. Şimdi ayrılırsak ve pişman olursak dönüşü olmaz falan dedi.
Ben evliliği de belli bir oranda özgür yaşama taraftarıyım. Dediğim gibi kısıtlayacağım bir huyu alışkanlığı yok zaten. Şuan ne yapıyorsa aynen devam edebilir. Bana yeterince zaman ayırmak kaydıyla. Zaten hostesim ayın yarısında yokum. Geri kalanında da birlikte zaman geçirelim bi zahmet... Kafası karışık bunu biliyorum. Hayatında ilk kez benimle evlilik düşündü bunu da biliyorum. maddi durumu kötü olunca ilişkisine kafa yoramıyor bunu da biliyorum ( ki şuan kendi işini kapattı bi yerde işe girdi sabah 6 akşam 9 çalışıyor) aklımı oynatıcam artık. Ayrılınca kafasına dank edeceğini bilsem saniye beklemem. Ama tamamen kopmayı göze alamıyorum hala...Bi erkek eskisi gibi ilgili candan davranmiyorsa bi sorun var iste belli ki. Kafasi karisik. Evlenmek istemiyor iste bariz belli. Ayrica ara vermek nedir Allahasen. Iliskinin saglam olmadigini gosterir. Ne simdi ne ileride hayir mi gelir boyle insandan. Omur geçireceksin ustelik. Ayrıca evlendiğinde tabiki ozgurlugu kisitlanacak....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?