- Konu Sahibi sophiekowalsky
-
Dünyada bi o yok elbette ama o kadar kötü insanlar çıktı ki karşıma bunu bulunca yapıştım 404 gibi :))) bir de ailem ilk kez birini kabul etti :/ üstüne düşüyorum evet ama o kaçtıkça kovalıyorum elimde değilve cok üstüne düsüyosunuz canım dunyada bi o mu var ?? onada böyle davranıosunuz adam eyvaaah der kaçar:))yani kız evi naz evi az siz kaçar gibi yapın o eğer seviosa gelicektir.aman gitmesin aman çok 2aman onsuz olamam diyoruz sonra anaaam en büyük üzüntüyü biz yaşıyoruz
Ya ben rest çekmeyi bilmiyorum yada rest onda işe yaramıyor :)) daha önce kaç kez bitsin ben mutsuzum dedim 2 saat sonra tereyağı kıvamına getirmişti beni.Nisanliyken 3hafta konuşmamak nedir? Defalarca konuştuğunuz halde değişmemiş. Siz şu an mutsuzsunuz ayrılınca da mutsuz olacaksınız değişen bir sey olmicak sağlam bi rest çekin ayrılığı hissettirin baktınız hala aynı verin yolu
Blöf yapar gibi resti herkes çeker. Zor olan kararliliginizi göstermek. Siz kararlı olduğunuzu hissettirin tereyağı kıvamına gelmeden konuşunYa ben rest çekmeyi bilmiyorum yada rest onda işe yaramıyor :)) daha önce kaç kez bitsin ben mutsuzum dedim 2 saat sonra tereyağı kıvamına getirmişti beni.
Ortada sorun yokken 3 hafta konuşmamak bana da ağır geldi ama evlenme bunalımıdır dedim rahat bıraktım güvensiğim için...
Aslında blöf yapmak için değil kararlılıkla söylemiştim ama pek yansıtamamışım herhalde. En son "sonra konuşalım" diye kapattığımız için son kez konuşucam. Ondan sonra da kendimi çekicem. Değişmezse de güle güle diycem üZülsem de. Şimdi de mutsuzum dediğiniz gibi...Blöf yapar gibi resti herkes çeker. Zor olan kararliliginizi göstermek. Siz kararlı olduğunuzu hissettirin tereyağı kıvamına gelmeden konuşun
Daha önce aynı konudan yüzüğü çıkardım o da çıkarıp bana verdi (ben de sana mı vericem bunu diyerek :) tam şapşal) bi süre öyle oturduk ben dayanamadım vurdum kapıyı çıktım. Nereye gidiyosun ben de gelicem dedi geldi peşimden :)) o zaman çok kolay affetmiştim şimdi böyle olmayacak..Kesinlikle kararliliginizi gosterin belkide bitti diyip devam ettiginiz icin inanmiyodur artik yuzugu cikarip onune koyun anlasin siz ona mecbur degilsiniz bakin yuzuk cikinca nasil degisecek
Valla tek derdim evlenmek değil zaten. Eskisi gibi olmayacaksak evlenmemin anlamı yok. Neden bu hale geldik çözümü var mı tek derdim buHakkinizda hayirlisi olsun evlilik cok farkli nisanliliga benzemez donusu zor olur bu yuzden iyi dusunup dogru karar verin bence Allah yardimciniz olsun
Annesi de sürekli nazar diyor ben de inanıyorum. Gerçekten nefesi kuvvetli birini bulsam okutacağım kendimi artık büyüyü bile düşünmeye başladım. 4444 salat-ı tefriciyeye başlamıştım bitmesine çok kalmadı onu bitirince nazar için kendim okuyacağım artık Allahtan ümit kesilmezNazarami geldiniz acaba bastan cok iyiydik diyosunuz sonucta nazardan ölen bile var bence ikinizde bi okunun duanin acamiycagi kspi yoktur kardesim
Evet sizinki de baya enteresanmış hakkaten. Siz olmazsa bordro vergi levhası hesap hareketlerini falan götürün bir değerlendirsin o :)) maddiyata önem veren biri olabilir yada maddi olarak sömürülmek istemiyor olabilir (yengeçler parayı ve paradan konuşmayı da sever) bunlar zamanla anlayacağınız şeyler ama elektrik alamıyorsanız orada bir sıkıntı var derim. Aceleci davranmayın bence biraz daha tanıyıp kararınızı öyle verin. Hoşlantı oluşmazsa yapacak bişey yok :))) bu arada evlilik olursa da ortak hesap yapmayın bence herkesin parası (tamamen olmasa da) ayrı olsun. Yönetimi de ayrı olsun ailemden biliyorum sorun çıkıyor sonra :))işteki sıkıntısı ilişkisine yansımış olabilir ya da sen de çok ilgi gösterdiysen şımarmış ve kendini bişey sanmıştır.
ne diyeceğimi bilmiyorum ben de şuan yengeç biriyle görüşüyorum
demek sonradan böyle oluyorlar zaten elektrik alamadım, terk ediyim bari
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/evlenemiyorum-bi-turlu.895284/
burdaki gibi benim görüştüğüm de
Bir erkek arkadaşımla konuştum. Kendisi bir dönem şuan ünlü olan güzellerden biriyle birlikteydi. Kızı yarım saat durakta bekletirdim çok şımarmıştım dedi. Erkeklerde oluyor galiba bu kadın benimleyse ben neymişim falan kafası. Gerçi nişanlım da baya yakışıklı adamdır. Ben kendimden daha güzel bulurum onu yani. Ben hep alttan alan anlayışlı taraf oldum sanırım. Sorun, kavga, tartışma dırdır yaşatmadım rahat battı herhalde :))) iş sıkıntısı yansımış olabilir ama böyle yansıtmaya benden uzak durmaya devam ettikçe beni kaybedeceğini söylediğim halde tavrı değişmiyor. Ya işinden kendini alamıyor (ki konuştuğum erkekler bahane dediler hep) yada beni kaybetmeyi umursamıyor...işteki sıkıntısı ilişkisine yansımış olabilir ya da sen de çok ilgi gösterdiysen şımarmış ve kendini bişey sanmıştır.
ne diyeceğimi bilmiyorum ben de şuan yengeç biriyle görüşüyorum
demek sonradan böyle oluyorlar zaten elektrik alamadım, terk ediyim bari
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/evlenemiyorum-bi-turlu.895284/
burdaki gibi benim görüştüğüm de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?