Nişanlım tuhaf davranıyor. Akıl verin...

Dünyada bi o yok elbette ama o kadar kötü insanlar çıktı ki karşıma bunu bulunca yapıştım 404 gibi :))) bir de ailem ilk kez birini kabul etti :/ üstüne düşüyorum evet ama o kaçtıkça kovalıyorum elimde değil

bi dur iste kovalama canım sende:))herşeyin bi zamanı var siz az naz yapın bak evlendıginde adam senin yüzüne bakmasa daha çok koyuyo hadi şimdi ayrıldın bişey yok ama evlenil ayrilmak daha kötü sen dinle beni kaçan kovalanòr derler azda sen kaç bak o yengeç nasıl kovalıo seni:)

Ilgisizlik gercekten insani yiyip bitiriyo simdi hergun gormuyosun fakat evlenince oyle olmiycak istedigin gibi davrsnmazsa yine ilgisiz olursa kavga gurultu eksik olmaz benim kocamda herzaman olmasada cok ilgili degildir bana karsi cogu tartismamiz bu yuzdendir ne desek bos karsilikli konusun anlamadimki insan sevdigini aramazmi hergun sesini duymak istemezmi

Nisanliyken 3hafta konuşmamak nedir? Defalarca konuştuğunuz halde değişmemiş. Siz şu an mutsuzsunuz ayrılınca da mutsuz olacaksınız değişen bir sey olmicak sağlam bi rest çekin ayrılığı hissettirin baktınız hala aynı verin yolu

Ya ben rest çekmeyi bilmiyorum yada rest onda işe yaramıyor :)) daha önce kaç kez bitsin ben mutsuzum dedim 2 saat sonra tereyağı kıvamına getirmişti beni.

Ortada sorun yokken 3 hafta konuşmamak bana da ağır geldi ama evlenme bunalımıdır dedim rahat bıraktım güvensiğim için...

Blöf yapar gibi resti herkes çeker. Zor olan kararliliginizi göstermek. Siz kararlı olduğunuzu hissettirin tereyağı kıvamına gelmeden konuşun

Blöf yapar gibi resti herkes çeker. Zor olan kararliliginizi göstermek. Siz kararlı olduğunuzu hissettirin tereyağı kıvamına gelmeden konuşun
Aslında blöf yapmak için değil kararlılıkla söylemiştim ama pek yansıtamamışım herhalde. En son "sonra konuşalım" diye kapattığımız için son kez konuşucam. Ondan sonra da kendimi çekicem. Değişmezse de güle güle diycem üZülsem de. Şimdi de mutsuzum dediğiniz gibi...

Kesinlikle kararliliginizi gosterin belkide bitti diyip devam ettiginiz icin inanmiyodur artik yuzugu cikarip onune koyun anlasin siz ona mecbur degilsiniz bakin yuzuk cikinca nasil degisecek

Kesinlikle kararliliginizi gosterin belkide bitti diyip devam ettiginiz icin inanmiyodur artik yuzugu cikarip onune koyun anlasin siz ona mecbur degilsiniz bakin yuzuk cikinca nasil degisecek
Daha önce aynı konudan yüzüğü çıkardım o da çıkarıp bana verdi (ben de sana mı vericem bunu diyerek :) tam şapşal) bi süre öyle oturduk ben dayanamadım vurdum kapıyı çıktım. Nereye gidiyosun ben de gelicem dedi geldi peşimden :)) o zaman çok kolay affetmiştim şimdi böyle olmayacak..

Hakkinizda hayirlisi olsun evlilik cok farkli nisanliliga benzemez donusu zor olur bu yuzden iyi dusunup dogru karar verin bence Allah yardimciniz olsun

Hakkinizda hayirlisi olsun evlilik cok farkli nisanliliga benzemez donusu zor olur bu yuzden iyi dusunup dogru karar verin bence Allah yardimciniz olsun
Valla tek derdim evlenmek değil zaten. Eskisi gibi olmayacaksak evlenmemin anlamı yok. Neden bu hale geldik çözümü var mı tek derdim bu artık iyice konuşmaz olduk. Bekliyorum öyle ne olacağını bilmeden...

Nazarami geldiniz acaba bastan cok iyiydik diyosunuz sonucta nazardan ölen bile var bence ikinizde bi okunun duanin acamiycagi kspi yoktur kardesim

Nazarami geldiniz acaba bastan cok iyiydik diyosunuz sonucta nazardan ölen bile var bence ikinizde bi okunun duanin acamiycagi kspi yoktur kardesim
Annesi de sürekli nazar diyor ben de inanıyorum. Gerçekten nefesi kuvvetli birini bulsam okutacağım kendimi artık büyüyü bile düşünmeye başladım. 4444 salat-ı tefriciyeye başlamıştım bitmesine çok kalmadı onu bitirince nazar için kendim okuyacağım artık Allahtan ümit kesilmez Allah razı olsun sizlerle konuşmak destek oluyor biraz

Evet sizinki de baya enteresanmış hakkaten. Siz olmazsa bordro vergi levhası hesap hareketlerini falan götürün bir değerlendirsin o :)) maddiyata önem veren biri olabilir yada maddi olarak sömürülmek istemiyor olabilir (yengeçler parayı ve paradan konuşmayı da sever) bunlar zamanla anlayacağınız şeyler ama elektrik alamıyorsanız orada bir sıkıntı var derim. Aceleci davranmayın bence biraz daha tanıyıp kararınızı öyle verin. Hoşlantı oluşmazsa yapacak bişey yok :))) bu arada evlilik olursa da ortak hesap yapmayın bence herkesin parası (tamamen olmasa da) ayrı olsun. Yönetimi de ayrı olsun ailemden biliyorum sorun çıkıyor sonra :))

Bir erkek arkadaşımla konuştum. Kendisi bir dönem şuan ünlü olan güzellerden biriyle birlikteydi. Kızı yarım saat durakta bekletirdim çok şımarmıştım dedi. Erkeklerde oluyor galiba bu kadın benimleyse ben neymişim falan kafası. Gerçi nişanlım da baya yakışıklı adamdır. Ben kendimden daha güzel bulurum onu yani. Ben hep alttan alan anlayışlı taraf oldum sanırım. Sorun, kavga, tartışma dırdır yaşatmadım rahat battı herhalde :))) iş sıkıntısı yansımış olabilir ama böyle yansıtmaya benden uzak durmaya devam ettikçe beni kaybedeceğini söylediğim halde tavrı değişmiyor. Ya işinden kendini alamıyor (ki konuştuğum erkekler bahane dediler hep) yada beni kaybetmeyi umursamıyor...

Vallahi canım bence onu rahatsız eden bişeyler olabilir. Senin bazı davranışların olabilir, işin olabilir, hayalinde ki kriterlere tam uymuyor olabilirsin ve tam olarak karar veremediği kesin. Veya geçmişiyle bağlantılı kafasını karıştıran birileri olabilir. Ve bu yüzden tam olarak karar veremiyor olabilir. Mesela bak F freeware ... O da kararsız ve ayrılıp ayrılmamakta tereddütlü davranıyor ama ilişkiye de devam ediyor.

Bence de eğer böyle dengesiz davranmaya devam ederse koyuver gitsin. Evlenince düzelmez, o bir hayal ve riskli bir hayal. Bir süre acı çeker sonra unutursun. Mücevher sarrafta kıymetlidir unutma. Değer görmek çok önemli bir kadının yaşamında. Değer görmemek bitirir herşeyi zamanla.
b
enim yeğenim 3 yıl görüştüğü erkek arkadaşından ayrıldı kendine değer vermediğini düşündüğünden. Şimdi başka bir gençle evlenmek üzere ve çocuk ona çok değer veriyor. En basit düğün için 12000 TL lik bir pırlanta yüzüğe para verdiler. Diğer pırlantaları saymıyorum. Çokta zengin bir çocuk değil. Tüm bu fedakarlıklar çocuğun ona verdiği değerden. Yakışıklılık ise gelir geçer. Bir zaman sonra eğer sana değer vermiyorsa dünyanın en çirkin adamı olur gözünde. Duygularının ve zaaflarının sesini değil aklının sesini dinle derim. Bakalım o ne diyor. Sonuçta senin geleceğin söz konusu. Boşanmalar nişanlılıktan ayrılmaktan daha yıpratıcı. Tabi nişanlanmakta acele de etmişsin o da ayrı bir konu...

aşık olan insan seven insan hep görmek istemezmi arzulamazmı vakit gecirmek istemezmi..acaba başka bir derdimi var ne bileyim cinsellik gibi mesela yoksa ortada sıkıntı yokken insan neden görüşmeki istemezki ...konuşmadan bilemezsin mutlaka konuşması lazım hakkında hayırlısı Allah yardımcın olsun

Ilk olarak umarim her seyin hayirlisi olur ikiniz icin de... Ben astrologum. Eger isterseniz haritaniza bakabilirim. Nisanlinizla ne zaman araniza bu sogukluk girdi acaba? Bir de dogum tarihini verirseniz, hayatindaki kadindan neler bekledigini soyleyebilirim.. Yengecler iclerini kimseye acmazlar, kimseye kolay kolay guvenemezler genel karakteristik ozellikleridir.. Sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…