nişanlim ve ailesi yeter dedirtti..

sevgi28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013
854
98
73
Giresun
Kizlar delircm artikkk..nisanlanirken eltime taki seti almislar ben nisanimda istemedim.ona denk bilezik istedim yatirim amacli tamm dendi alindi takildi..dugunde 5 bilezik yapmislar bana da aynisini yapcaklarini soylediler.. 4 unu ailesi 1 ni nisanlim alcakti.4 ünü almaya gittik gecen hafta.kaynanam tutturdu kolye kupe alalim boynun bos kaldi nişanda içimdde kaldi diye istemedim.ısrar ettiler aldilar 700 e.saat falnda dedi takmiyorum diye aldirmadim..ciktik ordan kolyeyi kupeyi al tak kizim dugunu bekleme dedi..az once nisanlim ariyo oturulmus konusulmus 5. Bilezik alinmicakmiş.taki almislar eltimle esit olmusuz yuksek olursa kizarmis falan...sinirden delirdim..ben istemedim kupe kolye dedim.eltimin ailesi 1 terlik bile vermedi.süt parasi diye cumhuriyet aldilar babaya takim elbise dolu bi liste istediler yani.biz herseyimizi yapiyoruz b.makinemden yatk odama halima tabk vss herseyimibiz yapicaz ee o zamn adilmiyiz sanki? Yarin takiyi alip geri verip bilezik alcaklar şimdide..annem köpürdü safsin sustukca bunlar oluyo dedi bende süt parasi isticem gelsin nişanlim söylicem diyo..sinirden delircek durumdayim..arada kaliyorum hep..nişanlima daha cok kiziyorum zaten.o da bagirdi annene duyurdun vss bii ton laf soyledi kapadi..bagirinca duyar tabi o duruma getirtti..eltimin ailesinin kiradaki evini bosaltip kizino oturtmasini bile hesap ediyo..yok kira vermiyolar 2 yildir bedava oturtuyolar diye.ogullari evlenince cikicaklar neyin hesabi yapiliyo..benim ailemde ev alsa bizi oturtcak bunun hesabimi olur..biz hic bi zamn ne istekte ne para mevzusunda bulunduk biktim artik önüme gelmesinden

millet set ister, bozulmasın takayım hatıra diye..
siz yatırım neden düşünüyosunuz anlamadım?
ben olsam set isterdim ama malesef kv set almadı ve alınanlar da bozuldu borca harca..
pişmanım..keşke seti diretseydim....

Normalde takmiyorum zaten kupe faln kullanmiyorum bosuna para gitmesin en azindan ihtiyacim oldugunda kenarda duracak biseyim olsun diye istedim

Bende set istiyorum. Hatta bilezik almayı da düşünmüyorum. Keşke bunun için tatsızlık çıkmasaydı. Tamam senin kızma sebebin farklı. Hem ısrar edip, hem de fikir değiştirmelerine kızmışsın ama bilemedim bu durumda ne yapılır. :S

Süt parası ne yahu? Oldu olacak görücü usulü başlık parasıyla falan evlenseydiniz? Kapıdan atla alsalardı? Hangi devirde yaşıyoruz da bu insanlar hala altın gümüş derdinde... Mutluluğunuza baksanıza siz iki bileziğin derdine düşeceğinize!

Normalde takmiyorum zaten kupe faln kullanmiyorum bosuna para gitmesin en azindan ihtiyacim oldugunda kenarda duracak biseyim olsun diye istedim

ama canım kızın takısızı da biraz itici olmaz mı sence de?
yani ne bileyim oğlan gibi oluyo takısız kız bana göre..
abartmaya gerek yok tabi ama bi küpe kolye olsa iyi olur..ya da bi bileklik nebileyim...

masallah hic para hesabi yapmiyorsunuz.

Nişanı kendi aranızda mı taktınız nişanlanırken ailesi sorun çıkarmadı mı

Canım kendinizi kullandırtmayın ama biraz ılımlı davranın eğer nişanlını seviyorsan daha şimdiden yüz göz olmayın sonrası hiç iyi olmaz süt hakkı bilmem ne hakkıda çıkarmayın bu kadar inatlaşmanın sonu pek iyiye gitmez annenin tavrınıda çok iyi bulmadım sen herşeye susuyorsun falan demesi ne yapcakmışınki canım herşeye kusurbulunca iyimi olacak

bu nişanı atın zira nişanlınıza ve ailesine şimdiden acıdım

Eski konularınızıda hatırlıyorum,eğer böyle kıyaslama yaparsınız nişanlınız yakında yüzüğü atar söylemedi demeyin.

Ha ha şimdiden eltim onu aldı ben bunu alacam yok annem sen susuyosun ne bu ya böyle cahil bi anne önemli olan evleneceginiz insan para pul hepsi yerine gelir yeterki Allah herkesi yuvadında mutlu etsin küçük hesaplar için için nişanlınızda olsa küçültmeyin kendinizi derim

amaaan bu altın mevzularıda baydı artık. yok şu kadar takıcak falanlar filanlar,yok süt parası, sanki evlilik değil ticaret olmuş, huzur arayın huzur sağlık mutluluk dileyin huzur dileyin,yemişim altını, huzur olmadıktan sonra

Ya kizlar bizim hic bi beklentimiz yok.kaynanam bile arkamdan ne saf bi kupe kolye tamm dedi demis..ben kiyaslama yapmadim hic bi zamn.taki seti yerine esdeger bilezik istedim..dugunde kendileri dedi 5 bilezik diye.simdi tutup taki seti yerine aldik kupe kolyeyi bilezik alinmicak dendi..simdide takimi geri istiyolar..gramlari eltimden fazla oluyomus altinlarin kizarmis..bunda benmi paragozum..5tl pazardan pantolon aldim bayram hediyesi dedi de tesk edip sarildim lafini yapmadim

Ya bacim biraksaydin alsalardi takı setini sana ne yok bilezik olsun yerine falan.bozdurma ileride hatıra kalsın adamlar aliyormus ne güzel.hic almasalar tamam haklısın ama sen bulandirmissin suyu bırak onlar şimdi né istiyorsa alsın evlenince ister bilezik yap koluna ister çeyrek at kenara...

herkesin kulturu beklentisi farkli oluyor. Sizin yasadiginiz yerde bunlar hala var demek ki. Diyer eltine ne yaptilarsa aynini iste o zaman, arkandan saftirik demesinler. Bu devirde kotu olan iyi oluyor zaten. Ama kk da cok fazla destek bekleme kendine, cunku burdaki bayanlarin cogu boyle seyler istemez de o yuzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…