Suan daha farkinda degiller ama gelis gidis arama sorma olmayinca dank edicek..sessiz bir köşeden izlicem nisanlimada baski yapmicam ailesi yuzunden ustune gidemem..yeri geldiginde de kendi hakkimi kendim savuncam..bakalimAnladım. O kadar şey konuştuk burda, artık şekillenmiştir kafanda bir şeyler. Nasıl yürüteceğini az çok planlamışsındır. Seninde hataların var ama istemeleri cidden çok ayıp. Cidden çok büyük laf verdiler size.
Kizlar annemle oturup konustuk..süt parasi alck kadar dusmedim dun sinirlendim de soylendim.benim beklentimde yok...kendini ezdirme sadece dedi..ama denk gelirsekte kirildigimi soylicem dedi.nişanlima sen bana istee bilezik ister set alirsin dedim hediye alman neden sorun oluyo dedim kendi paran sonucta ailen almiyo.onu bile eltimlerin problem edicegini soyledi..sonuc bu yani..
Bu elti cadi mi buyu yapip kurbagayami cevirecek herkesi nisanlinin sana alacagina o ne karisiyor ben orasini cozemedim sibel hani varsa bir dogaustu gucu mu var?Kizlar annemle oturup konustuk..süt parasi alck kadar dusmedim dun sinirlendim de soylendim.benim beklentimde yok...kendini ezdirme sadece dedi..ama denk gelirsekte kirildigimi soylicem dedi.nişanlima sen bana istee bilezik ister set alirsin dedim hediye alman neden sorun oluyo dedim kendi paran sonucta ailen almiyo.onu bile eltimlerin problem edicegini soyledi..sonuc bu yani..
Kaynansm kulagina gider diye ödü patliyoiyi de soylemek zorundamisiniz. Saklayin aldigi bilezigi. Yatiriminiz olmus olur iste.
Cözemedim valla..nişanlima her ay kenara birikim yaptiracam altin alcam diyodu sanami versem saklasan dedi.bu saatten sonra ailesine verse onuda yok ederler üstune yatarlar..kendimiz biriktirip kendimiz yapicazBu elti cadi mi buyu yapip kurbagayami cevirecek herkesi nisanlinin sana alacagina o ne karisiyor ben orasini cozemedim sibel hani varsa bir dogaustu gucu mu var?
Bankaya koyun canim alla alla bu ne boyle altin olarak degil euro olarak koyun canim zarar edersiniz altinda ama dovizde fazla oynamaz birde sen karisma birak gitsin bankaya koysun sonra ortaya cikar kabak basina patlar sen sureci yonet akil ver gecCözemedim valla..nişanlima her ay kenara birikim yaptiracam altin alcam diyodu sanami versem saklasan dedi.bu saatten sonra ailesine verse onuda yok ederler üstune yatarlar..kendimiz biriktirip kendimiz yapicaz
Anaaa onlar ilk geline 200e set mi almislar nisanlanirken..Biz eltime ne yapildi bilmiyoruz kaynanam anlatti hep..surekli ona neyse sana o dedi..onunki 200 tutmus seninki 300 oldu duyarsa kizar diye 100 geri aliyolar buna kiziyorum ben..masraf olmasin diye talep etmedik bisi..
en mantıklısını düşünmüşsün yoksa huzurunuz kalmaz..Soyledim zaten bugun oturup konustuk nişanlimla.ayri iste calisiyor bu arada...bileziginde degilim 3 kurus sey icin rezil duruma dustuk dedim..gram gram ölctunuz aldiniz ne kadar ayip bişi dedim.o da mahcup kotuydu..araya set cekildigini bundan sonra ailemin sınır koydugunuda soyledim..eli kolu dolu giderdik ayda 1 kv gile..gidis gelis beklememesini soyledim..zaten bu rezillikten sonra olacagi oydu dedi..ve bundan sonra iki tarafin ne beklenti ve sorunu varsa kendileri konuscaklar ne sen ne ben bu konulara girmicez dedim..inan bunaldim eltim onu dedi kv bunu dedi yesinler birbirini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?