nişanlim ve ailesi yeter dedirtti..

Suan daha farkinda degiller ama gelis gidis arama sorma olmayinca dank edicek..sessiz bir köşeden izlicem nisanlimada baski yapmicam ailesi yuzunden ustune gidemem..yeri geldiginde de kendi hakkimi kendim savuncam..bakalim

Hiç sevmiyorum şu düğün-takı meselesini.
Bir de eltiye-görümceye şu yapıldı, istendi bana olmadı muhabbeti var.
Allah huzur, muhabbet, afiyet versin.
Eviniz altından olsa huzur olmayınca boş.

Hep yanlış şeylere odaklanıp esas meseleyi kaçırıyoruz.
Garip...

Kizlar annemle oturup konustuk..süt parasi alck kadar dusmedim dun sinirlendim de soylendim.benim beklentimde yok...kendini ezdirme sadece dedi..ama denk gelirsekte kirildigimi soylicem dedi.nişanlima sen bana istee bilezik ister set alirsin dedim hediye alman neden sorun oluyo dedim kendi paran sonucta ailen almiyo.onu bile eltimlerin problem edicegini soyledi..sonuc bu yani..

iyi de soylemek zorundamisiniz. Saklayin aldigi bilezigi. Yatiriminiz olmus olur iste.

Bu elti cadi mi buyu yapip kurbagayami cevirecek herkesi nisanlinin sana alacagina o ne karisiyor ben orasini cozemedim sibel hani varsa bir dogaustu gucu mu var?

Bu elti cadi mi buyu yapip kurbagayami cevirecek herkesi nisanlinin sana alacagina o ne karisiyor ben orasini cozemedim sibel hani varsa bir dogaustu gucu mu var?
Cözemedim valla..nişanlima her ay kenara birikim yaptiracam altin alcam diyodu sanami versem saklasan dedi.bu saatten sonra ailesine verse onuda yok ederler üstune yatarlar..kendimiz biriktirip kendimiz yapicaz

Cözemedim valla..nişanlima her ay kenara birikim yaptiracam altin alcam diyodu sanami versem saklasan dedi.bu saatten sonra ailesine verse onuda yok ederler üstune yatarlar..kendimiz biriktirip kendimiz yapicaz
Bankaya koyun canim alla alla bu ne boyle altin olarak degil euro olarak koyun canim zarar edersiniz altinda ama dovizde fazla oynamaz birde sen karisma birak gitsin bankaya koysun sonra ortaya cikar kabak basina patlar sen sureci yonet akil ver gec

Biz eltime ne yapildi bilmiyoruz kaynanam anlatti hep..surekli ona neyse sana o dedi..onunki 200 tutmus seninki 300 oldu duyarsa kizar diye 100 geri aliyolar buna kiziyorum ben..masraf olmasin diye talep etmedik bisi..
Anaaa onlar ilk geline 200e set mi almislar nisanlanirken..
Ay 200e set mi oluyor hemde nisan icin..
Ay su yolu muydu neydi o sekil agir setler var 1000tl den basliyor asil onlar takilmiyor mu nisanda
200luk set ne yaw 2 haftalik mutfak masrafi zaten 200 tutuyor

Bi set için kurmadik yuvani sarsmaya değer mi? Nisanlinin gözünde basite dusersin bence. Varsin eltinin altuni çok olsun ne olacak sanki?

en mantıklısını düşünmüşsün yoksa huzurunuz kalmaz..

Allah size daha büyük dert vermesin...sağlık sıhhat huzur olsunda parada gelir
Evlenirken asla bu muhabbetlere girmedim, girilmesine de izin vermedim. Herkes durumuna göre ne almak isterse alır. Annenizin sizi gaza getirmesinede anlam veremedim. Siz bir bireysiniz, evlenme sorumluluğunu almaya adım atmış bir bireysiniz. Şimdiden böyle şeylere taktıysanız ilerde allah vermesin en ufak bir maddi sıkıntıda evi terk edersiniz

Nisanlinin arayip eltinin bozulacagini o yüzden diğer bilezik yapılmayacak demesi kırıcı bencede ben olsam bende kızardım oyun mu oynuyoruz başkasına göre hareket edilecek bu konuda haklısın

Ama bi bilezik bi set herneyse bunlar için kavga etmeye değmez annene de pek fazla bahsetme bu konuları çünkü annende biraz fevri belli kendi aranizda halledin derim

Süt parası ne ya, kendi çocugun vereceğin sütün parasını kocandan mı tahsil ediyosun? Sevişmebaşına et parası da tahsil et bence, hakkındır. Allah seni kadın olarak yarattıysa bunu kazanca çevirmezsen günah!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…