Merhaba yaklaşık 2 yıldır nişanlıyım ama ilk zamandan beri sorunlar devam ediyor. Ev sorunumuz. Nişanlım hep kendine göre bir yer evi istiyordu. Yaptırmaya karar verdi. Kabul ettim istediği için. Daha sonra işler farklı bir şekilde işledi. İki katlı bir ev yaptırdılar ve annesi gil bizde orada oturacağız dediler ve ben şok oldum. Daha sonra bizi unuttular görümcelerim annemi yeni gelen yapacağız anneme şunu alacağız şöyle yapacağız dediler hep. Nişanlım ile bu konular için hep kavga ettik ailesi 4-5 ayda bir geliyor. Kız tarafı gibi davranıyorlar. 2 yıldır nişanlıyız ve bizim kata hiç bir şey yapılmadı boyanmadı dahi ama kaynanam gilin evine a dan z ye herşey yapıldı alındı ve şimdi evlerine geçiyorlar ve biz evlenemiyoruz. Nişanlım ile hiç ilgilenmiyorlar hep bir bahaneler buluyorlar bu durum beni çok üzüyor. 2 yıldır nişanlıyız ve sıfırız hiç bişeyimiz yok. Hep kendilerini düşünüyorlar. O ev yüzünden çok sıkıntılar oldu ve nişanlım ile çok kavga ettik. Sonuç olarak evlendşkten sonra elimize geçenleri altınlar satıp kredi çekip ev alacağız. Çok bencil kaynanam. Çok ilgisiz. Bizim evlenmemiz için hiç bişey yapmıyor. Kendi gelin oluyormuş gibi kendine aldı yaptı umrunda değiliz.