- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Kaç yaşına gelmiş, cocuk evlendirmiş insanların yol yordam bilmediklerine inanmıyorum...
İşlerine oyle geliyor
kesinlikle katılıyorum. biliyolar ama o kadar iyi bilmiyorum ayağına yatiyolar ki oscara şayan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç yaşına gelmiş, cocuk evlendirmiş insanların yol yordam bilmediklerine inanmıyorum...
İşlerine oyle geliyor
Haklısınız biraz da öyleydi iki çocuk evlendirmiş biz uçuncüydük.annem de hep sizin gibi dedi.hatta hiç unutmuyorum.hamileyken kızımın necresim takımını yaptıracağını söyledi kayınvalidem.neyse ben gittim kendi çeyizcime pamuk satenler yeni modaydı o zaman çok hoşuma gitti.süs yastıgı pikesi falan derken 165 lira cıktı.nakışı ustüne deseni falan el işi yapacaktı kadın.kayınvalidem şok geçirdi.bir de benim beğendiğim yere götüreyim seni dedi.normal kuması kesip kenarlarına fiyonk geciren bir yere gittik.ben tabi beğenmedim.bana da bırakmıyor.calışan kadınım ben yaparım cocugumun herseyini ama yok.neyse 35 lira tuttu.onu o yaptırdı.benim beğendigimi de annem yaptırdı.hediyem olsun kızıma dedi.ay çok bu hikayeler bende.Kaç yaşına gelmiş, cocuk evlendirmiş insanların yol yordam bilmediklerine inanmıyorum...
İşlerine oyle geliyor
Haklısınız biraz da öyleydi iki çocuk evlendirmiş biz uçuncüydük.annem de hep sizin gibi dedi.hatta hiç unutmuyorum.hamileyken kızımın necresim takımını yaptıracağını söyledi kayınvalidem.neyse ben gittim kendi çeyizcime pamuk satenler yeni modaydı o zaman çok hoşuma gitti.süs yastıgı pikesi falan derken 165 lira cıktı.nakışı ustüne deseni falan el işi yapacaktı kadın.kayınvalidem şok geçirdi.bir de benim beğendiğim yere götüreyim seni dedi.normal kuması kesip kenarlarına fiyonk geciren bir yere gittik.ben tabi beğenmedim.bana da bırakmıyor.calışan kadınım ben yaparım cocugumun herseyini ama yok.neyse 35 lira tuttu.onu o yaptırdı.benim beğendigimi de annem yaptırdı.hediyem olsun kızıma dedi.ay çok bu hikayeler bende.
Evet işine öyle geliyor.çünkü bunları gereksiz görüyor.para biriktirip altın yapmak daha mantıklı onlar için. Ne bileyim arkadaşı yok kızkardeşi yok.çok kimseye gidip gelmez.oradan buradan görmeyince de bilmiyor diyorum ben de.ya da öyle avutuyorum kendimi.bir de bazı arkadaşlar kayınvalide istemiyor demiş konu sahibini.benimki de mi istemiyordu acaba yaaa.pis tuzlukları falan yolladı ceyiz diye.bak şimdi![]()
Haklısınız biraz da öyleydi iki çocuk evlendirmiş biz uçuncüydük.annem de hep sizin gibi dedi.hatta hiç unutmuyorum.hamileyken kızımın necresim takımını yaptıracağını söyledi kayınvalidem.neyse ben gittim kendi çeyizcime pamuk satenler yeni modaydı o zaman çok hoşuma gitti.süs yastıgı pikesi falan derken 165 lira cıktı.nakışı ustüne deseni falan el işi yapacaktı kadın.kayınvalidem şok geçirdi.bir de benim beğendiğim yere götüreyim seni dedi.normal kuması kesip kenarlarına fiyonk geciren bir yere gittik.ben tabi beğenmedim.bana da bırakmıyor.calışan kadınım ben yaparım cocugumun herseyini ama yok.neyse 35 lira tuttu.onu o yaptırdı.benim beğendigimi de annem yaptırdı.hediyem olsun kızıma dedi.ay çok bu hikayeler bende.
Evet işine öyle geliyor.çünkü bunları gereksiz görüyor.para biriktirip altın yapmak daha mantıklı onlar için. Ne bileyim arkadaşı yok kızkardeşi yok.çok kimseye gidip gelmez.oradan buradan görmeyince de bilmiyor diyorum ben de.ya da öyle avutuyorum kendimi.bir de bazı arkadaşlar kayınvalide istemiyor demiş konu sahibini.benimki de mi istemiyordu acaba yaaa.pis tuzlukları falan yolladı ceyiz diye.bak şimdi![]()
onu taşı atıp suyu bulandiran benim![]()
ama kaynanana komsu yemek verse tabağı yikamadan verir mi mesela? en basitinden böyle düşün. insan utanır onu lekeli örtüye sarmaya. tuzlugu öyle yikamadan koymaya. bunun bilmekle ne ilgisi var. kadın açıkça cimri ve düşüncesiz ve dik kafalı kaynanam da aynı modelama öyle güzel saf numarası yapar bilmiyo ayağına yatar ki inanır herkes. ama ben yutmam. ki eşimin de artık gözünü açtım benden önce o anlıyo annesinin asıl niyetini
bence senin kaynana da olursa olsun aman oğluma kız mi yok diye yapmış herşeyi. ya da ben bunu yaptım oldu diye yapmış:)
Annemle derdin ne diyen bi allahın belası çirkef oğlu çirkef narsiste düşmemişsin en azından şükret anlamış bari
Şimdi şöyle ; bazı kv ler vardır, el ne der diye çok düşünür, kendi şanı çok önemlidir o yüzden parayı harcar geline, özellikle başkalarının göreceği şeyler üzerine...Geline değer verdiğinden değil de kv ye bak vay be dedirtmek için işte o tarz nevresim işlemeler vs yaptırır...
Kimisi de vardır eli sıkı, şan şöhret umru değildir o da harcamaz en ucuz yollusuna bakar...
Bana haracayan da harxamayan da samimi gelmiyor...
Tabi azınlık ta olsa karşılık beklemeden yapanlar da var...
Aslında ben soyle düşünüyorum; bana pahalı bişi verse kv mesela, yaptırsa etse, yarın bi tartışsak benin ona laf soyleme hakkım azalır...Ezilirim yani bi de konusursa ben ona bilmem kaç tl lik sunu yaptırdım utanmaz arlanmaz die başlarsa gerek oğlunun yanında gerek başkalarının...
Bence en iyisi kimseden bişi kabul etmemek...
Ay pes vallahi ruhunu okudun kayınvalidemin.ben bunu yaptım oldu diye yaptı evet.3 oğlu ve kocası agzına bakar hala çok baskın karakter.bakma bulmuş iyi gelinleri seslenmiyoruz.karişmaz katışmaz bize ama varsa yoksa ogulları torunları.ogulları mutlu olsun yuvasında yeter ona.sırf bu yüzden severim zaten.hayatta gelmediniz gitmediniz cagırmadıniz aramadınız demez.ogulları gider haftada bir kere torunları da götürürler.biz de ayda bir iki gideriz o kadar.ben özgürlügüme düskün olduğum için karîsmaması bütün herseyi sıfırlıyor ben de.faydası bile olur bana da işte evlenirken çok baştan savdı yaonu taşı atıp suyu bulandiran benim![]()
ama kaynanana komsu yemek verse tabağı yikamadan verir mi mesela? en basitinden böyle düşün. insan utanır onu lekeli örtüye sarmaya. tuzlugu öyle yikamadan koymaya. bunun bilmekle ne ilgisi var. kadın açıkça cimri ve düşüncesiz ve dik kafalı kaynanam da aynı modelama öyle güzel saf numarası yapar bilmiyo ayağına yatar ki inanır herkes. ama ben yutmam. ki eşimin de artık gözünü açtım benden önce o anlıyo annesinin asıl niyetini
bence senin kaynana da olursa olsun aman oğluma kız mi yok diye yapmış herşeyi. ya da ben bunu yaptım oldu diye yapmış:)
Duygulandım paha biçilmez bir hediye.Hediyenin fiyatına bakmak da ne acayip bir şey.
Biz nişanlıma 7500 tllik bir saat taktık sözde. Onlar bana saat takmadılar. Kv bana vefat etmiş kızına aldığı bir saati hediye etti nişandan sonra. Kordon kısmı eskimişti vs.. Çok severel takıyorum çünkü manevi değeri olan bir şeyi bana hediye etti. Eski demedim, ikinci el demedim, ucuz demedim. Marka falan da değildi fiyatını bilemiyorum muhtemelen ucuzdur ama maneviyatı yüksek.
İnsanların yaptıklarını niyetlerine göre değerlendirin ve maddiyata bu kadar takılmayın.
Ay pes vallahi ruhunu okudun kayınvalidemin.ben bunu yaptım oldu diye yaptı evet.3 oğlu ve kocası agzına bakar hala çok baskın karakter.bakma bulmuş iyi gelinleri seslenmiyoruz.karişmaz katışmaz bize ama varsa yoksa ogulları torunları.ogulları mutlu olsun yuvasında yeter ona.sırf bu yüzden severim zaten.hayatta gelmediniz gitmediniz cagırmadıniz aramadınız demez.ogulları gider haftada bir kere torunları da götürürler.biz de ayda bir iki gideriz o kadar.ben özgürlügüme düskün olduğum için karîsmaması bütün herseyi sıfırlıyor ben de.faydası bile olur bana da işte evlenirken çok baştan savdı yaay vicdan yaptım.
Sonuna kadar okuyamadım. Bu nasıl çiğlik , ne ara böyle oldu bu toplum. Ayıp yaptığınız. Hediye olur olmaz küçüktür büyüktür, bumu değer yargınız?Merhabalar. Gectigimiz hafta nişanlandım. Biz nisanlima ayiptir söylemesi 3700 tllik bir saat taktik. Onun ailesi bana 150 tllik bir saat takti. Bazi sitelerde 120 tlye kadar düşmüş bir saat hatta. Normalde nisanda saat takmak adetleri değilmiş. İçlerinden gelmiş, takmışlar. takı meselesi cok ayrintili konuşulmadı, yoreler farkli baya. Ama Hic takilmamasi daha iyiydi. Koskoca insanlarin bunu bilmesi gerekmez mi? İnsan bunu takarken utanmaz mi? Durumlari yok degil. Siz olsaniz ne hissederdiniz? Maddi değeri önemli değil denir de bu kadar da değil. Nişan bir de bu. Çok bozuldum ama nasıl konuşacağımı bilemiyorum. Düğünde neler yaşayacağım acaba, çok merak ediyorum. Ustelik asil sorun nisanlimin ailesini savunması. İclerinden gelmis, senin maddiyata taktigina inanamıyorum, cok üzüldüm vs diyor. Ya nisansa 150 tllik saat mi takilir?