• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlım ve ailesine isteği..

Nişanlın ailesine bak nasil eziyorum demek istemiş ama olmamış sakin ve olgun davranmışsin tatlım ama sert olmalıydı tepkin çünkü nişanlın bunun gibi mevzuları herkes icinde konuşulmamasi gerektiğini öğrenmemiş bakma ablasının da senin yanında olduğuna,arkanı dondun mü nişanlına bak seni takan mı var der hanimefendilikten anlamıyorlar azicik cadı ol ;)

sen haklısın arkadaşım.
madem o kadar erken kahvaltı yapmak istiyorlar.evlerinde yapsın gelsin bence baştan sıkı tut.şimdi kırmamak için yaparım dersin yarın bıkcan daha kötü olur.baştan söle açık açık.sene kaç ya..eski adetlerde varmış bunlar..fi tarihinde.

sen zaten içinden geldiğince yedirir edersin ama dediğin gibi sorumluluk ve emrivaki.hiç hoş değil

Son düzenleme:
nişanlınızı tebrik ediyorum,erkekler genelde böyle yaratıcı fikirler üretemezler:9:..sanki yemek şirketiniz var,hergün kahvaltı ve öğle yemeği bizden..ailesinin yanında gövde gösterisi yapmış,oldu şekerim deyip geçseydiniz,mantıklı hiçbir yanı yok.

masAllah nisanlina simdiden seni hizmetci yerine sokmaya calisiyor. Sakin kabul etme... Sonra istedigin zaman tabiki arada bir yaparsin böyle güzellikler ama herzaman yapilacak birsey degil....:kkk::kkk::kkk:

ayyy saka gibi ya,en nefret ettgm seyler, en iyisi uzak olucaksn mesafe olucak her zamannnnnn, hiç sewmyorumböle şeleri ya,

Bu insanlar kahvaltılarını niye evlerinde yapmıyorlar ? pes doğrusu.

Arada, ayda bir kaç kere falan da poğaça, börek v.b de getireyim deme sakın, demek ki yapabiliyormuş, dedirttirme.

Baştan kibarca reddetmen yerinde bir davranış olmuş. Herkes aynı sakinlikle mantıklı cevap veremezdi zira.

Ama konunun burada kapandığını sanmıyorum yada nişanlının aklına gelen bir fikir olduğunu sanmıyorum. Kimden çıktıysa bu yaratıcı hizmet fikri, devamı da gelicektir..

Sana nacizane fikrimi söyleyeyim mi?

Bu konu BENCE nişanlının evinde daha önce konuşulmuş, ve nişanlın da bunu onaylayarak sana emrivaki bir şekilde teklif etmiş.
Ben ihtimal vermiyorum bu kararı tek başına aldığına. Mutlaka bir serzeniş olmalı ki yemek hizmetinin sana devredilme ihtiyacı doğmuş.

Nişanlın sana bu teklifi yaparken de seni hizmetçi olarak gördüğünden değil, istediği şeyin altından kalkabilcek maharette olduğunu düşündüğü için yapmıştır. Sadece bunu yanlış ortamda yapmış.

Gereken cevabı gayet doğal ve mantıklı bi şekilde vermişsin zaten canım.

orada bozuldum ama hiç belli etmedim sadece dinledim..
kayınvalidem koyuyor şuanda ymeeğini işyerine.dışarda yiyemediği için midesine dokunuyor rahatsız.
bundan sorada sanırım annesi rahatca gezsin diye:)
bana yüklenilmek istendi.ama baştan söyledim.birdaha tekrarlanırsa daha ciddi bi tavırla söyliycem böyle birşeyi mümkün değil kabul etmem.ayda bi içimden gelir bi börek yaparım tabakla aşağıya indiririm.amcaları dedesi kuzenleri orada çalışıyor.binada kuzenleride var torunları dedesine yemek yapmazken ben yeni gelin yemekmi vericem
saçma :)yani nişanlım böyle bana emri vaki şeklinde söylemesi çok zoruma gitmişti.nasıl bu cesareti buldu anlamadım ama cevabını verdim:):)

ki ben çok çat kapı şeyleri sevmem herşey yerli yerinde haberleni olunmalı

bence de kuzen ve torunlar varken senden boyle sey istenmesi sacma...
kayinpederine karisi baksin bosver hic bulasma boyle islere sonra bir gun goturmezsin getirmedi diye sorun olur...
ya da simdi tamam olur desen ama bir gun artik benden bu kadar her gun getiremicem desen olay olur...

canım sakın ama sakın boyle bırsey ıcın kendınden tavız verme .
gelın + hızmetcı hesabından baska bırse degıl bu .
tabıkı de saygıda kusur etmez yerı gelır gonlunden kopar kahvaltılarını hazırlarsın ancak ,
boyle kurulmus saat gıbı ılk ısın sabah kalk kahvaltı hazırla sonra oglen olsun yemek hazırla
boyle sey olmaz tatlım .ustelık yenı evlı olacaksın .evlılıgın tadını bıle cıkarmadan
hoppp aılenın ıcın de kendını gorevlendırılmıs bır hızmetcı olarak bulacaksın .
emın ol kahvaltı ve ogle yemegı ıle bıtmez bu .devamı da gelecektır ses etmedıgın muddetce.
kahvaltı ve ogle yemegını dakik bır sekıl de her gun hazırlar ısen,bır gun zıl calar aksam yemegı hazır mı
sorusuyla basbasa kalırsın .buna emın hıc sasırma yanı .
nısanlın cok bılıyorsa kendı hazırlasın .

Son düzenleme:
Back
X