isteme öncesinde nişanlım askerdeyken telefon istedi benden aldım gönderdim annesi biliyordu beni hesabıma telf parası gönderdi ilişkimizden haberi vardı yani aradan zaman geçti nişanlım geldi o zaman sevgiliyiz.zaman geçti annesiyle tanışmaya geldiler annemde sordu nedir ne değildir diye annesi haberim yok beni vs falan oğlunu yalancı durumuna düşürdü annem alttan aldı ses etmedi oğlu sinirlendi baya yalancı durumuna düşürdün beni diye neyse olay kapandı yıne baya zaman geçti bi gün tartıştık ben evlerine gittim annesi evdeydi biliyodum evde olduğunu da nişanlım yoktu annesi kapıyı actı oğlum yok biz istemiyoruz olmaz bu iş falan dedi kapıyı carptı yuzume aradan yıne zaman geçti ben bi miktar para biriktirdim gel durumun yoksa bendekiyle kuralım yuvamızı dedim ben evlilik düşünmüyorum dedi o zaman ben ev alacagım dedım o da sen bilirsin dedi.yıne zaman gecti o arada kısmet oldu ev aldım ben 1 ay sonra gezerken aılemle konusayımmı de ne için dedim evlenelim dedi tmm dedım annesının yaptıgını soledım bız kucuguz affedıcez falan dedı ses etmedım neyse geldıler bunlar ıstemeye hersey ıyı guzel soz takıldı annesı ben oğlumun arkasında değilim dedi bişey yapamam kendılerı yapacaklar falan dedı ılk kız ıstemede bunları soyledı.sonrasında zaten olaylar patlak vermeye basladı.sankı hep bahane arayısları.takı konusuldu fakat hıc bırı yapılmadı .nısanda bı ceyrek bıle takmadılar.dugun tarıhı konusuldu hep bı bahane sunuldu.sonrasında basıma gelenler bunlar ve ben yalvardım mekup yazdım msj attım erkenden evden cıkıp gececegı yolda bekledım konustum olmadı dediği lafın uzerıne de yuzugu ve bohcayı verdım.
İstemedikleri baştan belliymiş, sen üstelemişsin
Bırak kalsın böyle
Olmazı oldurmaya çalışmak seni üzer sadece