- 21 Temmuz 2013
- 710
- 1.881
- 113
- Konu Sahibi Alevdi Gozleri Kor Etti
-
sen nasıl olsun isterdin? kafandaki mutluluk tablosu nasıl olurdu? örneğin eski sevgilinle evlenmişsiniz... bu hayali kuruyor musun? kuruyorsun da ona güvenmediğin için mi öteliyorsun? nişanlınla mutluluk daha garanti diye mi onunla kalmak istiyorsun? onu üzmek istemiyorum deme, hep önce kendini düşün. kıyamıyorum diye biriyle evlenilmez. ona da haksızlık.
Ben o kadar hayat dolu bir insanım ki.. İnanın hangisiyle evlenirsem evleneyim, ben istersem mutlu olurum. Ikisi de buna musait aile terbiyesi almış efendi insanlar.. Ancak ben zamanında aşık olduğum kişiyle bu yolda ilerlerken birşeyleri beceremedim.. hatalar ettik demek ki.. Kader de "alın, ayrılın da görün gününüzü. Bu aşkın kıymetini iliklerinize kadar hissedin" dedi.. ama ne oldu? Bunun bedelini bu kadar masum bir insana ödetemeyiz.. kaldı ki, nişanlımi Seviyo sayıyorum. Evet ona şimşekler çakmiyor içimde ama evlilik ve bir ömür huzurlu mutlu bir hayat için bu şimşeklere ihtiyaç var mı? .. Bilmiyorum..
Ben o kadar hayat dolu bir insanım ki.. İnanın hangisiyle evlenirsem evleneyim, ben istersem mutlu olurum. Ikisi de buna musait aile terbiyesi almış efendi insanlar.. Ancak ben zamanında aşık olduğum kişiyle bu yolda ilerlerken birşeyleri beceremedim.. hatalar ettik demek ki.. Kader de "alın, ayrılın da görün gününüzü. Bu aşkın kıymetini iliklerinize kadar hissedin" dedi.. ama ne oldu? Bunun bedelini bu kadar masum bir insana ödetemeyiz.. kaldı ki, nişanlımi Seviyo sayıyorum. Evet ona şimşekler çakmiyor içimde ama evlilik ve bir ömür huzurlu mutlu bir hayat için bu şimşeklere ihtiyaç var mı? .. Bilmiyorum..
eski sevgilinin kaybetmeyi hazmedemiyor ve hayatında kimse yok .sen yeni bir hayata başlamışsın,bu onun için bir kayıp. yani sen mutlu,o mutsuz.ama geri dönsen de seninle evlenmeyecek..istersen dene ve gör. nişanlın o kadar iyi biriyse eski sevgilin için onu kaybetmeye değmez.Ben 6 yıllık periyodik biçimde biten ve başlayan bir ilişkimden sonra,bu yılan hikayesine bir son vermek adına , beni çok isteyen, son derece ahlak ve karakter sahibi,düzgün bir işe sahip,bana, aileme uygun biriyle nişanlandım. 2 yıldır tanıdığım ve 6 aylık nişanlım bana gözü gibi bakıyor ve beni çok seviyor. Ben de onu seviyorum ancak, eski sevgilim bana ulaştı ve yalvarıyor evlenmemem için. Düğünüme 2 ay var ama deli gibi aşığım. Ayrılma sebeplerimiz evliliğe hazır hissetmemesiydi. Ama ayrıldıktan 1-2 ay sonra tekrar arardı ve birbirimizi çok özlediğimiz için barışırdık. Hiç kavgamız olmadı son derece saygı ve aşkla bağlıydık birbirimize. Ama artık dayanamıyordum bu şekilde belirsiz devam eden bir ilişkiye.. Ve beni çok seven vefakar nişanlımı seçmiştim.. Herşeyi unutacaktım ve unutmuştum da.. ama şimdi dayanamıyorum onun beni isteyişine.. elimde değil, onun sesini duymak bile başımı döndürüyor. Lütfen elimi bırakma diyor. Senden başkasını sevemem, kaybetmeyelim birbirimizi diyor ve gerçekten büyük aşkla bağlıydık.. Öte yandan nişanlıma kıyamıyorum. Onu da cok seviyorum, onun üzülmesine dayanamam. Allahım öyle zor bir durumdayım ki, lütfen fikirlerinizi paylaşın benimle
Arkadaşlar.. Öncelikle olumlu olumsuz yorum yapan hepinizden Allah razı olsun. YAKAMOZ hanima da özellikle teşekkür ederim dünyaya ve olaylara bakış açısındaki masumiyet için.. Ben çok zor bir aşkla geçirdim en güzel gençlik yıllarımı. Artık hersey bir yana, ettiğim mücadelenin heba olmaması için çırpınıp direniyordum.. ve yıllar sonra, onca mücadelemi de , kaybettiğim yıllarımı da ona hibe edip yeni bir yol cizmistim kendime. Hemen değil 2 yıl tanıdığım kişiyle nişanlandim. Onu gömdüm sandım.. ta ki sesini duyan dek.. ben nişanlımi bırakmak istemiyorum. Kalben bile ona ihanet etmek beni mahvediyor. ama İnsanız bu duyguyu yaşıyorum iste.. Allah biliyor.. ona ben de güvenmiyorum. Beni haketmediiğini de biliyorum.. Böyle bir çıkmaza girdiğim için belki yıllar sonra çok çok daha fazla utanacağim eşime karşı.. ama hayat zorlu bir sınav değil mi? Rabbim hayırsız olanı uzak tutsun inşallah.. benim çaresiz kaldığım şu anlarda bana çare olsun..
Bence askini kaybetmemelisin. Pisman olursun. Su anki nisanlin ne is yapiyor?
anlatis tarzina bakarak konusuyorum; konunun gercekligine inanmadim
Özel teşekkürün için sağol canım..insanız hepimiz etten,kemikten yaratılmışız ama duygularımız,hislerimiz de bize ait..Ben senin bile isteye nişanlına acı çektirmek niyetinde olduğunu düşünmüyorum..Oyle sezinledim...
BAK eski arkadaşın sahiden ne istediğini bilen seni yarı yolda bırakmayan guveneceğin biri olsaydı kalbinin sesine git derdim..Ama sende diyorsun çok acılar çektirdi,gozume yaş soktu..işte bunun için dur ve dusun derim sana. Nişanlını sen daha iyi tanırsın bilirsin az çok çözmüşsündür...Kimse süper değil. Hepimizin eksikleri,hataları,yanlışları var.
Artı ve eksileri değerlendir kafanda ona göre ver kararını. Bu karar senin için sahiden çok önemli tam bir yol ayrımındasın.
Rabbimden hayırlısını diliyorum senin için. İçinde ukdelerin,keşkelerin,pişmanlıkların olmadığı mutlu bir hayat dilerim sana.
kararın nedir anlamadımAllah razı olsun. Inanin böyle masum ve insanî güzel duyguları yaşayan insanların varligini bilmek çok güzel.. evet öyle bir yol ayrımı ki işte böyle tanımadığım hayat tecrübelerini dinleme ihtiyacı hissediyorum.. Burada okuduklarım o kadar tarafsız ve gerçek ki benim için.. Düşünün ailemden kimseye acamayacak durumdayım bu konuyu.. eskinin ismini telaffuz bile edemem.. o kadar bıktı çevremdeki herkes , onun gidip gelmelerinden.. her anlamda saygılı efendi ailesiyle de aram çok güzel olan bir insandı ama bu gibi hayatî konularda bencildi işte. O hazır değildi o zaman, ama şimdi hazırmış herşeye.. yani tamam deyince istiyor. Benim durumum önemli değil onun için. Nişanlılık evlilik değil. KaybetmeyeliM diyor.. nişanlım onun umrunda değil belki ama benim çok çok umrumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?