Nişanlım ve eski aşkım arasında kaldım.Yardım edin

sen nasıl olsun isterdin? kafandaki mutluluk tablosu nasıl olurdu? örneğin eski sevgilinle evlenmişsiniz... bu hayali kuruyor musun? kuruyorsun da ona güvenmediğin için mi öteliyorsun? nişanlınla mutluluk daha garanti diye mi onunla kalmak istiyorsun? onu üzmek istemiyorum deme, hep önce kendini düşün. kıyamıyorum diye biriyle evlenilmez. ona da haksızlık.

Ben o kadar hayat dolu bir insanım ki.. İnanın hangisiyle evlenirsem evleneyim, ben istersem mutlu olurum. Ikisi de buna musait aile terbiyesi almış efendi insanlar.. Ancak ben zamanında aşık olduğum kişiyle bu yolda ilerlerken birşeyleri beceremedim.. hatalar ettik demek ki.. Kader de "alın, ayrılın da görün gününüzü. Bu aşkın kıymetini iliklerinize kadar hissedin" dedi.. ama ne oldu? Bunun bedelini bu kadar masum bir insana ödetemeyiz.. kaldı ki, nişanlımi Seviyo sayıyorum. Evet ona şimşekler çakmiyor içimde ama evlilik ve bir ömür huzurlu mutlu bir hayat için bu şimşeklere ihtiyaç var mı? .. Bilmiyorum..

Bence askini kaybetmemelisin. Pisman olursun. Su anki nisanlin ne is yapiyor?

evlilik kararını ertelemelisin. eski sevgilin kafanı karıştırmış. kafandaki soru işaretlerini gider.

Eskiler bir ise yarasaydi eskimezdi zaten
Aynen senin eski sevgilin gibi
Hayatta hersey ask demek degil guven olmali saygi olmadi edep ahlak olmali
Ask bir sure sonra bitiyor
Bitmez demeyin sakin hanginiz kocaniza ilk gunki gibi heyecanla bakiyorsunuz kalbiniz pir pir ediyo cunku alisiyoruz yerini sevgi aliyor
Konu sahibi iyi dusun tasin ona gore karar ver sana yapilsnlarida yasadiklsrinida iyiyi kotuyu yanlisi dogruyu idrak edebilecek mantikta ve yastasin sakin arkasinda duramayacagin kararlari verme

acik acik akliniz eski sevgilinizde..yakmayin bari nisanlinizi..ama icimden bir ses o eski sevgilinizle de olmayacak ki karakter sahibi bir insan olsa zaten nisanli bi insana musallat olmaz..

Canım zor bir durum. Bence nişanlından ayrıl çünkü nişanlıyken eski sevgilin düşmüş aklına evlenince nasıl atlatılacak bu durum? Daha da katlanılmaz hale gelmeyecek mi?

İlerleyen yıllarda belki çok pişman olacaksın ama bence bir an önce boz nişanı. Eski sevgiline dön ama emin ol onunla da olmayacak. Geri eski haline dönecek ve o zaman anlayacaksın hata yaptığını. Ama anladığım kadarıyla böyle bi hata yapmadan vazgeçmeyeceksin ondan, en azından kalben.

Seni çok seven düzgün bir eş adayını kaybedeceksin ama bu onun hayatını eski sevgilisini unutamayan bir kadınla geçirmesinden daha iyi olacaktır.

Ve ayrılırsan şayet bundan sonra başkalarının hayatlarına girerken kendinden emin ol lütfen. Kimse senin yıktığın hayallerin altında kalmak zorunda değil. Umarım kendin için en doğru kararı verirsin.

Hemen karar vermeyin.bIRiraz düşünün hemen evlenmeyiN.Şimdi olay çok taze kafanı karışmış.zZamanla hisleriniz nezlesiR.Keşke aşık olmadan nnisanlanmasaydiniz.ozellikle sizin gibi tutkulu bir aşkına tadında varmış birinin aşık Olmadan evleNME kararına saŞi yorum.kyorum.kusura bakmayın tablet kafasına göre takılıyor

Bence kesinlikle evlenme kesinlikle hemde. Aklin hep asil asik oldugun kiside kalicak omrun boyunca ya evlenmeseydim nolurduk diyceksin. Sonradan pisman olmaktansa simdi dön bence. Biraz kendine zaman ver aslında kime asık oldugunu hangisi olmadan yapamiycagini iyice düşün

eski sevgilinin kaybetmeyi hazmedemiyor ve hayatında kimse yok .sen yeni bir hayata başlamışsın,bu onun için bir kayıp. yani sen mutlu,o mutsuz.ama geri dönsen de seninle evlenmeyecek..istersen dene ve gör. nişanlın o kadar iyi biriyse eski sevgilin için onu kaybetmeye değmez.

Özel teşekkürün için sağol canım..insanız hepimiz etten,kemikten yaratılmışız ama duygularımız,hislerimiz de bize ait..Ben senin bile isteye nişanlına acı çektirmek niyetinde olduğunu düşünmüyorum..Oyle sezinledim...
BAK eski arkadaşın sahiden ne istediğini bilen seni yarı yolda bırakmayan guveneceğin biri olsaydı kalbinin sesine git derdim..Ama sende diyorsun çok acılar çektirdi,gozume yaş soktu..işte bunun için dur ve dusun derim sana. Nişanlını sen daha iyi tanırsın bilirsin az çok çözmüşsündür...Kimse süper değil. Hepimizin eksikleri,hataları,yanlışları var.
Artı ve eksileri değerlendir kafanda ona göre ver kararını. Bu karar senin için sahiden çok önemli tam bir yol ayrımındasın.

Rabbimden hayırlısını diliyorum senin için. İçinde ukdelerin,keşkelerin,pişmanlıkların olmadığı mutlu bir hayat dilerim sana.

Eski nişanlın seni tamamen kaybettiğini anlamış, son kozlarını oynuyor büyük ihtimalle seni nişanlından ayrıdıktan bir süre sonra seni yeniden terk edecek. Lakin durum senin açından sıkıntılı çünkü, bir yanda eski sevgili bir yandan çok aşık olduğunu söylediğin nişanlı.

Darılmanı istemem ama, eğer ki diğerini tam manası ile unutsan ve nişanlına gerçekten aşık olsan şu an ikilemde kalmazdın canım. Bu yüzden şu anki nişanlınla evlenip evlenmemeyi iyi düşün çünkü bu şekilde evlenen arkadaşlarımızın mutlu olamadığını gördük.Ve lütfen eski sevgilinle iletişiminide tamamen kopart, o adamdan bir halt olmaz.

Eski eskide kalmalı ve nısanlınla devam etmelısın,denenmısı denemene hıc gerek yok,eger o nişanlı olsaydı sana hemen secımını söylerdı emın ol..Sadece boşlukta ve son bır deneme yapıyor..Eskı ıse zaten vardır bır bıtıs sebebı ve bıttıgı yerde kalmalıdır..

anlatis tarzina bakarak konusuyorum; konunun gercekligine inanmadim

Calisan bir insanım.. ama hergün en az 2 kere bu tarz konulari arayarak bilgisayarda insanlar nasıl fikirler vermiş diye bakmaktansa, konu açıp kendi hikayemi anlatmak istedim. Benim için çok kıymetli bu yazılanlar. Teşekkür ederim

Allah razı olsun. Inanin böyle masum ve insanî güzel duyguları yaşayan insanların varligini bilmek çok güzel.. evet öyle bir yol ayrımı ki işte böyle tanımadığım hayat tecrübelerini dinleme ihtiyacı hissediyorum.. Burada okuduklarım o kadar tarafsız ve gerçek ki benim için.. Düşünün ailemden kimseye acamayacak durumdayım bu konuyu.. eskinin ismini telaffuz bile edemem.. o kadar bıktı çevremdeki herkes , onun gidip gelmelerinden.. her anlamda saygılı efendi ailesiyle de aram çok güzel olan bir insandı ama bu gibi hayatî konularda bencildi işte. O hazır değildi o zaman, ama şimdi hazırmış herşeye.. yani tamam deyince istiyor. Benim durumum önemli değil onun için. Nişanlılık evlilik değil. KaybetmeyeliM diyor.. nişanlım onun umrunda değil belki ama benim çok çok umrumda

kararın nedir anlamadım
eskisimi nişanlınmı
bu kadar yazılandan sonra bişey belirmiştir umarım kafanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…