Nişanlım ve eski aşkım arasında kaldım.Yardım edin

Arkadasim ben nisanlim ile ayrildim nefen biliyr musun bana hakaretleri asaglamalari saygisizligi yuzunden ne guzel temiz el ustunde tutan nisanlin varmis ona ssadakatli ol eger olamayacak uzeceksen bitir unutma ama masum bir insandan ah almak en kotusu iki ay varmis dugunune deli gibi asigim diyrdun yanlis bunlar iki ay sonra evli bir bayan olacaksin nollur kendini nisanlin yerine koy SEN OLSAN NAPARDİN

kesinlikle ve kesinlikle sen bu evliliği eski sevgilinin sana açtığı
yaraları kapatmak için yapacakmışsın tabi oda devreye tekrardan girince
yine ona karşılıksız kalamayıp sana ulaştığındada birden heyecanlanmışsın
bence sen evlendikten sonra da mutlu olamayacaksın çünkü yaraları kapatmak
için yapılan evlilik ne kadar sürer bilemiyorum kaldı ki evlenince hayat
süper gitmiyo çeşitli bazı sorunlarla karşılaştığında (ki inşallah karşılaşmazsın)
evliliğinde ilk aklına unutamadığın sevgilin gelicek en basitinden bu defa kendini
formlarda başka insanların seni yargılamasını değilde sen kendi kendini başını
yastığa koyduğunda hep yargılıyor olacaksın yani aklının bir köşesinde hep o unutamadığın
eski sevgilin olacak o bir kesin çünkü nişanlandığında bile sorguluyorsun kendini
Bence sen her ikisinden de ayrıl uzaklaş şöyle kendi kendini dinle öyle karar ver
yakınzamanda da asla va asla evlilik düşünme herkeze yazık

Kız eski arkadaşı için uğraşmış mücadele vermiş o dengesizmiş bayanı yarı yolda bırakmış kız ne yapsaydı hep onumu bekleseydi? Konu sahibi çok aşık olup sevsede kapamış defteri demekki..Adam olsaydı elini bırakmasaydı bugün bu bayan arkadaş nişanlı bile olmazdı belki...? Suç niye konu sahinin olsun ben anlamadım?

Kisaca şöyle diyeyim...simdiki nisanlinla evlenirsen yillarca eski sevgilinde aklin kalacak..nisanlini birakip eski sevgilinle evlenirsen nisanlin aklinda kalacak.insanoglu iste kendimizi hep bir sikinti karsisinda telkin etmeyip gecmisi dusundugumuz icin uzulecek cok pismanliklar buluruz....karar senin katı ol pisman olma...

Katılıyorum..
Çektiğin acı ve ızdırabı unutmadan yaraların iyileşmeden başkası ile nişanlanman bile hata...
Unuttum sanırsın bitti sanırsın ama aslında kandırmışsındır kendini..zamana yayarak, acını dibine kadar yaşayarak sindire sindire yol al.. Oldu bitti unuttum diye birden gömdüklerin zamansız dirilirler işte...

Nisanlini aldatiyosun su an. Gunun birinde bu senden cikacak aci aci. Asude ablam dediydi dersin akilli bidik

Bu yilan hikayesine son vermek adina nisanlandim diyor.
1.hata nisanlisini yara bandi olarak kullanmasi.
2. Hata ise iyi kotu bir karar verip nisanlandigi halde eskisiyle iletisim halinde kalmasi.

"Birisini unutmak zorundaysanız bunu sindire sindire yapın, aklın zamansız öldürdükleri yürekte amansız dirilirler"

Senin hatan bu olmuş..Ayrıldığın zaman acını dibine kadar yaşamalıydın. Hemen nişan olmasaydı keşke..Belkide nişanlandığın an eski arkadaşın yoktu aklında olabilir ama sen onu aklınla zamansız öldürmüş gömmüşsün yani oyle sanmışsın ama bak yureğinde duruyormuş hala....

Seni asla suçlamıyorum canım..Buda senin imtihanın sınavın önemli bir yol ayrımındasın..Rabbim hangisi hakkında hayırlı ise sana onu nasip etsin..Belki ikiside senin için hayırlı olmayacak bunu kim bilebilir? Hakkında hangisi veya kim hayırlı ise o olsun dilerim...

Allaha dua et bol bol. İstihare namazı kıl..Rabbim yar ve yardımcın olsun canım...

Bu yilan hikayesine son vermek adina nisanlandim diyor.
1.hata nisanlisini yara bandi olarak kullanmasi.
2. Hata ise iyi kotu bir karar verip nisanlandigi halde eskisiyle iletisim halinde kalmasi.

Evet tabiki eğer yara bandı niyetine koyup nişanlanmış ise hatalı zaten..Bende yorumlarımda yazdım üstte bu şekilde hareket etmek doğru değil..Ama nişanlanırken aklında gerçekten eski arkadaşı olmamışsa severek bile isteye nişanlanmış da sonradan etki altında kalmış ise onada diyecek lafım yok...

Etkide kalmış olabilir o ayrı bir konu..

Vallahi arkadaşım baştan sona kadar yanlışsın. Nişanlına yazık değilmi, oynamıyor musun resmen onunla ? Seviyor diyorsun, iyi biri diyorsun adamcağıza inan çok üzüldüm. Aklında başkası var, kendini onun yerine koy empati yap. Yerinde olmak ister miydin ? O yüzden bu adamla kesinlikle evlenme. Belli ki evlensen onu çok üzeceksin. Aklın eski sevgilindeyse eski sevgiline dön ama kimseyi oyuncağın yapma. Kul hakkı en büyük ve affı olmayan tek günahtır, kimsenin hakkına girme. Yapılacak en doğru şey bu.

bir kalbe iki aşk sığmaz

Canim amacim sana akil vermek yol gostermek degil RABBIM NASIBINDE NE HAYIRLISIYSA ONU NASIB EDER INSALLAH.AMA yasin da artik olgun bir yas donemindesin bazen kararsizlik insani yolun ortasinda birakabiliyor hayatini akisina birak bence.Allahin san nasip etdiyi isikli bir yolu pismanliklar yasadigin(yalnis anladiysam kusura bakma)gecmisle golgeleme kimseye haksizlik yapma ama en basda kendine bunu unutma.bazen insanin gecmisde verdiyi kararlar cok dogru olabiliyor cunki en acili donemde ayrilik kararlari veriliyo.bence artik seni mutlu edeni sec ve seni mutlu edenide mutlu et.ayrica bu donemde dogru duzgun insan da cok azz emin ol canim

Artık cok duyar olduk bu hikayeleri erkekler daldan dala konunca suc kızlarınki ask oluyo anlamadim gitti :)
Madem sevgilinize asiktiniz sırf onu unutmak icin neden baska bir zavallıyı yaktınız?

Arkadaşlar.. Öncelikle olumlu olumsuz yorum yapan hepinizden Allah razı olsun. YAKAMOZ hanima da özellikle teşekkür ederim dünyaya ve olaylara bakış açısındaki masumiyet için.. Ben çok zor bir aşkla geçirdim en güzel gençlik yıllarımı. Artık hersey bir yana, ettiğim mücadelenin heba olmaması için çırpınıp direniyordum.. ve yıllar sonra, onca mücadelemi de , kaybettiğim yıllarımı da ona hibe edip yeni bir yol cizmistim kendime. Hemen değil 2 yıl tanıdığım kişiyle nişanlandim. Onu gömdüm sandım.. ta ki sesini duyan dek.. ben nişanlımi bırakmak istemiyorum. Kalben bile ona ihanet etmek beni mahvediyor. ama İnsanız bu duyguyu yaşıyorum iste.. Allah biliyor.. ona ben de güvenmiyorum. Beni haketmediiğini de biliyorum.. Böyle bir çıkmaza girdiğim için belki yıllar sonra çok çok daha fazla utanacağim eşime karşı.. ama hayat zorlu bir sınav değil mi? Rabbim hayırsız olanı uzak tutsun inşallah.. benim çaresiz kaldığım şu anlarda bana çare olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…