- 5 Mayıs 2013
- 33.827
- 41.234
- 798
- Konu Sahibi Alevdi Gozleri Kor Etti
-
Ben 6 yıllık periyodik biçimde biten ve başlayan bir ilişkimden sonra,bu yılan hikayesine bir son vermek adına , beni çok isteyen, son derece ahlak ve karakter sahibi,düzgün bir işe sahip,bana, aileme uygun biriyle nişanlandım. 2 yıldır tanıdığım ve 6 aylık nişanlım bana gözü gibi bakıyor ve beni çok seviyor. Ben de onu seviyorum ancak, eski sevgilim bana ulaştı ve yalvarıyor evlenmemem için. Düğünüme 2 ay var ama deli gibi aşığım. Ayrılma sebeplerimiz evliliğe hazır hissetmemesiydi. Ama ayrıldıktan 1-2 ay sonra tekrar arardı ve birbirimizi çok özlediğimiz için barışırdık. Hiç kavgamız olmadı son derece saygı ve aşkla bağlıydık birbirimize. Ama artık dayanamıyordum bu şekilde belirsiz devam eden bir ilişkiye.. Ve beni çok seven vefakar nişanlımı seçmiştim.. Herşeyi unutacaktım ve unutmuştum da.. ama şimdi dayanamıyorum onun beni isteyişine.. elimde değil, onun sesini duymak bile başımı döndürüyor. Lütfen elimi bırakma diyor. Senden başkasını sevemem, kaybetmeyelim birbirimizi diyor ve gerçekten büyük aşkla bağlıydık.. Öte yandan nişanlıma kıyamıyorum. Onu da cok seviyorum, onun üzülmesine dayanamam. Allahım öyle zor bir durumdayım ki, lütfen fikirlerinizi paylaşın benimle
Bu saatten sonra hangi secenegi secersen sec mutsuz olacaksin.
Nisanlinla devam etsen aklin hep askinda kalacak.
Eskisiyle devam etsen yaptigi tum hatalar gozune batacak nisanlinla olsa boyle olmazdi diye hayiflanacaksin.
Ama bunlara yol acan da sensin, simdi cek cezani.
kesinlikle ve kesinlikle sen bu evliliği eski sevgilinin sana açtığı
yaraları kapatmak için yapacakmışsın tabi oda devreye tekrardan girince
yine ona karşılıksız kalamayıp sana ulaştığındada birden heyecanlanmışsın
bence sen evlendikten sonra da mutlu olamayacaksın çünkü yaraları kapatmak
için yapılan evlilik ne kadar sürer bilemiyorum kaldı ki evlenince hayat
süper gitmiyo çeşitli bazı sorunlarla karşılaştığında (ki inşallah karşılaşmazsın)
evliliğinde ilk aklına unutamadığın sevgilin gelicek en basitinden bu defa kendini
formlarda başka insanların seni yargılamasını değilde sen kendi kendini başını
yastığa koyduğunda hep yargılıyor olacaksın yani aklının bir köşesinde hep o unutamadığın
eski sevgilin olacak o bir kesin çünkü nişanlandığında bile sorguluyorsun kendini
Bence sen her ikisinden de ayrıl uzaklaş şöyle kendi kendini dinle öyle karar ver
yakınzamanda da asla va asla evlilik düşünme herkeze yazık
Nisanlini aldatiyosun su an. Gunun birinde bu senden cikacak aci aci. Asude ablam dediydi dersin akilli bidikBen 6 yıllık periyodik biçimde biten ve başlayan bir ilişkimden sonra,bu yılan hikayesine bir son vermek adına , beni çok isteyen, son derece ahlak ve karakter sahibi,düzgün bir işe sahip,bana, aileme uygun biriyle nişanlandım. 2 yıldır tanıdığım ve 6 aylık nişanlım bana gözü gibi bakıyor ve beni çok seviyor. Ben de onu seviyorum ancak, eski sevgilim bana ulaştı ve yalvarıyor evlenmemem için. Düğünüme 2 ay var ama deli gibi aşığım. Ayrılma sebeplerimiz evliliğe hazır hissetmemesiydi. Ama ayrıldıktan 1-2 ay sonra tekrar arardı ve birbirimizi çok özlediğimiz için barışırdık. Hiç kavgamız olmadı son derece saygı ve aşkla bağlıydık birbirimize. Ama artık dayanamıyordum bu şekilde belirsiz devam eden bir ilişkiye.. Ve beni çok seven vefakar nişanlımı seçmiştim.. Herşeyi unutacaktım ve unutmuştum da.. ama şimdi dayanamıyorum onun beni isteyişine.. elimde değil, onun sesini duymak bile başımı döndürüyor. Lütfen elimi bırakma diyor. Senden başkasını sevemem, kaybetmeyelim birbirimizi diyor ve gerçekten büyük aşkla bağlıydık.. Öte yandan nişanlıma kıyamıyorum. Onu da cok seviyorum, onun üzülmesine dayanamam. Allahım öyle zor bir durumdayım ki, lütfen fikirlerinizi paylaşın benimle
Bu yilan hikayesine son vermek adina nisanlandim diyor.Kız eski arkadaşı için uğraşmış mücadele vermiş o dengesizmiş bayanı yarı yolda bırakmış kız ne yapsaydı hep onumu bekleseydi? Konu sahibi çok aşık olup sevsede kapamış defteri demekki..Adam olsaydı elini bırakmasaydı bugün bu bayan arkadaş nişanlı bile olmazdı belki...? Suç niye konu sahinin olsun ben anlamadım?
Bu yilan hikayesine son vermek adina nisanlandim diyor.
1.hata nisanlisini yara bandi olarak kullanmasi.
2. Hata ise iyi kotu bir karar verip nisanlandigi halde eskisiyle iletisim halinde kalmasi.
Vallahi arkadaşım baştan sona kadar yanlışsın. Nişanlına yazık değilmi, oynamıyor musun resmen onunla ? Seviyor diyorsun, iyi biri diyorsun adamcağıza inan çok üzüldüm. Aklında başkası var, kendini onun yerine koy empati yap. Yerinde olmak ister miydin ? O yüzden bu adamla kesinlikle evlenme. Belli ki evlensen onu çok üzeceksin. Aklın eski sevgilindeyse eski sevgiline dön ama kimseyi oyuncağın yapma. Kul hakkı en büyük ve affı olmayan tek günahtır, kimsenin hakkına girme. Yapılacak en doğru şey bu.Ben 6 yıllık periyodik biçimde biten ve başlayan bir ilişkimden sonra,bu yılan hikayesine bir son vermek adına , beni çok isteyen, son derece ahlak ve karakter sahibi,düzgün bir işe sahip,bana, aileme uygun biriyle nişanlandım. 2 yıldır tanıdığım ve 6 aylık nişanlım bana gözü gibi bakıyor ve beni çok seviyor. Ben de onu seviyorum ancak, eski sevgilim bana ulaştı ve yalvarıyor evlenmemem için. Düğünüme 2 ay var ama deli gibi aşığım. Ayrılma sebeplerimiz evliliğe hazır hissetmemesiydi. Ama ayrıldıktan 1-2 ay sonra tekrar arardı ve birbirimizi çok özlediğimiz için barışırdık. Hiç kavgamız olmadı son derece saygı ve aşkla bağlıydık birbirimize. Ama artık dayanamıyordum bu şekilde belirsiz devam eden bir ilişkiye.. Ve beni çok seven vefakar nişanlımı seçmiştim.. Herşeyi unutacaktım ve unutmuştum da.. ama şimdi dayanamıyorum onun beni isteyişine.. elimde değil, onun sesini duymak bile başımı döndürüyor. Lütfen elimi bırakma diyor. Senden başkasını sevemem, kaybetmeyelim birbirimizi diyor ve gerçekten büyük aşkla bağlıydık.. Öte yandan nişanlıma kıyamıyorum. Onu da cok seviyorum, onun üzülmesine dayanamam. Allahım öyle zor bir durumdayım ki, lütfen fikirlerinizi paylaşın benimle
bir kalbe iki aşk sığmazBen 6 yıllık periyodik biçimde biten ve başlayan bir ilişkimden sonra,bu yılan hikayesine bir son vermek adına , beni çok isteyen, son derece ahlak ve karakter sahibi,düzgün bir işe sahip,bana, aileme uygun biriyle nişanlandım. 2 yıldır tanıdığım ve 6 aylık nişanlım bana gözü gibi bakıyor ve beni çok seviyor. Ben de onu seviyorum ancak, eski sevgilim bana ulaştı ve yalvarıyor evlenmemem için. Düğünüme 2 ay var ama deli gibi aşığım. Ayrılma sebeplerimiz evliliğe hazır hissetmemesiydi. Ama ayrıldıktan 1-2 ay sonra tekrar arardı ve birbirimizi çok özlediğimiz için barışırdık. Hiç kavgamız olmadı son derece saygı ve aşkla bağlıydık birbirimize. Ama artık dayanamıyordum bu şekilde belirsiz devam eden bir ilişkiye.. Ve beni çok seven vefakar nişanlımı seçmiştim.. Herşeyi unutacaktım ve unutmuştum da.. ama şimdi dayanamıyorum onun beni isteyişine.. elimde değil, onun sesini duymak bile başımı döndürüyor. Lütfen elimi bırakma diyor. Senden başkasını sevemem, kaybetmeyelim birbirimizi diyor ve gerçekten büyük aşkla bağlıydık.. Öte yandan nişanlıma kıyamıyorum. Onu da cok seviyorum, onun üzülmesine dayanamam. Allahım öyle zor bir durumdayım ki, lütfen fikirlerinizi paylaşın benimle
Canim amacim sana akil vermek yol gostermek degil RABBIM NASIBINDE NE HAYIRLISIYSA ONU NASIB EDER INSALLAH.AMA yasin da artik olgun bir yas donemindesin bazen kararsizlik insani yolun ortasinda birakabiliyor hayatini akisina birak bence.Allahin san nasip etdiyi isikli bir yolu pismanliklar yasadigin(yalnis anladiysam kusura bakma)gecmisle golgeleme kimseye haksizlik yapma ama en basda kendine bunu unutma.bazen insanin gecmisde verdiyi kararlar cok dogru olabiliyor cunki en acili donemde ayrilik kararlari veriliyo.bence artik seni mutlu edeni sec ve seni mutlu edenide mutlu et.ayrica bu donemde dogru duzgun insan da cok azz emin ol canimArkadaşlar lütfen yanlış anlamayın, eski sevgilimle görüşmüyorum.. Numaramı değiştirmeme rağmen, bir şekilde ulaştı bana ve bunu nasıl yaptı hala bilmiyorum.. 1 defa konuştuk ve çok etkilendim.. Nişanlım gerçekten bu dünyada karşıma birdaha çıkmayacak kadar iyi ve dürüst bir insan ve inançlı.. onu çok seviyorum ama bütün gençlik yıllarımı heba ettiğim kişiye de kayıtsız kalamıyorum (kalben). Nasıl davranmalıyım, nasıl bir yol izlemeliyim.. Ne olur önyargısız yaklaşın.. Amacım ona koş tavsiyesi dilemek değil arkadaşlar ama insanız, nelerle karşılaşıyoruz hayat boyu.. Belki bir sınav ve ben nasıl davranacağımı bilmiyorum bu sınav karşısında..
Evet tabiki eğer yara bandı niyetine koyup nişanlanmış ise hatalı zaten..Bende yorumlarımda yazdım üstte bu şekilde hareket etmek doğru değil..Ama nişanlanırken aklında gerçekten eski arkadaşı olmamışsa severek bile isteye nişanlanmış da sonradan etki altında kalmış ise onada diyecek lafım yok...
Etkide kalmış olabilir o ayrı bir konu..[/QUOT
Çok teşekkür ederim bu nasıl temiz bir kalpgözü ki , bu denli masum bakabiliyorsunuz.. Bütün güzellikler sizinle olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?