Nişanlım ve eski aşkım arasında kaldım.Yardım edin

Nisanlini sevseydin eski sevgilinle ikisinin arasinda kalmazdin zaten. Ikisinide bosvermeni diliyorum.

Nisanli sevilmiyor, orasi bence de acik.

Sevilen adama guvenilmiyor, kiz orda da hakli.

Gonul sevdiginden vazgecmiyor, ama bosverme konusunda da siz haklisiniz.

Allah yardimcin olsun
ne denir bilmiyorum

Ama şunu söylemek istiyorum tam okumadım gerçi. Nişanlına yaptığın şu an çok büyük ayıp

Lütfen bunu yapma
hiçbir insan kandirilmayi haketmez.
eski sevgilinle iletişim kurmadan bahsediyorum

ilk kriterin güzel ahlak olsun
bunu göz önünde bulundurarak karar ver

Her şey gönlünce olsun

Nisanlin kac yasinda canim?

Zaten bahanesi odur "hazır değilim daha" ozeldende yazdım sana aynısı işte anladın sen beni...hazır değilimler kaçmalar yok olmalar..boşver canım ondan sana hayır gelmez sen nişanlın ile mutlu ol inşallah...Rabbim yureğindeki sevgiyi arttırsın inşallah nişanlına karşı...

Sağol canım hakkımdaki güzel dusuncelerin içinde...

Hakkinda hayirlisi neyse o olsun canim. Nisanlin kac yasinda?

Denemesi bedava. Nisanlinizdan ayrilip eski askiniza donun, onca sene sonra siz nisanlaninca ancak evlilige hazir olabilen eski askiniz yine birden kendini hazir hissetmesin. Ne bir eksik ne bir fazla aynisini yasarsiniz.

eskiye dönsen gene yarı yolda bırakır seni.ama hata sende.sana ulaştığı an kestirip atacaktın.yüz bulmuş astarını isteyecek tabi.sen bu düşünceyle devam ederek nişanlınla evlenirsen aldatman kaçınılmaz..

Kaybetme egosu ne olcak
Nisanlini birakip ona dönsen ne yapcak saniyosun evlencek mi?
Hem bitmis..hem de nisanli kizi ariyor bu zaten adamin kimligini ortaya koymus..
Sana gelince Niisanlin karakter sahibi,delikanli biri belli sen suan yaptiklarinla bunu hak etmiyorsun..
Eskiye donmesende ayril ondan yazik sana yapilsa ne olurdu? hic adil degil

Seni yargilamak degil amacim ama yanlis yapiyosun kendine ve o iki adama da..ve bu konuda bi an once kararini ver cok iyi biri ile evlenip sevemeyedebilirsin , sevdigin adamla belli ki anlasamamissin onunla evlenip mutsuzda olabilirsin ..cok kotu bi durum o yuzden bence imkanin varsa dugununu ertele ...

Eski sevgilin seni elde ettikten sonra tekrar aynı hataları yapmayacağının garantisi var mı?
Bir şey elde edilene kadar çekicidir bunu unutma.

Eski sevgilinin sana ulaşmasına imkan vermemeliydin, bence hatalısın. Eğer sana ulaşamasaydı aklın karışmayacaktı. Sana güzel bir gelecek vaad eden nişanlın var. Lütfen ona haksızlık etme.

Çok

Cok cok tesekkur ederim yakamoz hanim Allah sizin de kalbinize göre yaşatsın bu hayatı insallah

Allah korusun. Ben şuanda da aldatmıyorum nişanlımi. Görüşmuyoruz eskisi ile. 1 defa konuştuk ve numarayı tanımadığım için açtım. (Yurtdışı numaralari bazen çok farklı çıkıyor) sesini duyduğumda kapatmak istedim ama yapamadım.. aklım bulandı ve bu duruma bile dayanamiyorum. Kendime hakim olmak, Yaşanmış hikayelerden ders almak için buradayım. Yardım istiyorum bu Buhranı atlatabilmek için. Tesekkurler

Eski sevgilinizi istediginiz aşikar.Bikere psikolojik düşünün zaten eskisi baskın gelmese böyle bi ikileme dahi düşmez sorma gereksinimi duymazsınız.Kendinizi en önemlisi de NİŞSNLINIZI kandırmayı bırakın.Ah almayın.Belliki nişanlınızın şartlari sizi cezbediyor sevgilinizinde tutkusu ama sevmediginiz sevgilinize hissettiginiz gibi tutkulu bi his yasamadiginiz nişanlinizla evlenmeyin ikinizinde hayati kabus olur..Sevgilinizinde saglam bisi olmadigi ta buradan belli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…