- 23 Ağustos 2012
- 51.475
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.611
- 898
- Konu Sahibi Alevdi Gozleri Kor Etti
-
Nisanlini sevseydin eski sevgilinle ikisinin arasinda kalmazdin zaten. Ikisinide bosvermeni diliyorum.
Ben 6 yıllık periyodik biçimde biten ve başlayan bir ilişkimden sonra,bu yılan hikayesine bir son vermek adına , beni çok isteyen, son derece ahlak ve karakter sahibi,düzgün bir işe sahip,bana, aileme uygun biriyle nişanlandım. 2 yıldır tanıdığım ve 6 aylık nişanlım bana gözü gibi bakıyor ve beni çok seviyor. Ben de onu seviyorum ancak, eski sevgilim bana ulaştı ve yalvarıyor evlenmemem için. Düğünüme 2 ay var ama deli gibi aşığım. Ayrılma sebeplerimiz evliliğe hazır hissetmemesiydi. Ama ayrıldıktan 1-2 ay sonra tekrar arardı ve birbirimizi çok özlediğimiz için barışırdık. Hiç kavgamız olmadı son derece saygı ve aşkla bağlıydık birbirimize. Ama artık dayanamıyordum bu şekilde belirsiz devam eden bir ilişkiye.. Ve beni çok seven vefakar nişanlımı seçmiştim.. Herşeyi unutacaktım ve unutmuştum da.. ama şimdi dayanamıyorum onun beni isteyişine.. elimde değil, onun sesini duymak bile başımı döndürüyor. Lütfen elimi bırakma diyor. Senden başkasını sevemem, kaybetmeyelim birbirimizi diyor ve gerçekten büyük aşkla bağlıydık.. Öte yandan nişanlıma kıyamıyorum. Onu da cok seviyorum, onun üzülmesine dayanamam. Allahım öyle zor bir durumdayım ki, lütfen fikirlerinizi paylaşın benimle
38 yaşında adam 6 yıl çıkmışsınız. Düşünsene bi adam o yaşlardayken tam evlenme cagindaymiş ve evlenmemiş. Şimdi hiç evlenmez. Kendini kandırma bence. Yazık günah.
Kibledim seniNisanlin kac yasinda canim?
Allah razı olsun. Inanin böyle masum ve insanî güzel duyguları yaşayan insanların varligini bilmek çok güzel.. evet öyle bir yol ayrımı ki işte böyle tanımadığım hayat tecrübelerini dinleme ihtiyacı hissediyorum.. Burada okuduklarım o kadar tarafsız ve gerçek ki benim için.. Düşünün ailemden kimseye acamayacak durumdayım bu konuyu.. eskinin ismini telaffuz bile edemem.. o kadar bıktı çevremdeki herkes , onun gidip gelmelerinden.. her anlamda saygılı efendi ailesiyle de aram çok güzel olan bir insandı ama bu gibi hayatî konularda bencildi işte. O hazır değildi o zaman, ama şimdi hazırmış herşeye.. yani tamam deyince istiyor. Benim durumum önemli değil onun için. Nişanlılık evlilik değil. KaybetmeyeliM diyor.. nişanlım onun umrunda değil belki ama benim çok çok umrumda
Cok teşekkür ederim yorumunuz için.. farklı bir açıdan bakmam sagladiniz siz de.. Ve gerçekten düşündüm ikisinin de karakterlerini ayrı ayrı.. aslında beni zorlayanin da bu olduğunu anladım.. ben çok şanssız ya da çok şanslı biri gibi görünüyorum.. şanslı olma sebebim, gerçekten karşıma çıkan iki kişinin de karakterlerinin düzgün olmasi. Olaylar karşısında agirbaşli ve olgun davranabilmeleri.. her ikisinin de aile ilişkileri çok kuvvetli. Yani saygı ve sevgi ile büyümüşler. Ikisi de kültürlü ve bilgiye herzaman açık geleceği olan insan ilişkileri kuvvetli insanlar.. Aile onların ikisi için de çok kıymetli bir kavram..
Bunları düşününce çok şanslı olduğumu düşünüyorum. Insanlar ne garip insanlarla tanışıyor. Dayak alkol küfür hakaret dolu ilişkiler yaşayabiliyor... Bu anlamda çok şanslı ama bir seçim yapmak zorundayım.. ve biri yıllarca aşk beslediğim ama beni defalarca kararsızlığı yüzünden yarı yolda bırakmış , ancak ve ancak ben nişanlıninca aklı başına gelmiş biri, diğeri ise pürüzsüz bir yol gibi..
Soluğu burada alıp yaşanmış hayat hikayelerini dinleyerek destek almak istememi anlıyorsunuz değil mi?
Seni yargilamak degil amacim ama yanlis yapiyosun kendine ve o iki adama da..ve bu konuda bi an once kararini ver cok iyi biri ile evlenip sevemeyedebilirsin , sevdigin adamla belli ki anlasamamissin onunla evlenip mutsuzda olabilirsin ..cok kotu bi durum o yuzden bence imkanin varsa dugununu ertele ...Ben 6 yıllık periyodik biçimde biten ve başlayan bir ilişkimden sonra,bu yılan hikayesine bir son vermek adına , beni çok isteyen, son derece ahlak ve karakter sahibi,düzgün bir işe sahip,bana, aileme uygun biriyle nişanlandım. 2 yıldır tanıdığım ve 6 aylık nişanlım bana gözü gibi bakıyor ve beni çok seviyor. Ben de onu seviyorum ancak, eski sevgilim bana ulaştı ve yalvarıyor evlenmemem için. Düğünüme 2 ay var ama deli gibi aşığım. Ayrılma sebeplerimiz evliliğe hazır hissetmemesiydi. Ama ayrıldıktan 1-2 ay sonra tekrar arardı ve birbirimizi çok özlediğimiz için barışırdık. Hiç kavgamız olmadı son derece saygı ve aşkla bağlıydık birbirimize. Ama artık dayanamıyordum bu şekilde belirsiz devam eden bir ilişkiye.. Ve beni çok seven vefakar nişanlımı seçmiştim.. Herşeyi unutacaktım ve unutmuştum da.. ama şimdi dayanamıyorum onun beni isteyişine.. elimde değil, onun sesini duymak bile başımı döndürüyor. Lütfen elimi bırakma diyor. Senden başkasını sevemem, kaybetmeyelim birbirimizi diyor ve gerçekten büyük aşkla bağlıydık.. Öte yandan nişanlıma kıyamıyorum. Onu da cok seviyorum, onun üzülmesine dayanamam. Allahım öyle zor bir durumdayım ki, lütfen fikirlerinizi paylaşın benimle
Nisanlinin ve senin burcunuz ne?
Zaten bahanesi odur "hazır değilim daha" ozeldende yazdım sana aynısı işte anladın sen beni...hazır değilimler kaçmalar yok olmalar..boşver canım ondan sana hayır gelmez sen nişanlın ile mutlu ol inşallah...Rabbim yureğindeki sevgiyi arttırsın inşallah nişanlına karşı...
Sağol canım hakkımdaki güzel dusuncelerin içinde...
eskiye dönsen gene yarı yolda bırakır seni.ama hata sende.sana ulaştığı an kestirip atacaktın.yüz bulmuş astarını isteyecek tabi.sen bu düşünceyle devam ederek nişanlınla evlenirsen aldatman kaçınılmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?