nişanlım ve eski sevgilisi

beatrio

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2016
428
584
103
32
Kızlar 1 aydır nişanlıyım nişanlımla 7aydır beraberiz.Farklı şehirlerdeyiz.Bi sebeple mailine girdim taslaklarda eski sevgilisiyle whatsapp konusma dökümünü epostaladığını gördüm çaktırmadan kendi hesabıma gönderdim eve gelince okudum ve çöktüm..biz başladığımızda eski sevgilisinden ayrılalı 20 gün olmuş.nişanıma bir ay kalaya kadar ona seni çok özlüyorum son kez göreyim nolur gibi bir ton mesajlar atmıs kız hep terslemiş git sen evlen hayattaki tek amacın evlenmek zaten sen ne anlarsın sevmekten yazmış kız benimki de insanlar sevdiği için din de ırk da değişiyor sen beni hiç sevmemişsin ki yapmadın diye kızı suçlamış.Ama görmelisiniz ilk aylarımızda bile gözlerini kirpiklerini sesini özledim gibi duygu dolu mesajlar atmış unutmaya çalısıyormus onu.kız benden daha güzel.ayrılma sebepleri kızın dini inancının farklı olması ve bunu sonradan söylemesi,ailesi katiyen kabul etmemiş ve ayrılmıslar.ona beni sevmediğini ama çok iyi bi insan olduğum için beni zamanla seveceğini söylemiş.ama görseniz nişanlım bana karşı da çok iyi sürekli gelir giderim vs aşık gibi davranıyor.ne yapmalıyım sevmiyor mu adam beni sırf evlenmek için mi yani...nişandan sonra konusma yok çok kavga ettik seni seviyorum hata ettim diyor ama aylarca yazmış düzelir mi acaba hatasını anlamıs mıdır ağustosta düğünümüz var

GÜNCELLEME :sayfa 20 NİŞANI ATTIM

Son düzenleme:
Sen hep onun ikinci seçeneği yara bandı olarak kalırsın.Belki de düğün sabahı bile o kıza mesaj atacak evleniyorum bak köprüden önce son çıkış diye.Her zaman aklında şüphe kalır uzaklara daldığını görsen bile acaba onu mu düşünüyor diye içinden geçirirsin çünkü belli ki adam başkasına aşık ve asla kavuşamayacağını anladığı için anlaştığı iyi biriyle evlenmek istiyor.Ya düşünsene evlenirken bile evet eşim olarak kabul ediyorum derken bile belki de o kızı düşünecek içi buruk olcak bilemezsin ki adam sana aşık değil sonuçta.Kızın bir lafıyla seni yüzüstü bırakıp gidebilir gidemese bile aklı kalır.Keşke en azından birkaç yıl sonra karşılaşsaymışsınız adam daha unutmamış bile

Nişanlınız eski kız arkadaşına aşık en fazla bu saatten sonra duygularını bastırır ve sizi sevmeye çalışır ki anladıgım kadarıyla şu ana kadar yaptığı da bu.Ben olsam bunu kaldıramazdım.Yara bandı mıyım,evlenmek için evlendiği herhangi biri miyim veya kalbi hala o kız için mi atıyor soruları beni kanser edebilecek türden sorular olduğu için bitirirdim eminim.Sizde iyice düşünün bu soruların olmadığı evliliklerde bile çok zor günler yaşanırken birde bu düsüncelerle evlenmek bana göre psikolojiniz açısından ciddi sorun uzun vadede hasta olursunuz,mutsuz olursunuz.

Aslında siz de şuan yapmanız gerekeni biliyorsunuz. Elbette söylenildiği kadar kolay değildir ve gerçekten incitici bir durum. Fakat benim açımdan bu şüpheyle devam etmek çok zor olurdu. Evet şuan için acı çekerdim, üzülürdüm vs ama uzun vadede doğru bir şey yaptığımı düşünerek ayrılırdım.

Nişan süresini uzun tut hemen evlenme , bunun sonunun pek değişeceği yok ama senin kararın herşey.

Ayrıl. Kız onu görmeyi kabul etseydi. Şu an nişanlı değildiniz. Farkındaysan kız ona yüz vermemiş. Kendisi sürekli peşinden koşmuş. Kız yüz vermeyince vazgeçmiş. Seni sevdiği için vazgeçmemiş.
Gerçi biz ne desek boş. Düzelir mi acaba diye sormuşsun senin zaten ayrılmaya niyetin yok.

Allah karşına cıkarmıs daha ne düşünüyorsun anlamadım adamm seninleyken eski sevgilisine u tarz mesaj atıyor evlenmek için evleniyor üzgünüm ama evlendikten sonraa gene onu unutamıycağının ve ona mesaj atmıycagının bi garantisi yok rabbim önüne çıkarmışken hata yapma derimm.... işte kader burada devreye geliyor iki yolun var şimdi kaderini çizmek sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…