nişanlım ve eski sevgilisi

benim de ağustosta düğünüm var, kendimi senin yerine koydum da ben kaldıramazdım, yüzüme her baktığında onu mu düşünüyor diye kafayı yerdim sanırım.

Ben çökmekle kalmaz ayrılırdım bünyem kaldırmaz .eşim eski sevgilisine faceden baktı diye yıllardır kızı takipteyim de şu durum da direk son veririm bu ilişkiye

Kendini kandirma lutfen. Evlendikten sonra daha da agir gelir bu acabalar beni seviyor mu yoksa aklinda o mu var gibi sorular. Nusanlilik tanisma evresi sen tanimissin simdi.
Verecegin karar senin hayatinla ilgili unutma.

Neden bi süre ayrı kalıyorsun? Galiba sen 1 hafta yalandan ayrılık süsü verip "bi daha yapma taaaaaaam mııııı" ile devam edeceksin bu ilişkiye.
Şimdiye o mesajların sslerini alıp nişanlına atıp herşey bitti lanet olası şimdi defol eski sevgilinin sümüğünü ye demeliydin. Ailelere derhal bildirmeliydin ortalığı ayağa kaldırmalıydın. Gurur bunu gerektirir.
Halı, perde alınmış, düğün salonu tutulmuş kaç yazar ya ortada ihanet varken?

size gösterilmiş daha neyi bekliyosunuz ki...adam sevgilisine sizi sevmediğini bile söylemiş.bunu dahi biliyorsunuz nasıl devam edersiniz nasıl ağustosta düğün var dersiniz evlilik çok farklı;birbirine aşık, çok severek evlenenlerde bile inanılmaz zorluklar türlü sıkıntılar oluyor.anladığım kadarıyla bu mesajlaşmaları bildiğinizi nişanlınıza söylemiş ve kavga etmişsiniz; evlendiğinizde bunlar bile yüzünüze vurulur inanın,seni sevmediğimi bilerek evlendin benimleye gelir olay.

Bu zamana kadar burda kimseye ayril,boşan vs yazip etkilemek istemedim ama... gercekten ayrilin. Eninde sonunda uzulen olma ihtimaliniz yuksek. Karsilikli aşkla sevgiyle omrunuzu birlestirin.

Seni sevmeyen eskiyi unutamayan bir adamla gerçekten evlenmeyi düşünüyor musun?

Adamın kalbi başkasına ait ve kavuşamadığı için muhtemelen ömür boyu sürecek. Nasıl kaldırıyorsunuz ben anlayamadım???

Ayrılın.

Hadi, duyguları depreşti, canı sıkıldı, vs vs bu eskiyi son kez bi yoklama halini anlayalım diyelim; bahanelerini de sıralamış "Hata ettim" vs vs hadi hepsi kabul olsun...

Neden tüm görüşmeler saklı duruyordu mailinde? Bunun sebebi ne?
Dönüp dönüp bakmak için mi?
Madem iletişime geçiyor, reddediliyor, neden temizliğe girişmiyor?
Bu, evlilikten sonrası için de "Bak, bunlara bakıyordum, aklıma sen geldin, hatırlıyor musun evlenmeden önce böyle konuşmuştuk" devamı için.

Yarabandı evliliği yapmayın.

Yol yakınken ayrılın. Yoksa bir ömür eski sevgiliyi unutamadı mı? hala onu mu düşünüyor diye kendinizi yer bitirirsiniz.

Kızdan umudu olana kadar senle oyalanmış büyük ihtimalle kız seni kıskanır da geri döner diye beklemiş. Ara ara tavrını yoklamış en son b akmış umut sıfır senle nişanlanmış.
Ayrıl ve arkana bile bakma....

Bu ihanetten daha da öte ama konu sahibinin farkında olduğunu sanmıyorum..
Benim sevgim ikimize de yeter, zamanla sever diyenlerin sonu bir başkasıyla tekrar aldatılmak oluyor

bence ayrıl.
seni başından beri oyalamış belki o kız ne kaybettiğini görsün diye birlikte seninle onu bi şekilde ikna etmek için veya onu unuturum diye sana sığındı.
hani kimsenin pek sevmediği bir laf var ama büyüklerimizin bir bildiği varki hala söylüyorlar senin sevdiğinle değilde seni sevenle evlen diye ... çünkü çok sevdiğin biriyle evlenirsen bir gün kalbini kırar bir şekilde o seni aynı şekilde sevmiyordur çünkü... açıkçası mantıklı geliyor bana ki nişanlın da bu sözü sende uygulamış baya.

seni sevmeyen bir insanla yaşamayı kabul edebilecek misin?
hep aklında benimle en özel anımızdayken haa o kızı mı düşünüyor diye kafanda kurmayacak mısı?
ayrıca nişanlın bencil o kızdan niye dinini değiştirmesini istiyor kendi değiştirseydi çok seviyorsa biraz narsist sanki kim bilir senden neler istedi bu zamana kadar bir düşün bence bunları.

Ayrıl kelimesini çok nadir kullanırım ama arkana bakmadan uzaklaş bu adamdan. Diğer kız bi kaç sene sonra evlenemezse nişanlına gel evlenelim dese adam sizi hiç düşünmeden boşar bu kadına gider!
En ufak kavganızda o kadın aklına gelir.
Üzgünüm ama size sarılıp yatarken bile muhtemelen o kadın aklında olacaktır.
Yazık gençliğine Zaten 7 aydır birlikteymişsin çok çoook kısacık bi süre bu.
7 aylık bi geçmişin var diye tüm hayatını karartma.

ben olsam evlenmezdim
evlenmek için evleniyor

Öncelikle düğün işi çok hızlı değil mi?

Eşim benden yıllar uzun sürei bir sevgilisi olmuş. Şuan evliyiz çocuğumuz var ve eşimin aşkından zerre kadar şüphem yok ama buna rağmen bile acaba aklının bir köşesinde kalmışmıdır diye soruyorum kendime. Ki sevgiliyken daha çok sorardım.
Şimdi siz sevilmediğinizi bile bile buda yetmezmiş gibi başkasını sevdiğini bile bile evlenebilecekmisiniz? Kabullenebilecekmisiniz böyle bir evliliği.. eğer evetse sizde sevmiyorsunuz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…