nişanlım ve eski sevgilisi

nişan atılacak herkese anlattım babam direk atıyorsun dedi ama ailesi görüşmek istedi görüşüp bitireceğiz. o kızla barışırım diye düşünüyosan hata yapıyorsun istesem şuan onla beraberdim diye mesajlar atmış ona acı cektirmiş vicdan azabı vermek istemişmiş ondan öyle şeyler yazmış son mesajları atmış nişandan önce ben çok mutluyum nişanlanıyorum sana da mutluluklar yazmış kız sinirlenmiş bana söylemekle tehdit etmiş bu da nolur yapamam söyleme yazmış..sabahtan beri tekrar tekrar sakin kafayla okudum yok kaldıramıyorum. Gözden kaçırdığım bi nokta da şu son kez buluşmada sarılıp uyumak istediğini belirtmiş! bu nasıl bi insanlıktır ya

Sarılıp uyumak mı ?Bunu size mi dedi ? O kıza mı demiş ?

Kızlar 1 aydır nişanlıyım nişanlımla 7aydır beraberiz.Farklı şehirlerdeyiz.Bi sebeple mailine girdim taslaklarda eski sevgilisiyle whatsapp konusma dökümünü epostaladığını gördüm çaktırmadan kendi hesabıma gönderdim eve gelince okudum ve çöktüm..biz başladığımızda eski sevgilisinden ayrılalı 20 gün olmuş.nişanıma bir ay kalaya kadar ona seni çok özlüyorum son kez göreyim nolur gibi bir ton mesajlar atmıs kız hep terslemiş git sen evlen hayattaki tek amacın evlenmek zaten sen ne anlarsın sevmekten yazmış kız benimki de insanlar sevdiği için din de ırk da değişiyor sen beni hiç sevmemişsin ki yapmadın diye kızı suçlamış.Ama görmelisiniz ilk aylarımızda bile gözlerini kirpiklerini sesini özledim gibi duygu dolu mesajlar atmış unutmaya çalısıyormus onu.kız benden daha güzel.ayrılma sebepleri kızın dini inancının farklı olması ve bunu sonradan söylemesi,ailesi katiyen kabul etmemiş ve ayrılmıslar.ona beni sevmediğini ama çok iyi bi insan olduğum için beni zamanla seveceğini söylemiş.ama görseniz nişanlım bana karşı da çok iyi sürekli gelir giderim vs aşık gibi davranıyor.ne yapmalıyım sevmiyor mu adam beni sırf evlenmek için mi yani...nişandan sonra konusma yok çok kavga ettik seni seviyorum hata ettim diyor ama aylarca yazmış düzelir mi acaba hatasını anlamıs mıdır ağustosta düğünümüz var :KK43:
bu durumu konustunuz mu...çok zor bir durum seni yara bandı olarak kullanmıș üzgünüm nișana kadar yalvarmis kızayani seni yedekte tutmus kiz geri donseymis o nisan olmicakti bütün bunlari sakin kafanla dusun tasin ona gore bir karar ver ama bunu hep hatirlicaksin ve acabalarin olucak cok saglikli bir evliligin olucani sanmiyorum hersey gonlunce olsun

Aman bi hata edip aileler bir araya gelince ikna olayım deme. Böyle bi adamdan koca olmaz. Verilmiş sadakan varmış da önüne çıkmış. Fırsatı iyi değerlendir. Bahtın açık olsun. Çok daha iyi kısmetlerin olur inşallah

Kızlar 1 aydır nişanlıyım nişanlımla 7aydır beraberiz.Farklı şehirlerdeyiz.Bi sebeple mailine girdim taslaklarda eski sevgilisiyle whatsapp konusma dökümünü epostaladığını gördüm çaktırmadan kendi hesabıma gönderdim eve gelince okudum ve çöktüm..biz başladığımızda eski sevgilisinden ayrılalı 20 gün olmuş.nişanıma bir ay kalaya kadar ona seni çok özlüyorum son kez göreyim nolur gibi bir ton mesajlar atmıs kız hep terslemiş git sen evlen hayattaki tek amacın evlenmek zaten sen ne anlarsın sevmekten yazmış kız benimki de insanlar sevdiği için din de ırk da değişiyor sen beni hiç sevmemişsin ki yapmadın diye kızı suçlamış.Ama görmelisiniz ilk aylarımızda bile gözlerini kirpiklerini sesini özledim gibi duygu dolu mesajlar atmış unutmaya çalısıyormus onu.kız benden daha güzel.ayrılma sebepleri kızın dini inancının farklı olması ve bunu sonradan söylemesi,ailesi katiyen kabul etmemiş ve ayrılmıslar.ona beni sevmediğini ama çok iyi bi insan olduğum için beni zamanla seveceğini söylemiş.ama görseniz nişanlım bana karşı da çok iyi sürekli gelir giderim vs aşık gibi davranıyor.ne yapmalıyım sevmiyor mu adam beni sırf evlenmek için mi yani...nişandan sonra konusma yok çok kavga ettik seni seviyorum hata ettim diyor ama aylarca yazmış düzelir mi acaba hatasını anlamıs mıdır ağustosta düğünümüz var :KK43:[/QUOTE ]
O kız siz evliyken yazsa seninki yine ona gider. Nişanı atarsan iki aya kalmaz barışır bunlar. Kendine seni başkasının yerine koymayacak temiz insanlar bulacağına inanıyorum.

Son düzenleme:
O dini farklı diye kızı kabul etmeyen ailenin çocuğu başka bi kızın(senin) günahına girmiş. Ne güzel valla. Senin yetiştirdiğin çocuğun günahakrlığı ne olacak peki. Senin ne suçun günahın var sanki. Seni mi kurban seçmiş. Allah ıslah etsin diyorum sadece.
Kesinlikle ayrılırdım resmen seninle oynamış farkında mısın.

İkinizi de sevmiyor. Diğer kızı sevseydi degil mezhep hiçbir şey önünde duramazdı. Seni zaten sevmiyor. Seninle evlenmek istemesinin nedeni iyi bir kiz olman. Onun tek derdi yemeğini, temizliğini yapacak, cinsellik ihtiyacını giderecek bir kadın bulmak ve evlenmek. Sevgiyle falan alakasi yok. Arkasını toplattirmak için evleniyor. Türk erkeklerinin %80 i gibi.

Ben olsam ayrilirdim cünki sürekli kafamda bir soru olurdu "acaba aklinda hala o varmi "
ve bu süpheyle asla saglikli bir iliski yürümez

Sen ailesinin istediği özelliğe sahip olan o kızda gönlünün sevdiği kız gel dese belki sizi bırakıp gidecek.

Bende ayni durumdaydim nisanli degil ama sevgiliydik. Durumun özeti bir bucuk yilim gitti kac kurtar kendini benden ayrildikdan sonra hemen o kiza kostu kiz istemedi

Boyle bir erkekle evlilik mi dusunuyosunuz? Sakın oyle bir hata yapmayin ...

Ben yapamazdim asla...

Önce çıldırırdım bi fasıl. Sonra yine çıldırırdım. Ve bi güzel çıldırırdım. Heralde kafayı yerdim ya. Yok yok yerdim kesin.
Allah düşmanımın başına vermesin.
Bi saniye bile düşünme ayrıl.

Back
X