Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekarliga veda sarilmasidor o ☺nişan atılacak herkese anlattım babam direk atıyorsun dedi ama ailesi görüşmek istedi görüşüp bitireceğiz. o kızla barışırım diye düşünüyosan hata yapıyorsun istesem şuan onla beraberdim diye mesajlar atmış ona acı cektirmiş vicdan azabı vermek istemişmiş ondan öyle şeyler yazmış son mesajları atmış nişandan önce ben çok mutluyum nişanlanıyorum sana da mutluluklar yazmış kız sinirlenmiş bana söylemekle tehdit etmiş bu da nolur yapamam söyleme yazmış..sabahtan beri tekrar tekrar sakin kafayla okudum yok kaldıramıyorum. Gözden kaçırdığım bi nokta da şu son kez buluşmada sarılıp uyumak istediğini belirtmiş! bu nasıl bi insanlıktır ya
iyice soğumak için yüzkere okudum.sonra günlere dikkat ederek bi daha okudum. buluştuğumuz günlerin akşamı,istemeye geldikleri günün ertesi,beraber kaldığımız gün ben otobüse bindikten sonra...hep yazmış..bana aşkım yazarken ona kimle içtin nerde kalıyorsn erkek var mı gibisinden hesap sormalar nerde görmüşse artık.. allah kahretmesin ya. çok kötüyüm.
Halime şükrediyorum gerçekten. ama aptal gibi hissediyorum
Nasıl tanıştığınızı merak ettim. Kısa sürede evlilik kararı almışsınız. Görücü usulü müydü?