nişanlım ve eski sevgilisi

Gerçekten aşık olunan kadın olmak çok özel bişe,bunu sen de yaşamalısın,kendini bu girdapa sokma bence

nişan atılacak herkese anlattım babam direk atıyorsun dedi ama ailesi görüşmek istedi görüşüp bitireceğiz. o kızla barışırım diye düşünüyosan hata yapıyorsun istesem şuan onla beraberdim diye mesajlar atmış ona acı cektirmiş vicdan azabı vermek istemişmiş ondan öyle şeyler yazmış son mesajları atmış nişandan önce ben çok mutluyum nişanlanıyorum sana da mutluluklar yazmış kız sinirlenmiş bana söylemekle tehdit etmiş bu da nolur yapamam söyleme yazmış..sabahtan beri tekrar tekrar sakin kafayla okudum yok kaldıramıyorum. Gözden kaçırdığım bi nokta da şu son kez buluşmada sarılıp uyumak istediğini belirtmiş! bu nasıl bi insanlıktır ya
Bekarliga veda sarilmasidor o ☺

Çok üzüldüm bu gerçekten çok üzücü bir şey me güzel planlar yaparken bunları görmek senin içim büyük bir şok olmalı. Dışardan konuşmak daha kolay tabi ama sanırım bende kaldıramazdım paranoyak olurdum. Sonuna kadar şansını zorlamış, bence sen bunu hiç hak etmiyorsun.. seni gerçekten seven birini bul..

İyki görmüşsün.O kızla olmasa bile sağlam Temel'lere dayalı bir ilişki olmamış malesef.Yüregine taş bas ve ayrıl bence de.Seninleyken onun peşinden koşması karakterini koyuyor ortaya.Kız evet dese seni anında bırakırdı.

O kız mesajlara olumlu cevap verseydi şimdi nişanlı olmayacaktınız. Tıpış tıpış ona dönecekti. 2. tercih olmak istemezdim. :KK12:

iyice soğumak için yüzkere okudum.sonra günlere dikkat ederek bi daha okudum. buluştuğumuz günlerin akşamı,istemeye geldikleri günün ertesi,beraber kaldığımız gün ben otobüse bindikten sonra...hep yazmış..bana aşkım yazarken ona kimle içtin nerde kalıyorsn erkek var mı gibisinden hesap sormalar nerde görmüşse artık.. allah kahretmesin ya. çok kötüyüm.

iyice soğumak için yüzkere okudum.sonra günlere dikkat ederek bi daha okudum. buluştuğumuz günlerin akşamı,istemeye geldikleri günün ertesi,beraber kaldığımız gün ben otobüse bindikten sonra...hep yazmış..bana aşkım yazarken ona kimle içtin nerde kalıyorsn erkek var mı gibisinden hesap sormalar nerde görmüşse artık.. allah kahretmesin ya. çok kötüyüm.

Bence uzulmeyin hic farketmeyebilirdiniz.
Allahin sevgili kuluymussunuz sukredin.

Zor ama bazı şeylerin erkenden olması çok iyidir bu konuşmalar olmasa bile biz kadınlar eskiyi kafaya takma yeteneğine sahibiz. Bir de böyle konular olduğunda her hatasında aklına gelir, sana ufak bir tartışmada sabır göstermese ben neleri görmezden geldim o benim minicik bişeyime tahammül edemiyor dersin. Sen yoluna bak ve senin için en hayırlı zamanda en hayırlı kişinin hayatına girmesi için dua et. O zaman mutluluğu bulduğunda bugün yaşadıklarına şükredersin.

Çok çok şanslısın ki nişanlıyken öğrendin.. ben evlenince öğrendim bu daha ağır.. o kızla konuşmasından 2-3 yıl sonra seni tanısaydı olsun affet derdim ama seni yara bandı yapmış.
seni kullanmasına izn verme..

Soruyu okurken acı çektim konu sahibi. Ne olduysa bana kötü oldum seni düşünemiyorum bile. Allah yardımcın olsun. Kk ahalisi olarak her zaman yanındayız.

Baskasina asik bir adamla evlenmek mi?

Yo yo... insan kendine bu kadar acimasiz olmamali, ikinci sinif muamelesi yapmamali.

Seni sevmeyen biriyle evlenip hayatını mahvetmek istiyorsan buyur evlen.

Hala düzelir mi diyorsunuz. Sadece alkışlıyorum. Gidin evlenin. Sizi sevmeyen birinin koynuna girin. Onunla aynı evde olun. 20 günde kimse kimseyi unutmaz. Zaten sorduğunuza göre ayrılmayacaksın. Seni sevmeyen, aklında başkası olan, başkasıyla evlenme hayalleri kuran, başkasının çocuğunun hayalini kuran zamanında, hala da içinde vardır. Gidin evlenin. Mutluluk dilerim diyemem çünkü mutlu olamayacaksınız

Bu ilişki eninde sonun biticek .
Evlenmden bitir bence.

Benzer olaya maruz kaldığım için söylüyorum. Ben çok sevdim herşeyi göze aldım. Evlenmeden önce, sevgililik zamanımızda bi kadınla görüşmüş. ona beni sevmediğini söylemiş ama o kızla da 2-3 gün birlikte olmuş sallamış. sonradan mesajlarını okudum. evlenmeden önceydi ama sineye çektim. sadece bu değil başka olaylarda yaşadığım için biliyorum zor. mutluyum çok seviyorum ama kırgınım, üzgünüm. İçimde sindiremediğim şeyler var. Sanki aldatılmayı, bir mesajı bekliyor gibiyim. Sanki gittim gidicem, ama gidemiyorum da.. O ise bana karşı iyi, sevgi dolu, ama bişi var sanki anlatması zor.

Back
X