• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlım ve eski sevgilisi

Benzer olaya maruz kaldığım için söylüyorum. Ben çok sevdim herşeyi göze aldım. Evlenmeden önce, sevgililik zamanımızda bi kadınla görüşmüş. ona beni sevmediğini söylemiş ama o kızla da 2-3 gün birlikte olmuş sallamış. sonradan mesajlarını okudum. evlenmeden önceydi ama sineye çektim. sadece bu değil başka olaylarda yaşadığım için biliyorum zor. mutluyum çok seviyorum ama kırgınım, üzgünüm. İçimde sindiremediğim şeyler var. Sanki aldatılmayı, bir mesajı bekliyor gibiyim. Sanki gittim gidicem, ama gidemiyorum da.. O ise bana karşı iyi, sevgi dolu, ama bişi var sanki anlatması zor.
Niye yaptınız ki bunu kendinize bu psikolojiyle yaşanır mı

Niye yaptınız ki bunu kendinize bu psikolojiyle yaşanır mı
tuhaf, değişik bir ilişkiydi bizimki başlarda. Sonra gerçeği görünce öylesine devam ettim. Nasıl olsa beni bırakacak diye yaşadım. Neden bırakamadım, bilmem.. belki 1 yıla yakın uzaktan hayranlığın sonucudur. Bulunca kaybetmek istemedim. Etrafımda başka öyle beğendiğim biri de çıkmadı. Kim olsa elimin tersiyle ittim.
Benimle evlenmeye mecbur değildi, o istedi evlendik. Beni sevdiğini de söyler. Ama ben sevgiliyken karşımda aşık bir adam bulamadım. bu şimdi çok içime oturuyor. Özellikle kavga ettiğimizde bu aklıma geliyor. Keşke başka biri çıksaydı o an karşıma, yaşım da 31 olmuştu hayatımın aşkını bulmaya daha fazla zaman ayırmak istemedim. Sonuç ta bu işte.
Konu sahibi eğer vazgeçebiliyorsa vazgeçsin. Çünkü o "sevilmiyorum" hissi fena

Çok şanslısın ki gördün okudun biliyorsun ama sakın devam etme ne yazıkki seni sadece kullanmış

Kızlar 1 aydır nişanlıyım nişanlımla 7aydır beraberiz.Farklı şehirlerdeyiz.Bi sebeple mailine girdim taslaklarda eski sevgilisiyle whatsapp konusma dökümünü epostaladığını gördüm çaktırmadan kendi hesabıma gönderdim eve gelince okudum ve çöktüm..biz başladığımızda eski sevgilisinden ayrılalı 20 gün olmuş.nişanıma bir ay kalaya kadar ona seni çok özlüyorum son kez göreyim nolur gibi bir ton mesajlar atmıs kız hep terslemiş git sen evlen hayattaki tek amacın evlenmek zaten sen ne anlarsın sevmekten yazmış kız benimki de insanlar sevdiği için din de ırk da değişiyor sen beni hiç sevmemişsin ki yapmadın diye kızı suçlamış.Ama görmelisiniz ilk aylarımızda bile gözlerini kirpiklerini sesini özledim gibi duygu dolu mesajlar atmış unutmaya çalısıyormus onu.kız benden daha güzel.ayrılma sebepleri kızın dini inancının farklı olması ve bunu sonradan söylemesi,ailesi katiyen kabul etmemiş ve ayrılmıslar.ona beni sevmediğini ama çok iyi bi insan olduğum için beni zamanla seveceğini söylemiş.ama görseniz nişanlım bana karşı da çok iyi sürekli gelir giderim vs aşık gibi davranıyor.ne yapmalıyım sevmiyor mu adam beni sırf evlenmek için mi yani...nişandan sonra konusma yok çok kavga ettik seni seviyorum hata ettim diyor ama aylarca yazmış düzelir mi acaba hatasını anlamıs mıdır ağustosta düğünümüz var :KK43:

Tam diyecektim ki kesinlikle ayrın diye, zaten ayrılma kararı almışsın. Çok sevindim...

Üniversitedeyken aynı olayı ben de yaşamıştım. Severek ayrılınca insan çok çok zor oluyor unutması. Ve emin ol ki nişanlın da hala o kıza deli gibi aşık. Ben de senin nişanlının yaptığı hatayı yaptım. Ona deli gibi aşıkken başkası ile başladım hatta nişanlacaktık bile. Nişan günü ayrıldım... Sözde kendimi cezalandırıyordum bu şekilde... Ve aynı nişanlının yaptığı gibi isteme öncesi ve sonrası, nişan gününden 1 gün önce bile severek ayrıldığım çocuğa mesajlar atmıştım... Nişan günü yapamayacağımı anlayıp ayrılmıştım diğer çocuktan...

Bu olaydan 1.5 yıl sonra da hayatımın aşkını, evlendiğim adamı tanıdım... Dedim asıl gerçek aşk buymuş... Ve ilk aşkımı unutamamış olsaydım eşimle de evlenmezdim...

Senin nişanlın maalesef daha kötü bir yolda... O kıza deli gibi aşıkken seninle evlenmeyi düşünüyor... Sakın diyorum, sakın...

Seni deli gibi sevecek biriyle evlenirsin inşallah... Rabbim iyi insanları çıkarsın karşına inşallah...

Nasıl tanıştığınızı merak ettim. Kısa sürede evlilik kararı almışsınız. Görücü usulü müydü?
hayır. aynı ortamdan tanıstık tatilde. kötü olan da bu.benim heyecandan öldüğüm günlerde onu arıyormus.keşke daha 1 ay olms diye düşünüp başlamasaydım.on sevmiyorm dedi ne kadar safım

eskiden kullanılmayı 2-3 gün takılıp bırakma olarak bilirdik. şimdi evlenmek bile kullanılma aracı olmuş. ne acı
Çok üzüldüm yaşadıklarınıza ama şükür yok yakınken dönmüşsünüz.
Son durum nedir? Ailesiyle görüştünüz mü?

Gözlerini, kirpiklerini, sesini özledim, son kez birlikte uyuyalım diyebilen bir erkek, sevmeyen erkek sözleri midir? Bal gibi aşık erkek sözleri bunlar...
O kadar onur kırıcı bir şey ki siz varken bir başkasına bunları söylemesi...

Ve nişanlanmadan önce ben nişanlanıyorum mutluyum, sende mutlu ol diye niye haber verir ki insan? Belli ki karşısındaki kıskansın ve kendisini durdursun diye böyle bir şey yapmış bir umut. Bile bile lades demeyin, umarım dediğiniz gibi nişanı sonlandırırsınız.
Hakkınızda hayırlısı.

eskiden kullanılmayı 2-3 gün takılıp bırakma olarak bilirdik. şimdi evlenmek bile kullanılma aracı olmuş. ne acı

Ya bu adam 30 yaşına gelmiş ama adamlık nedir bilmemiş. Evliliği söz vermeyi oyuncak sanan pislik, egositin teki. Senle buluştuktan sonra kıza yazmış ve uyumak istemiş öyle mi? Bu forumda baya şerefsiz okudum da bu da ilk ona girer herhalde. Verilmiş sadakan varmış sakın üzülme salla gitsin şu salağı

Allah'ım sana bin şükür diyip ayrılmalısınız. Gitsin başkasının başını yaksın.

Çok üzüldüm yaşadıklarınıza ama şükür yok yakınken dönmüşsünüz.
Son durum nedir? Ailesiyle görüştünüz mü?
evet.merak edenler için anlatayım.Gittik o yoktu işteydi. Ailesine oturup anlattım.kız kardeşine abisine okuttum inanır mısınız tek kelime demediler böyle şaşkın baktılar.Annesi üzüldü affetmemi istedi.sonra aklıma mesajlarda bahsedilen bi parfüm atkı mhabbeti vardı o geldi.kızın kokusunu saklıyormus atıcam onları demiş kıza.annesinden izin alıp girdim odasını karmançorman ettim.ve buldum hala duruyor.başımdan aşağı kaynar sular döküldü.gittim yüzüğü klozete attım üstüne sifon çektim. odanın kapısını kapattım içerde bekledim o gelene kadar. geldi bana kızıyor ne yapıyorsun ne istiyorsun çok çabuk oldu bidaha aklıma gelmesin diye konusup soğuttm kendimi sarhoşken yazdım şimdi yalvarsa bile konusmam dedi.şaka gibi ya ailesinden tek bi kişi bile dönüp ona bi kelime demedi arkasında durdular sanki.ben ağlamaktan konusamadım bunlar ne dedim suratına attım bunları geri istedi yollayacaktım vaktim olmadı unutmusum dedi.herseye bir cevap.babam sağolsun gerekli konusmayı yaptı eyvallah baba ne diyim kızınız kararı vermiş ne desem de inanmaz artık ben barısmak istiyorum baskasını sevmem mümkün mü o kadar hazırlık yapıyorum dedi.yüzüğü klozete attığımı duynca çıldırdı ve çıktı gitti.biz de atladık geldik.kimse ona kızmadı üste çıktı emek verip ortada kalan o oldu hiçbişey anlamadım.ablam bunlar ailece gamsız çocugun kişiliğine alışkınlar belli ki dedi :(

evet.merak edenler için anlatayım.Gittik o yoktu işteydi. Ailesine oturup anlattım.kız kardeşine abisine okuttum inanır mısınız tek kelime demediler böyle şaşkın baktılar.Annesi üzüldü affetmemi istedi.sonra aklıma mesajlarda bahsedilen bi parfüm atkı mhabbeti vardı o geldi.kızın kokusunu saklıyormus atıcam onları demiş kıza.annesinden izin alıp girdim odasını karmançorman ettim.ve buldum hala duruyor.başımdan aşağı kaynar sular döküldü.gittim yüzüğü klozete attım üstüne sifon çektim. odanın kapısını kapattım içerde bekledim o gelene kadar. geldi bana kızıyor ne yapıyorsun ne istiyorsun çok çabuk oldu bidaha aklıma gelmesin diye konusup soğuttm kendimi sarhoşken yazdım şimdi yalvarsa bile konusmam dedi.şaka gibi ya ailesinden tek bi kişi bile dönüp ona bi kelime demedi arkasında durdular sanki.ben ağlamaktan konusamadım bunlar ne dedim suratına attım bunları geri istedi yollayacaktım vaktim olmadı unutmusum dedi.herseye bir cevap.babam sağolsun gerekli konusmayı yaptı eyvallah baba ne diyim kızınız kararı vermiş ne desem de inanmaz artık ben barısmak istiyorum baskasını sevmem mümkün mü o kadar hazırlık yapıyorum dedi.yüzüğü klozete attığımı duynca çıldırdı ve çıktı gitti.biz de atladık geldik.kimse ona kızmadı üste çıktı emek verip ortada kalan o oldu hiçbişey anlamadım.ablam bunlar ailece gamsız çocugun kişiliğine alışkınlar belli ki dedi :KK43:

Hakkında hayırlısı olsun canım... Sakın içinde "Acaba beni seviyor muydu?" sorusu kalmasın. Onun kokusunu saklaması, hala ona aşık olduğunun açık ve net kanıtı. Ona yollamak zorunda değildi... Eğer ona karşı hisleri bitmiş olsaydı çöpe atardı zaten. Çöpe atamaması bile hala sevdiğini gösterir...

Sakın üzülme... Rabbimin sevdiği kuluymuşsun ki erkenden fark ettin bunu. Öyle düşün... Bardağın dolu tarafından bak...

bu arada bi halt yedim kızı da aradım. ve sanırım bana en iyi gelen sey bu oldu.evet seni sevmiyor ama inan beni de sevmiyor beatrio o kimseyi sevemez ve o çok eşli biri sadık kalamaz.senden haberim yoktu son zamanlara kadar zaten o kime gitse başını yakıcak nasıl engel olabilirim sen veya başkası o yüzden seni bulmaya calısmadım.sen de iyi bir insanmışsın ki bunu görmüşsün umarım kendi gibi birini bulur dedi.ben benim için savaşmayan biriyle evlenmem sen de bunu yap ve uzun süre tanımadığın biriyle bu yola girme senin için çok sevindim dedi. ben de ne diyim teşekkür edip kapattım.

Kızlar 1 aydır nişanlıyım nişanlımla 7aydır beraberiz.Farklı şehirlerdeyiz.Bi sebeple mailine girdim taslaklarda eski sevgilisiyle whatsapp konusma dökümünü epostaladığını gördüm çaktırmadan kendi hesabıma gönderdim eve gelince okudum ve çöktüm..biz başladığımızda eski sevgilisinden ayrılalı 20 gün olmuş.nişanıma bir ay kalaya kadar ona seni çok özlüyorum son kez göreyim nolur gibi bir ton mesajlar atmıs kız hep terslemiş git sen evlen hayattaki tek amacın evlenmek zaten sen ne anlarsın sevmekten yazmış kız benimki de insanlar sevdiği için din de ırk da değişiyor sen beni hiç sevmemişsin ki yapmadın diye kızı suçlamış.Ama görmelisiniz ilk aylarımızda bile gözlerini kirpiklerini sesini özledim gibi duygu dolu mesajlar atmış unutmaya çalısıyormus onu.kız benden daha güzel.ayrılma sebepleri kızın dini inancının farklı olması ve bunu sonradan söylemesi,ailesi katiyen kabul etmemiş ve ayrılmıslar.ona beni sevmediğini ama çok iyi bi insan olduğum için beni zamanla seveceğini söylemiş.ama görseniz nişanlım bana karşı da çok iyi sürekli gelir giderim vs aşık gibi davranıyor.ne yapmalıyım sevmiyor mu adam beni sırf evlenmek için mi yani...nişandan sonra konusma yok çok kavga ettik seni seviyorum hata ettim diyor ama aylarca yazmış düzelir mi acaba hatasını anlamıs mıdır ağustosta düğünümüz var :KK43:
Başkasını seviyor seni zamanla sevecekmiş belki sana baktığında bile o kızı görüyo kız yüz verseydi hayatında sen olmiycak tın ben olsam ayrılırdım kolay kolay kimsenin kaldıracağı bi durum değil :KK43:

bu arada bi halt yedim kızı da aradım. ve sanırım bana en iyi gelen sey bu oldu.evet seni sevmiyor ama inan beni de sevmiyor beatrio o kimseyi sevemez ve o çok eşli biri sadık kalamaz.senden haberim yoktu son zamanlara kadar zaten o kime gitse başını yakıcak nasıl engel olabilirim sen veya başkası o yüzden seni bulmaya calısmadım.sen de iyi bir insanmışsın ki bunu görmüşsün umarım kendi gibi birini bulur dedi.ben benim için savaşmayan biriyle evlenmem sen de bunu yap ve uzun süre tanımadığın biriyle bu yola girme senin için çok sevindim dedi. ben de ne diyim teşekkür edip kapattım.
Bu kadınların çektigi nedir yaa. Allahım sen koru bizleri erkeklerin şerrinden. Verilmiş sadakan varmış. Rabbim iyisiyle karsılaştırsın seni.

Ya sen simdi cok uzuluyorsun ama ben cok sevindim.. kurtardin kendini.. Allahin sevdigi kuluymussun ki karsina cikardi.
Emiiiinnn ol gececek. Lütfen sana yaptıklarini hatirla ve iyice sogu ondan.
Cok takdir edilecek bir sey yaptin, ne olursa olsun gidip son konusmayi bile yapmissiniz. Ailende sende daha iyilere layiksiniz.
Sansin acik olsun

İNSAN risk almak isterse alır yani sizin içinde bulunduğunuz durum bu ... kimseye ayrıl demek istemem ama hayatınız boyunca bu cumle aklınızdan çıkmaz gıbı ....

Vallahi kız samimi gibi geldi bana,üstüne zaten bahsettiği özellikleri sizin eskiye yakışıyor.
Aman kurtuldunuz,şükür. Görünce yüzünüz ekşiyecek, hele o ailesinin midesizliği de ayrı iğrenç. Yarın evliyken yaşasan ''affet kızım'' diyecekler belli ki çocuk yetiştirmeyi bilmiyorlar hadi kendileri insan gibi tepki verse neyse, sessiz kalmışlar nasıl bir vicdansa...
Bir de onun ailesiyle aile olacaktınız, aman ha kıyıdan döndünüz.

Back
X