NİŞANLIM.. VE EV SEVDASI

Öncelikle ilk konu açışım hatam varsa affola..
Kızlar 2018 eylülde düğün yapmayı planlıyoruz. O zamana kadar bütün eşyalarımız ödenmiş olacak borçsuz olcak Allah nasip ederse..
Ama nişanlım ev almak istiyor düğündeki takıları satarız 90-100bin çekeriz aylık 1500 öderiz 8 yıla biter. Onun 2400 maaşı var benim 1400. Ama çocuk olunca ben en azından yaşına kadar çalışmak istemiyorum.
Ya zorlanırsak korkusu var.
Sizce fikirleriniz neler ?
adam mantıklı bir adam, bu adamdan iyi bir eş olur, kira çok pahalı, zaten şöyle düşünün zaten ayda 800-1000-1500 kira ödeyeceksiniz.

Eskisehirde yaşiyorum. Iyi evler 700 800 bizde de. Onun hesabi geriye 2300 kaliyo 500 dogalgaz elektrk su olsa 500 mutfak olsa 500de biz harcariZ diyo ama bence cok zor..
Bir yıla yakın tecrübe edin bence ne kadar arttırabiliyorsunuz bir bakın hatta kenara koyun artıyorsa.Eskişehir de doğal gaz+elektrik+su 500 bence çok az.Çok soğuk orası.Apartman aidatı falan da var.Yeni evin eksiği çok olur.Denemeden girişmeyin derim.

Iste ben de pisman olmak istemiyorum suan onun ailesinden ses yok bize azcik destek olsalar dusunmycem zaten.. telefondan yaziyorum kusura bakmayin kisaltiyorum bazen.
Pişman olmak istemiyorsan bu soruyu en iyi sen cvp.landirabilirsin.hayatimi yaşayalım mı,bı göz olsun evim olsun mu

Back
X