***Nişanlım ve facebook sorunu yardım****

siz niye bakıyorsunuz?
valla elinize koz geçmiş adama yapmışsınız nazınızı. şimdi sizde baktığınızı itiraf edin de biraz da o egosunu şişirsin.
ego şişirmek değil bu... ister istemez insanın aklına herşey geliyo şuan kafamda milyon tane senaryo var

nasıl siliniyo bunu bilmiyodum

inceledim zaten bütün geçmişi sadece o gün girmiş bakmış gri çıkmış.. kendisi teknoloji özürlü bi insan olduğu için arama geçmişini bile silememiş uğraşmış.

Demek istediğim şu...

Facebookta eski nişanlısını aratması sizin için sorun, değil mi...

Bu sorunun çözümü o gün olay çıkartmak değil ama...

Yani insan bundan neden rahatsız olur, unutamadı mı, hala görüşüyor mu vs diye düşündüğü için...

O nedenle o gün yüzgöz olmadan ilerleyen zamanlarda sorularınızla böyle bir durum olup olmadığını anlamaya çalışmak daha akılcı olurdu.

Neticede sadece onu aratmamış, dondurulan bir hesap açılmış.

Sadece bu meselede değil her durumda sakin ve planlı hareket etmek lazım.

Böylelikle olayları daha kolay çözeriz, kırmadan, kırılmadan...

Karşımızdakinin de bize kendini affettirmekten, daha iyi hissettirmekten başka çaresi kalmaz.

Çünkü sakin kalamayan biri hata yapar ve haklıyken derdini anlatamadığı için haksız duruma bile düşebilir...

Bunu as canim. Gercekten seni aldatmadigi surece seni aldatmis gibi tavirlar gosterme. Kendine yazik edersin.
kendimi yiyip bitirdim zaten dün gece hiç uyumadım ağlamaktan gözlerim şişti ve hala hiç bişey yemedim

amannn
ne denir sana
sen kendin diyorsun
bende bakarım ama....
o ama yı sil o zaman
sende bakarsan o da bakar
insan bu merak eder
... vs
ayrıca unutamamış ve özlüyor olsa sana da bu kadar yalvarmazdı
PİRE İÇİN YORGAN YAKMA

çok haklısın... keşke bende sakin kalmayı başarabilsem ama malesef bi anda herşeyi yıkıp geçen bi tipim tez canlıyım fazlasıyla

kendimi yiyip bitirdim zaten dün gece hiç uyumadım ağlamaktan gözlerim şişti ve hala hiç bişey yemedim
Evet yazik ediyorsun kendine. Hakikaten bu durumda bir sey yok. Senin gibi kiskanc olanlar sana destek verir. Pek aldirma derim. Cunku kiskanclik mantikli dusunmeyi engelleyen bir sey. Uzme kendini. Sevgilin aradiginda da yuz yuze konusmak istedigini soyle ve biraz abarttigini soyle. Hicbir sey yokmus gibi devam edin. Hassas donemime geldi de.

ablamlada konuştum o da aynı şeyi söylüyor. ben evliyim bende meraktan bakıyorum. sakin ol dedi

Adı üstünde eski baksa nolur bakmasa
Düğünümde eşimin eski sevgilisi vardı demekki sen olsan kızı orda yolarımışın
Bırak eski seni kıskansın kaybettikleri için

o an öyle bi tepki verdim çok kızdım o anda konuşarak anlaşacak durumda hiç değildim malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…