• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlım ve gittiği gece eğlencesi :(

lovetolove

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2012
60
1
46
İstanbul
merhaba kızlar benim canım çok sıkkın acaba çok mu abartıyorum diye merak ettim sizlerle paylaşmak istedim :( dün akşam nişanlım kendinden yaşça büyük kişilerle alkol içmeye gitti giderken bana sordu gidibilirmiyim diye gideceğimiz yer meyhane dedi erkek erkeğe içiçeğiz dedi bende olur ama bak o masaya oturan kadınların olduğu yere gitmeyin dedim merak etme aşkım dedi ki çok alkol alan birisi değildir gittiği heryerden beni arar bak sesleri dinle der istersen tel açık kalsın derdi bende saçmalama sana inanıyorum derdim ama o yinede beni arardı için rahat etsin derdi dün gittiler beni arayan adam aramadı dediki mesajlaşalım ki hayatta öyle mesajlaşalım demez alkol alıyorlar sohbet ortamı oluyor diye bende rahatsız etmem şüphelendim aradım açtım müzikten duyamadım sesleri ama arkada kadın sesleri kahkahalar falan birden neye uğradığımı şaşırdım dısarı cıkarmısın dedim çıktı kadın var dedim o masaya kadınların geldiği yeremi gittiniz aşkolsun sana dedim o hayır dedi arkadan kadın kahkası yükselince itiraf etti şimdi geldiler dedi ama bizim masada değiller dedi bende lütfen eve gidermisin dedim araba otursam dedi hayır dedim tamam dedi cıngar falan çıkarmadan söyledim oda hiç itiraz etmedi aöa sonra bir laflar bir laflar sen beni adamlara rezil ettin milletin yanında kaldırdın şimdi eve göndertiyorsun bana ne diyeceksen de sonra çok pişman olursun ben sana yapacağımı biliyorum sakın unutma bu günü eve gideyim sana yapacaklarımı biliyorum dedi bende geri dön o zaman dedim hem öyle bir yere gidiyorsun hemde ben mi hatalı oluyorum yazıklar olsun sana birşey demiyorum ne istiyorsan öyle yap dedim ama öyle böyle laflar değil bundan sonra görürsün sn vs diye birsürü tehdit vs dedi bende sen hala nasıl bu şekilde konuşursunya dedim başımı ağrıtma çok konuşma kapat teli dedi neyse arabasını adamlara bırakmış abisi almaya gelmiş durumu anlatmış abiside bunu bir güzel abisi buna kızmış sen nasıl kıza böyle konuşursun haksızsın birde kalkıp üzerine lafmı ediyorsun vs vs diye bir güzel bağırmış anneside öyle gece aradı beni hiç birşey olmamış gibi konuştum ama mesafeli sadece ona artık istediğini yapabilirsin sana hiç bir şekilde müdahele etmem dedim telde hiç birşey söylemeye yüzüm yok ne olur bağır çağır bişeyler söyle bana seninle konuşmaya yüzüm olsun dedi özürler vs diledi ben hiç ses etmedim sonra iyi geceler dedim kapdım bugunde mesajlar atıyor yüzüm yok seninle konuşmaya ne olur yol göster diyor kalbini kırdım bencillik ettim bir daha asla gitmem diyor ben hiç birşey demiyorum kızlar ne yapayım yani nasıl bir tepki vereyim sadece isyer istemez mesafeliyim daha fazla tepki vermem abartma olur diye sessiz kalıyorum ne yapmalıyım fikirlerinize çok ihtiyacım var.

tamam kadınlar masaya falan geldiyse sen kızmakta haklısın
fakat sana dürüst davranmış sonuçta yalan söyleyip kalmaya da devam edebilirdi
ya şimdi erkekler bizim gibi değil biz sevgilim arıza çıkardı diyip kalkabiliriz her kadın bunu anlar
ama erkekler arasında böyle şeyler biraz utanç duyulacak şeyler gibi görünüyor
ondan öyle tepki vermiştir
hatasını da anlamış uzatma bence
haa ama tekrar aynı şeyi yaparsa ozaman tepkini koy tabi affettin diye alışkanlık haline getirmesin

öyle biryere gitmemesi gerekirdi.ama kalkmasıda ayrı bir güzel.bence unutun.birbirinizi çok kırmışsınız.birbirinizden özür dileyin bitsin.bir dahada gitmez heralde öyle yerlere

Son düzenleme:
işte ilk defa böyle birşey ile karşılaştım oda ilk defa böyle bir duruma düştü o yüzden bende fazla tepki veremedim bunalmasın diye sesizsizlik ile yetindim

işte ilk defa böyle birşey ile karşılaştım oda ilk defa böyle bir duruma düştü o yüzden bende fazla tepki veremedim bunalmasın diye sesizsizlik ile yetindim

aman canım fazla bunaltma bence.erkekler bunaltılmaya gelemez.unut eğer bir daha olursa o zaman tavrını koyarsın

once şunu yazayım..nışanlın kendı aklıyla kalsaydı şuan sana karşı şu durumda olmazdı..
bır yandanda erkek ıcın gercekten sıkıcı bır durum..
madem geldın ve az cok nasıl bır yer olacagıda bılınıyor bu gıdış nıye vs..
pışmanlıgı olmuş bellı..
bence sız nışanlınıza seslendıgınız guzel sozden vaz gecın bır muddet..yeterlı olacaktır..
dıle vurmak dırdırcı olmanııza yol acar bır sure sonra..
bır daha her ne olursa olsun ıckı mıckı yok:)

O tür bir ortama hiç girmemesi gerekirdi.Ama sana yalan söylememesi suçunu hafifletebilir.
Ama bu gün boyunca mesajlarına cevap verme.
Yarın da gayet ciddi konuşabilirsin meseleyi fazla uzatmadan.:34:

once şunu yazayım..nışanlın kendı aklıyla kalsaydı şuan sana karşı şu durumda olmazdı..
bır yandanda erkek ıcın gercekten sıkıcı bır durum..
madem geldın ve az cok nasıl bır yer olacagıda bılınıyor bu gıdış nıye vs..
pışmanlıgı olmuş bellı..
bence sız nışanlınıza seslendıgınız guzel sozden vaz gecın bır muddet..yeterlı olacaktır..
dıle vurmak dırdırcı olmanııza yol acar bır sure sonra..
bır daha her ne olursa olsun ıckı mıckı yok:)

teşekkür ederim :) dırdırcı kız tavrı ayyy en çok duymaktan korktuğum söz yani amma dırdır yaptın denmesi beni çok üzer sessizlik bazen iyi bazen kötü ama bu durumda sessizlik en güzeli sanırım :)

teşekkür ederim :) dırdırcı kız tavrı ayyy en çok duymaktan korktuğum söz yani amma dırdır yaptın denmesi beni çok üzer sessizlik bazen iyi bazen kötü ama bu durumda sessizlik en güzeli sanırım :)

ewet sessizlik....

bende eşim bana karsı ufakda olsa bı yanlıs yaparsa sessiz kalıyorum ozmn pişmanlıkdan ölüyor resmen ve bı daha yapamıyor :) cok buyuk hataları olmadı cok sukur bence sessiz kalarak pişmanlıgını kendıne kat kat yasatmasını sağlayın bır daha göze alamaz böle birşeyi..

masaya gelen kadına konsomatrist öyle mekana da pavyon dendiğine göre daha önce bara gitse belki neyse ama pavyonu düşününce bu adam bana çok banal geldi

pavyona giden nişanlı istemezdim...

En sevmediğim şeylerden biri.....bugüne kadar yapmadı hep arardı sesleri dinletirdi diyorsun....peki neden öyle bir mekana gitti?

bence bunu sor. cevabı arkadaşlar zorladı ise, o zamannnn bilemiyorum. Arkadaş çevresini değiştirmeli....Benim nişanlındansa adamları gözüm tutmadı valla.

Nişanlınla barış sonuçta eve gelmiş abisi annesi kızmış. Anlamıştır, sen de bir süre daha geri çekil ama söylenmeden fazla sadece kırıldığını göster...

Bir de bu pavyona giden erkekleri toplamak geri zor oluyormuş, bir giren bir daha gitmek istiyormuş, o yüzden sen nişanlına sahip ol, çok kırıldığını ve kızdığını sessizliğinle belli et bir daha YAPMASIN!

masaya gelen kadına konsomatrist öyle mekana da pavyon dendiğine göre daha önce bara gitse belki neyse ama pavyonu düşününce bu adam bana çok banal geldi

pavyona giden nişanlı istemezdim...

nişanlının pavyon ya da meyhaneye gitmesine müsade edersen masaya kadınların masaya geleceğin de bilmelisin.
bence de çok banal,bara gitmesini de istemem ama meyhane nedir ya,iğrenç:45:

canım tamam haklısın biraz süründür hatasını anlasın
ama çok ta uzatma derim, orada arkadaslarının yanından kalkınca erkeklık gururu kırılmıs sanırım
sonucta özür de dilemiş senden ve bellı kı seviyor senı nişanlın.

bir de lütfen yazarken nokta '.' kullanın.onlarca cümleyi bir solukta okumak,ayırt etmek çok zor oldu benim için.

Ben en baştan öyle bir yere gitmesine izin vermezdim ne meyhanesi derdim..Çıksın erkek arkadaşlarıyla tamam ama düzgün düzeyli bir yerde buluşsun bir diyeceğim olmaz...

Ama madem böyle bir olay yaşamışsın arkadaşım yalan söylememiş olması bence onun dürüstlüğünü gösteriyor tabi ki haklı değil ama senin sözünü de dinlemesi güzel bir şey

Hem annesi ve abisi de uyarmış oda pişman olup özür dilemiş bncede özrünü kabul et ama biraz burnunu sürt bncede ve bir dahada böyle bir şeyin olmasına izin verme baştan ipleri eline almalısın yoksa yarın evlendiğinde arkaya dönüp baktığında pişman olma...

Bunun neresi dürüstlük yaaa.

Adam arkada kadın sesleri var diye itiraf etmek zorunda kalmış. Belliki konu sahibi dır dır edecektir diye mecburen kalkmış evine gelmiş. Birde gelirken ben sana göstericem demiş. Sonra annesi abisi duyup buna çemkirince buda özür dilerim demiş. Bu mu dürüstlük doğruluk?

Dürüst adam napar biliyormusun arkadaşım? Oraya gider, kadınlar mı geldi. Alır ceketini kapıdan çıkar. Olay bu kadardır. Böyle anasının danasının bağırmasıyla sana geliyorsa, yarın birgün sen onun ailesiyle bozuştun mu onlardan desteği alan adam napar sorarım ben sana?

valla canım şöyle söyliyim benim başıma geldi buna benzer bi olay ben arkadaşlarıyla içeçeklerini biliyodum bi bara ya da rakı balık yapılabilcek bi yerlere ama arkadaşları meyhaneye götürmüş nişanlım beni hemen aradı ben eve gidyorum diye ben hayırdır niye gidiosun hemen daha yeni buluştunuz falan dedim durumu anlattı girmeden çıktı ordan :34: ben bişi demeden kendi çıktı ama sen söylediğin için arkadaşlarının yanında gurur yapmış sana karşı eve gidince yanlış konuştuğunu seni suçlamanın anlamsız olduğunu anlamış keşke ilk o kadar tehdit etceğine durumu kabullenip haber verip sorunsuz yaşamına devam etseydi neyse artık bence çok uzatma özürünü kabul et ama alışkanlık haline gelmesine asla izin verme canımm :34:

Hem yalan söyleyecek,hem de kadınların olduğu bi yere gidecek,hem de ordan uzak kaldığı için fırça atacak.:20:Pişkinliğin bu kadarı.:19:

Kızlar, yalan söylememiş diyorsunuz da....

Arkadan kadın sesleri gelmeseydi, söyleyecek miydi bakalım ? Yapmayın Allah aşkına...

Ondan sonraki tutumu da çok kötü. Ben olsam hemen sıkı fıkı olamam yine.

Back
X