Nişanlım ve Polis Özel Harekat

çerkeskızı baya baya kadro polisini gömmüşün bende polis eşiyimde harekatçı olunca madalya vermiolar kadrocuları vasıfsız görmüşün pek hoş olmamış kısa bi düğzeltme yap istersen

düzeltme yapması gereken kişi ben degılım ayrıca kadro polisini gömme fikri tamamen sana ait evlenınce emnıyet camıasına gırdın belli ki sen sadece polis esisin ben hem polis kızı hem de polis esiyim senelerce yasadım babam + kayınbabam kadro polisiydi onların nasıl yasadıgını da bılıyorum özel harekatcılarında kımse bu meslege madalyası ya da parası ıcın gelmez vatan mıllet askı varsa gelır ha senın derdın madalya para turu seylerse polemık yapma hoslugu ya da hosnutsuzlugu ve de ne yapmam gerektıgı konusunda fıkır verecek son kısı bıle olamazsın burda vasıf ya da vasıfsızlık degıl artı ve eksılerı konusuluyo sen nerden dınlıyon

Cerkes kizi uslubuna dikkat etsen uslubuna gore yorum yapildi sonucta!
rutbeye gore uslup seninkisi
üslubum gayet normal 300mılyona kafa yedıren okudugunu anlamadan cevap veren uslup dıkkat gerektırmıyosa buna mudahale hakkı ne sana ne de bı baskasına duser konuyu saptırıp gölge yapmayın !!!!!

golge yaparsam ne olur cerkes kizi? utanmadan asagilayacaksin ustelik
artilarini sayadur sen her polis ev gecindiriyor her polisin evi donem donem korku yasiyor
bencil gorunsede dile getiriyor kardesce teselli edip uslubuyla konusmak varken
bizim artilar sizin eksilere getiriyorsun durumu!!!

golge yaparsam ne olur cerkes kizi? utanmadan asagilayacaksin ustelik
artilarini sayadur sen her polis ev gecindiriyor her polisin evi donem donem korku yasiyor
bencil gorunsede dile getiriyor kardesce teselli edip uslubuyla konusmak varken
bizim artilar sizin eksilere getiriyorsun durumu!!!

gölge yaparsan algılama sorunu yasadıgın cıkar ortaya kızılca!!!! ayrıca bırı bı konu acmıs ve sormus boyle seylerde mantık cercevesınde artısı ve eksısıyle degerlendırılır sen hangı ruh halıyle yazıyorsun bu cevapları ben her polis ev gecındırmıyor gıbı bı ıbare mı kullandım anlamadın sanırım yazdıklarımı ben polis kızıyım babam kadro polisiydi o işe giderken nasıl endişeleniyorsam sımdı esım ıcın aynı endıselerı yasıyorum dıye de belırttım canın sıkıldı eglence arıyosun heralde kardesce tesellı ancak kardes gıbı davrananlara yapılır hem sen neden bu kadar gocundun kı ayrıca artı eksı senın benım degıl artı eksı tum emnıyet camıasının burda bırılerıne satasmaya degıl ınsanlara yardımcı olmaya calısıyoruz herkes yasadıgını yazar yasamadıgını bılmedıgını yazıp mıllete akıl vermeye kalkmak kımsenın haddı degıl ben nasıl bı askerın hayatı hakkında kendımınkıyle kıyaslama yaparak bısey dıyemıyosam kımsede yasamadıgı seyler hakkında bısey demesın yeterınce acık anlattıgımı umuyorum

çerkeskızı baya baya kadro polisini gömmüşün bende polis eşiyimde harekatçı olunca madalya vermiolar kadrocuları vasıfsız görmüşün pek hoş olmamış kısa bi düğzeltme yap istersen

özel harekatta madem bu kadar basit ve kolay neden konuyu açan arkadaşa hayır özel harekatı sakın seçmesin kadroda çalışsın diyorsunuz arkadaşım o zaman deyinki ikisininde birbirinden farkı yok hangisini istiyorsa onu seçsin

özel harekatta madem bu kadar basit ve kolay neden konuyu açan arkadaşa hayır özel harekatı sakın seçmesin kadroda çalışsın diyorsunuz arkadaşım o zaman deyinki ikisininde birbirinden farkı yok hangisini istiyorsa onu seçsin

ben sadece zor oldunu yazmışım gitmsin dememişim ki ama saol düzeltme yapıyyım polis olarak tüm birimler zor bu aşıkar zaten teşekkürler uyarın için

büyük puntolarla yazıyorum işte budur topragım sözün özü

ben cerkeskızı na katılıyorum. benim sevgilmde özel harekat. doğuda. 12 24 çalışıyorlar. burda hep olumsuzluktan bahsedilmiş okuyunca üzüldüm. her iş zordur ki polislikten bahsediyorsak. özel harekatı seçerken bana danıştı bende parası için mi istiyorsun dynce parayla olacak iş değil bu dedi bende kendine bıraktım. kesinlikle daha donanımlı oluyorlar, birlikte hareket ediyorlar. bir gün sabah bir gün akşam çalışıyor. diğer gün tatil oluyor. ve sürekli şubede. arada sırada araziye çıkıyor. yorumları okuyunca bu kadar var mıymış dedim :)

benım arkadasım polıslık okuyor suan dıyarbakırda oda bna sormustu seceyımmı dıye galıba oradakı psıkoloj farklı oluyor oda secıcem demıstı bana erkekler heves edıyor galıba boyle seylere

benım arkadasım polıslık okuyor suan dıyarbakırda oda bna sormustu seceyımmı dıye galıba oradakı psıkoloj farklı oluyor oda secıcem demıstı bana erkekler heves edıyor galıba boyle seylere

İnan heves değil çalışma şartları çok zor gönül vermek lazım yoksa olmaz.

İnan heves değil çalışma şartları çok zor gönül vermek lazım yoksa olmaz.

katlyrm yaren_27. bnde öyle znnedyrdm ama değilmiş. 2 sene snra doğu görevi btyr. batıya gelmesini istiyorum ama o ısrarla doğuda çlşmk istediğni söylüyor. sevmek böyle bir şey demek ki..

Benim sevgilimin bu sene son ona kalsa tekrar doğuda çalışacak ama ben ısrar ettim istanbula gel diye kabül etti bakalım tayin döneminde istanbulu yazacak inş gelir zaten 3 sene sonra tekrar doğu onların işi teröre yönelik olduğu için mecbur doğuya gidicek tekrar

bende polis niaşnlısıyım Temmuzda polis eşi olucam ve kendi isteğimizle Iğdıra gidicez şarka, evliliğimizin ilk 3 yılı başbaşa en doğu ilimizde geçecek ohhhhh mis :1:

canım 38'i görünce kayseri kokusu aldım, kayserili misin?

yok canım degılım ama esımın aılesı orada yasıyor bız polis cocuguyuz memleket toprak neresı unuttuk sımdıde kendımız il il geziyoruz nerde olursak ora memleket desem yerı var tabı hakkarı harıc allah bı daa dusurmesın oraya msg38 kayserılı canım ben yozgatlıyım aslen

yok canım degılım ama esımın aılesı orada yasıyor bız polis cocuguyuz memleket toprak neresı unuttuk sımdıde kendımız il il geziyoruz nerde olursak ora memleket desem yerı var tabı hakkarı harıc allah bı daa dusurmesın oraya msg38 kayserılı canım ben yozgatlıyım aslen

benim de eşim özelharekatçı, bende kaldım hakkari de. siz hangi yıl ordaydınız belki de komşuyduk sizinle:)

o zamanlar nasıl karın ağrısı yapar çok iyi bilirim :14:

benim erkek arkadaşımda o aşamadan geçti..

özel harekat bende çok hayranlık uyandırsa da :50: istemiyorum...

fazla maaşı, erken emekliliği falan hiç gözümde değil... bana kendisi lazım :17:

ben kararı kendisine bırakmıştım... her şekilde ben sevdiğim adamın arkasında durmaya hazırdım ama alttan alttan da ne gerek var diye de söylüyordum..:17: insan kılına zarar gelse, nasıl panikliyor.. o zorlu şartları düşününce ee bu kadarına da gerek yok hani diyor....

gerçi, Allahım korusun tehlike her yerde var....

zor dönemler ve durumlar... sabırla destek olmak gerek...
Allahım tüm polis ve askerleri içlerinde sevdiğimi de korusun :14::72:

Back
X