Nişanlım ve yeğeni

endoplasmicreticulum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2019
69
30
3
Herkese merhabalar,
Kaç gündür kafamı kurcalıyor, sizden de fikir almak istedim. Kendimi biraz suçlu da hissediyorum aslında
Nişanlımla düğünümüze 6 ay kadar var, birikim de yapmaya çalışıyoruz bir taraftan. İkimiz de çalışıyoruz şu anda.
Nişanlımın yeğeni var üniversiteye başladı ve araları da çok yakın, daha yarıyılda kıyafet vs aldırdı, şimdi de mesajlarını görüyorum parfüm kolye takı vs fotoları atıyor nişanlıma, ısrar ediyor alması için. bu durum canımı sıkmaya başladı.. ailesi falan da iyi durumda bu arada
Bencilce mi düşünüyorum, biz şimdiden birikim yapıp ortak hareket etmeye çalıştıkça neden böyle oluyor? Konuşmalı mıyım napmalıyım bu durumda?

sürekli dediğiniz nasıl yani ayda 1 falan mı yoksa her hafta gibi mi?
bence iki türlü de anlamsız ben anneme babama yapmıyorum bunu.
ailesinin durumu da iyiyse daha da anlamsız ama siz bu konuyu konuşunca kıskanç ve gereksiz karışan durumuna düşmeniz olası.
nişanlınızın maddi durumu nasıl? istediği şeylerin fiyatları nasıl?

Bence nisanliniz yumuşak yüzlü onun için istiyebiliyor. Saydiklariniz gerekli ihtiyaçlar değil. Hani yemek parası felan olmaz o ayri. Ama bu durumda önlem almak en doğrusu. Şunu da belirtmek isterim: Ben tüm üniversite hayatımda çalıştım. Parfüm taki isteyen başkasını kullanmadanda çalışıp alabilir

Daha nişanlıyken bu meseleye çok karışmayın bence ama nisanlinizla konusun. Evlendikten sonra bu sekilde davranamayacagini, size karşı sorumlu olacagını, artık ikinizin öncelikli olacağını bilmesi gerekli. Simdiden tavrınızı net koyun, evlendikten sonra bu durumu kabul etmeyeceginizi soyleyin. Mutlaka guzel bir dille tabi

aslinda nisanlinizi tanimak icin cok iyi bir firsat,
para biriktirmeniz lazimken, sevdigi yegenine parfum almamasi gerektigini idrak edebiliyor mu edemiyor mu cok guzel ogrenirsiniz.
Yerinizde olsam karismazdim,
ama su durumda cuzdaninin hesabini yapamayan adama da ilerisi icin pek guvenmezdim saniyorum ki.

Yolunacak kaz bulmuş deniyor bu durumlara. Aralarındaki samimiyeti çok güzel su istimal ediyormuş da nişanlınız buna çanak tutuyor? Asıl bunu sormalısınız kendisine. Aralarında abi-kardeş ilişkisi varsa, başı sıkıştığında tabi ki yardımına koşsun da, parfüm, takı filan gibi gereksiz hediyeler için emrivaki yapmak epey arsızca, şımarıkça oluyor. Saçmalık.

Ben 6bin maas alan abimden hatta anne babamdan bile bir sey isteyemem. En fazla ders kitabı aldırmışımdır.Almayacagindan alamayacağından değil ama istenmez yani. Yeğeni yüzsüz anlaşılan ısrar ediyormuş bir de, hayır cocuk olsa anlarım da kocaman kadın. Bence tatli dille konuşun

İşte tam da kıskanç konumuna düşmemek için kafam karıştı canım
İşte son 2 ayda mont, parfüm ve kolye istedi işte, toplam 500 tlyi geçiyor.
Ah bir de dayıcım diye başlayan mesajları :) geçen 14 şubat indirimindeymiş diye attı kolyeyi, ben daha nişanlıma almadım dedi nişanlım, o da nolacak ona alırken aradan çıkar diyor :///
Nişanlımın durumu iyi bu arada canım, öyle ekstra zengin değil ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…