Nişanlım ve yeğeni

biliyordur bence, ailesiyleyken de almıştı çünkü. dayından iste bile diyo olabilirler

Benim aklıma da şöyle bir şey geldi. Hem dayısına aldırıp hem de ailesinden bu ıvır zıvır şeyler için para alıyor olabilir. Ailesinin yanında bir kez konudan dem vurmak aaaa dayısının x'e aldığı parfümü gördünüz mü çok guzel dimi falan demek lazım bence.

Zor durumda ve ailesi yetisemiyor ise yardım yapabilir, okul masrafları vb. Ama kolya, parfüm taki ise hediye kategorisine girer. Yılbaşı, doğum günü, bayram vb zamanlarda alıp hediye edebilir. Yoksa yeğenini tanımıyorum tabi ama alışkanlık haline getirebilir.
Siz de nişanlınıza "doğum gününde (misal) alalım, şimdi durup dururken almayalım" vb bir şey diyebilirsiniz"

Evet mantıklı canım, yani evet ailesiyle falan konuşmalarını bazen duyuyorum
Ablasına (yeğeninin annesi) senin kocan yok mu ya hadi kızın neyse öğrenci de, diyor
Yani şaka amaçlı da diyor olabilir de inşallah bu çukurdan çıkabilirim
Ah bir de tayinle buraya gelemez misiniz diyorlar, bir de öyle olursa iyice seyreyle gürültüyü :/

Yok anacım yok herkesler biliyor :)
Ah nedir bu gelinlerin çektiği, hiç görmediğim şeyler valla

Ayh o ne öyle ya hayatımda kimseden bir şey istemedim. Ailemden bile böyle fotoğraf, link atıp bir sey istemedim. Çocukken oyuncak falan istediysem bilemem. Ne biçim insanlar bunlar. Ben bile sinir oldum.

Adam kendi almak isterse alır ya da aylık burs verir durumu varsa ama böyle pişkin pişkin link atip dayıcım demeler falan aşırı sinir bozucu. Annesi falan gazliyordur onu belki. Belki de aileden öyle gördü. Bi şekilde önünü kesin. Burs mevzusu çözüm olabilir Bi düşünün. Aylık ortalama ne kadar harcadığını sorun kız için. Misal 1000 lira harciyorsa yarısını burs olarak göndermesini söyleyin. Böyle rahata alışması iyi değil idare etmeyi bilmesi gerekiyor, dikkati okul dışında şeylere kayıyor iyi bir şey yapmıyorsun deyin.

Ay bi de kara yüzsüz. Almasın nişanlınız bu kadar basit. Yoksa bu devran böyle gider.

Siz birikim yaparken hiç mi bir arkadaşınıza hediye almıyorsunuz ?

Bir başka arkadaşınızın doğum gününe , düğününe gitmiyorsunuz.

Birikim yapmak demek birine hediye almamak demek değildir.

Yeğeni sonuçta , alacak Tabi. Biz evliyiz yine de karışmam.

Ben arkadaşıma parfüm hediye ederim o da isterse bir arabasına, eşine dostuna. Kimse kimseye bu konuda tahakkum kuramaz.

Çok uç paralar dönmüyor ortada.

Bence konu sahibi haklı. Ara sıra bir şeyden bahsetmiyor ki sürekli açık açık istiyormuş bu da rahatsız edici bir şey haline gelmeye başlar. Tabii ki arkadaşına hediye alır ya da akrabasına ama kim sürekli alıyor? Yılda belki bir kere anca.

Bu erkeklere ne olmuş böyle ya! Bu sitede anlamsız anlamsız nişanlı/koca davranışları okumaya başladık. Allah ıslah etsin ne diyim. Sizin nişanlınızı uyarmanız şık olmaz ana birinin ciddi şekilde uyarması şart. Kendine gelsin

Evli veya nisanli degilim ama olsaydim eger, dugun vs her seyi alman usulu yapmaya calisirdim yani tamamen tum masraflari paylasmak isterdim ev kirasi depozitosu esyasi vs. Kendi payimdan fazlasini vermezdim. Onun disinda neye harcayacagina karismazdim. Yuz goz olmamak lazim bence. Bilmiyorum gercekci bir yaklasim mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…