- 21 Haziran 2014
- 97
- 18
- 13
- Konu Sahibi yazyagmurumm
-
Allah rahmet eylesin çok zor yaşadıklarınız ama zaman herşeyin ilacı acınız geçmese azalır zamanla etraftakilerin dediklerine kulak asmayın öyle konuşmak kolay.
ah bir anlasalar. teşekkür ederim.Allah rahmet eylesin çok zor yaşadıklarınız ama zaman herşeyin ilacı acınız geçmese azalır zamanla etraftakilerin dediklerine kulak asmayın öyle konuşmak kolay.
Okurken içime sızı düştü.
Çok çok üzüldüm, bol bol dua edin.
Kendinizi nasıl toparlayabilirsiniz emin olun bilemiyorum.
Benim bile boğazım düğümlendi.
Allah'ım sen sevdiklerimizi koru.
teşekkürler. arkadaşının mutlu olabilmesine çok sevindim ama şu an evlilik bana o kadar uzak ki sanırım ben onun kadar güçlü olamıycam.benım sızın gıbı bır arkadasım vardı ..gece konusmuslar ertesı gun bulusmak uzere sonra cocuk bakkala ckıyorum demıs gelınce konusalım gene demıs kapatıs o kapatıs dısarda kaza gecırmıs hava karlıymıs gorememıs sabah arıyor kız hep tel kapalı geceden berı.. ama buluscakları yer hazır ya gıyınmıs annesı aradı gel dedı solıyemıyom dedı annesıne haber gelmıs cunku...sonra gıttım annesıyle konusurken duydu suslenıodu kendını sokaklara attı babası pesınden kostu okula gelmedı hocalar bıle tum derslerden onu gecırdı gelmedıgı halde. sızın gıbıydı yıllar gectı o yenıden asık oldu ..hala olen sevdıgınını unutmaz ama yenıden sevdı evlendı ve cok mutlu rahmetlıye hep dua eder...hayat devam edıyor mekanı cennet olsun
teşekkür ederim. Rabbim kimseye yaşatmasın.Ben sevdiğime bir zarar gelecek düşüncesine bile katlanamıyorken sizin yaşadıklarınız.. Off.. Dua edin sevdiğinize bol bol, ona da size de en iyi gelecek şey bu. çevrenizdekiler ne derse desin aldırmayın, bu tür bir acıyı yaşamayan anlamaz, siz zaten toparlandığınızda hayata kaldığınız yerden devam edeceksiniz
Teşekkür ederim. Rabbim sizlerin sevdiklerine uzun ömürler versin... Umarım zaman ilaç olacaktır bana.Başın sağolsun canım. Allahtan sabır dilerim, yaşamadım tahminden ibarette seni anlıyorum demek istemiyorum ancak o acıyı yaşayan anlayabilir. Tamamen unutursun diyenler olacaktır hayatına devam et diyenler de ama hep içinde biryerler de hatırlarsın ki bence bu kötü değil çok güzel birşey. Elbette hayatında yeni insanlar olabilir olacaktır da ileride ama zaman ilaçtır canım.
teşekkürler. Beni anlayamıyorlar mantık evliliği yap kurtul diyorlar yaşın geçiyor diyorlar sürekli bir şeyler diyorlar... Ama bi anlamaya çalışmıyorlar. Allah sizin sevdiklerinize uzun ömürler versin.acınız daha çok taze.. Allah sabır versin.. Allah rahmet eylesin..
elbette ki aynı acıyı aynı şiddette hissetmeyeceksiniz zaman geçtikçe..
ama daha çok yeni.. insanların "hayatına bak" demesini anlayamıyorum bu kadar kısa süre içinde..
neden rahat bırakmazlar ki acısını yaşasın insanlar..
kimseye kulak asmayın. kendinizi ne zaman hazır hissederseniz zaten kendiliğinden olacaktır bazı şeyler.. kimseyi susturmak zorunda da değilsiniz..
teşekkür ederim. ailem izin verse yaşayacağım canım ama yok...Cok uzuldum canim.Allah rahmet eylesin.Elbetteki bazi seyleri devam ettirmek cok erken.Ailen sadece seni teselli etnmek icin soyluyordur.zaman herseyin ilaci inan.Bence once yasini yasamalisin.
öyle yapacağım zaten canım. Konuşup dursun onlar bu hayat benim.Basin sagolsun, daha bikac ay olmus evlen diyen zalimdir. Bikac seneye anca toparlanirsin. Zorlama kendini zamana yay acini
tatlımmmm,tatlımmmmteşekkürler. arkadaşının mutlu olabilmesine çok sevindim ama şu an evlilik bana o kadar uzak ki sanırım ben onun kadar güçlü olamıycam.
Teşekkür ederim. Umarım mutlu olurum bende onun gibi.tatlımmmm,tatlımmmm
ona okadar cok benzıyorsun ki sankı karsımda yıllar öncekı o kız konusuyor aynı sen gıbıydı ölmek ısterdı...
o benı severek öldü derdi..
zaman yaralarını cok guzel saracak..
ölüm bir son değildir..
ölüm bir başlangıctır
sende bu dunyada vaden dolana kadar yasıcaksın..tabıkı sımdı degıl
hazır oldugunda
rabbım sana nasip ettıgınde, bırde kedını nısanlısın annecıgı yerıne koy yasıyorsa tabı...
kımsenın yuregı onun kadar yanmaz o bıle yasamak zorunda..
emın ol yaran kapanıcak ama bazen soğuk gecelerde sızlıcak..
ama sende anne olucaksın
evladına sarılacaksın..o güne dek rabbıne sarıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?