• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım vefat ettiğinden beri kendimde değilim

Allah sana sabir versin, nisanlina da rahmet eylesin.
Kendimden geçtim okurken. Canim cok yandi. En cok korktugum seydir sevdiklerimin ölmesi. Cok kayip verdim. Daha da vermek istemiyorum. Dun gece esini kaybeden bayanin yazisini okuyunca öyle bir ağlayıp eşime sarildim ki. Aci cok buyuk bir acı. Rabbim acini hafifletsin. Unutulmaz, unutulamaz. Daha çok yeni. Ama ölüm haktır. Herkes bir gün ölecek. Bizler dua etmeliyiz. Yapacak baska hicbir seyimiz yok.
O, evlen diyenlerin de suratina tukurun. 3 aylikken nasıl da böyle konusabilirler?
Sana üzülme diyemem, uzul, hatta ağla. Çünkü insan en cok aglamak istiyor.. Rabbim senin sabrini arttirsin inşallah. .
Allah başka acı vermesin...

bir arkadaşım da nişan çarşısından dönerken trafik kazası geçirdi, nişanlısı vefat etti.kv felç, kızın burnu bile kanamadı.... 4 yıl geçti üstünden... evlendi şimdi bir çocugu var... çok zor, ama geçiyor işte bir süre sonra..

Bende hergun gordugum sirami paylastigim guldugum arkadasimi kaybettim subatta daha yeni nisanlanmisti 10 gun olmustu o gun herkesin tebriklerini kabul ediodu netten o yazdiklari son satirlari oldgunu tahmin etmemistim ve hala unutamadim belkide milyonlarca kez gectigi yolda bigun olecegi aklina bile gelmemisti hayati yoluna girmisti once bi esi sonrada bi isi olmustu hersey yarim kaldi ben sizin acinizi dusunemiorum allah sabir versin

Allah sabır versin. Acın bu kadar tazeyken bu şekilde konuşulması doğru değil.
Giden gelmiyor, ölenle ölünmüyor. Allah rahmet eylesin.
Anılarında yaşamaya devam edecek elbette yas sürecindesin canım.
Zamanın akışıyla birlikte bir şekilde duyguların yerli yerine oturacak.
Unutmayacaksın ama gün gelecek anımsamak canını bu kadar yakmayacak.
Allah tüm sevenlerine sabır versin. Çok erken veda etmiş fani dünyaya.

Benim arkaasimda oyle oldu dugune 20 gun kala xocuk ceyizi almak icin yola cikti ve oldugunu ogrendik 2 bucuk yil oldu oda herseyiyle oylece kalakaldi dualarla ayaktydi sukur atlatti elbet unutmadi evlenirmi bilmem ama simdi daha iyi

Gerçekten çok üzüldüm. Bu konuda kimsenin size tek kelime söylemeye hakkı yok, hayat sizin gerisi anca laf . . .

ALLAH yardımcınız olsun gözlerim doldu okurkenn..ne kadar zor bir durum ALLAH ım bol bol yardım etsin canıımm..ama zamanla nu düşüncelerin değişiecek emin olabilirsiin..

Allah cc biz kullarına sabır dayanma iradesini vermiş bu olmasaydı kimse dayanamaz sevdiklerinin ölümüne. Kimi annesini kardeşini kaybetti ve çok acı bir şekilde. Ve zamanla acılar diner sadece akılda kalır. Ölenlere Allah rahmet eylesin. Kalanlara sabır. Kulağını tıka söylentilere.

Allah rahmet eylesin canim! Nur icinde yatsin insallah.Insanlara konusmak kolay taki kendi baslarina gelene kadar. Onlara kulak asma, oylelerini uzak tut kendinden. Eger aglamak istiyosan agla, bagirmak cagirmak istiyosan bagir cagir ama sakin icine atma acini. Allaha emanet ol

Allah yardimciniz olsun
Zamana ihtiyaciniz var
Evlilik konusunu konusturmayin
İnsanlar uzun vadeyi dusunerek konusuyorlar da soyleyecekleri zamanlamayi dogru secmemisler

Başın sağolsun.. Bende nişanlıyım ve empati yapamıyorum bile.. Rabbim uzak etsin ama kadere yazıldımı yaşanmadan ölünmüyor.. Hepimiz bi türlü sınavdan geçiyoruz seninkide böyleymiş.. Allah sabır ve dirayet versin kardeş..

offffff okurken bogazim dugumlendi canim benim ALLAHIM sana sabir versin ne diyim zaman en iyi ilac....

Ölum öldurmek istiyorum derdim kucukken.
Kimse ölmesn artik derdim.
Ama sonra dusunurdumki : eger ölumu öldurursem bi ölum daha yasanmis olur.
Oturur aglardim hickira hickira, anlardim kacis yok. Bu dunyada bi ölume care bulamadim,kim bulmuski?
Kafam allak bullak.

Allahim sana bin bin yuzbinlerce sabir versin. Dua et, Allaha sigin.
Onun yanina gitmek istiyorum derken insallah canina kiymayi dusunmuyosundur.
Sakin ha, o zmn yanina degil cehenneme gidersin sonsuza dek.
Sadece sabir dile Allahtan, dayanma gucu dile.

bir arkadaşımın da 8 yıllık ilişkisi vardı evlenmelerine bir ay kalaydı sanırım çocuk kaza geçirdi yoğun bakımda yattı ve vefat etti :( üstünden 2 yıl geçti kız hala istanbuldan kalkar çocuğun memleketine gider mezarında ilk günkü gibi ağlar.asla kimse ağzını açıp evlen diyemez de.zaten hala yas tutuyor evlenmeyi de hiç düşünmüyor.çevrendekilere baskı yapanlara hislerini anlat ve seni anlamalarını iste.çok zor bir şey Alah'ım düşününce insan kahroluyor:KK61:

Allah sabir versin Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun Insallah. Oyle konusan insanlara kulagini kapat acin cok taze evt cok zor Allah kimsenin basina vermesin. Zamanla unutmicaksin ama bu durumu kabulleneceksin. Insanoglu herseye alisiyoruz. Cok zor ne diyim bilemedim.

Back
X