nisanlim vijdan azabi cekmemek icin benim bitirmemi bekliyo ?

vicdan yapacak bir şey yok ki ortada,hatta ortada bir şey yok ilişki namına ayrıl

Ortak karar nedir yahu. Sanki evli ve üç çocuk sahibiymişsiniz gibi... Ortada nişan bile denilmeyecek pamuk ipliğine bağlı bir ilişki kalmış. Kopar gitsin sen koparmazsan o koparacak. Vicdan gurur vebal tırı vırı şeyler bunlar. Kopacak fırtınadan kaçıyor sadece

işsiz güçsüz sorumsuz adamı napacaksın?
ayrılmak için daha ne bekliyorsun.
ne güzel işte kendi rızası ile çıkacak hayatından.
ama arada cinsellik yaşadığınız için evlenmem gerekiyor diye mi düşünüyorsun acaba?

İlerde seni kaybettiğinde yada sen başkası ile birlikte olduğunda , pişman olmaktan korkuyor. Birlikte karar aldığınızda, sadece ben istemedim o da istedi ayrılmayı deyip içini rahatlatacak. Siz buluşun bence sakin bir yerde konuşun uzun uzun sorunlar çözülemeyecek gibi ise, tamam o zaman ayrılalım deyin. Çünkü şuan sadece ilerde pişman olmaktan korktuğu için o ayrılmıyor. Konuştuğunuzda çözemiyorsanız sorunları bence siz cesur davranın ve ayrılmayı teklif edin. O seviyorsa zaten yine arar, kendini affettirmeye çalışır ama hiç uğraşmazsa, zaten bir süre sonra verdiğiniz bu karardan mutluluk duyarsınız

Eğer evlenmeden böyle oluyorsa, bilmiyorum ama bana geliyor ozaman evliliğiniz fazla sürmez...kendinizi ve hayatınızı daha fazla riske atmadan ayrılın derim, çünki evlendikten sonra ayrılmak daha da ağır gelecek. Vicdan azabına gelince kimin bitirdiği önemli değil, önemli olan kimin haksız olduğudur.

haksiz olan o ama bunu bile kabul etmiyo en zoruma gidende bu kadar sorunu ortasinda bide benden sikayetci olmasi

Yahuu ben anlamıyorum sizin gibi olan kadınları, yahu adam sıkılmış istemiyor sevmiyor belli
ve sizden kurtulmak istediğini açık açık söylemiş ee siz hala bu damın kıçına takme atmıyorsunuz daha yolun başındasın
işsiz güçsüz sorumsuz bu adamı ne yapacaksın allah aşkına.

Ayril tabi ki de. Iliski bitmisse bitmistir kimin biraktigi onemli mi?

Sizin durum bitaz tel sen kapat askim yok sen kapat aaa olmaz sen kapat muhabbetine donmus. Kapatin teli gitsin.

Adam vurmaya yeltenmiş küfrediyor daha da bi geçerli bi gerekçen olamaz zaten bitirmek için. Hı ben dayağımı yiyeyim öyle ayrılayım diyorsan bilemem.

ne evliligi be yavrım simdi toysun gözun görmüyo asıksın ama emin ol 5 sene sonra ayy ben ne yapmısın dersin ayrıl gitsi yaa bugun dovmeye yeltenen yarın evlenince ne yapmaz emin ol erekler kendini gösteriri be biz asıkken anlamayız eger her genc kız nisanlısıyla olan sorunlarını birilerini anlatıp eger olumsuz cvp alsa ayrılsa en mutlıu insna olur cok pisman olursun cokkk keske bu site ben evlnemeden olsaydı da bende akıl alsaydım

adam, gel k*çıma tekmeyi vur diyor
kalbini kırma adamcağızın, vuruver gitsin...

seni ilerde bir baskasıyla gördüğünde sen ondan ayrıldığın için içini rahatlıkla soğutup serinletebileceğine inanması......ilerde seni bir baskasıyla görecek olma ihtimalinin bile onun canını yakabileceğini hesaba katmadan yapılan bir konuşma.şunu bilir şunu söylerim canım benim.eğer birşey isteniyorsa yapılır.çok net. hayatını mahfetme derim ben

Yaşlarınız kaç yahu?
Bu nasıl muhabbetler böyle. Lütfen evlenmeyin. Olgun aklı başında birini bul.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…