nisanlim vijdan azabi cekmemek icin benim bitirmemi bekliyo ?

Böyle adamları nereden buluyorsunuz ?
Mal pazarından mı ?
Bu kadar olay olmuş hala ne demeye devam ediyorsunuz, kendinize merhametiniz yok mu ?

Ben senin gibi düşünmüyorum. Evlenmeden önce bende böyle bi süreç atlattım bende senin gibi vijdanından dolayı beni terketmiyor dedim hep kendi kendime. Ama aslında gerçek olan ekonomik sorunlardı. Siz artık bi yuva kurmaya karar vermişsiniz onun hayatındaki olumsuzluklar seni de etkileyecektir. Bunun sana olan sevgisiyle bi alakası yok o sözlerde sen onu anlamadığın için söylenmiş sözler. Ayrıca bu zamana kadar kendi hayatını kazanmış bi insanın evlilik sürecinde kimseden yardım almadan bi şeyler yapmaya çalışması onu yoruyordur. Bu süreci beraber yapıcı bi şeklde atlatmalısınız. Ayrı olmak ilişkinize daha çok zarar verir

Size sevgisi bitmiş gibi görünüyor nişanlınızın. Çok sevdiğinizi belli ediyorsanız kimseye yakınmayın, sızlanmayın, adı maksat "O istedi ayrılmayı" olsun kafası rahat etsin diye sizin üstünüze atıyor. Sizi sevmeyen biriyle ne işiniz var zaten, zorla yanınızda durması sizi daha çok üzer. Siz ayrılın, kurtulun en güzeli. Size de yazık olur böyle.

daha sen devam edecem diyor musun şimdi?

Aman o ne derse desin sen ayrıl zarardan çok karın olur.Ayrıca ortak karar bilmem ne uzatmasın o istedi ayrıldık demeye çalışıyor

Ayril gitsin bunla ömür geçmez cins ve sorunlu..Evlenmeden önce cinsel iliski ister istemez heyecani bir nebze olsun azaltiyor.Iyice tanimadan cinsel iliskiye girmeyin sadece bir öneri..

Bu tip insanlara firsat vermeyin viCdanını da alsın nereye giderse gitsin.

Benim de bir arkadasim var nişanlandılar nisandan sonra öyle saçma sapan seylere kavga etmeye başladılar ki sürekli telefonda kavga. Sürekli küsüyolardi ve birbirlerine aynı muhabbet. İstemiyorsan ayrıl, yok sen istemiyorsan sen ayrıl, vicdanim rahat etmez vebalini alamam ben ayrilmayim da bilmem ne... Böyle diye diye evlendiler bence çok çok yanlış bir evlilikti. Bu kadar salakça bi düşünce olabilir mi ileride üzülürüm sen ayrıl. E arkadaş şimdi de bunları düşündüğüne göre bu insanla olmak zaten üzüyor seni. Şimdi sen ayrilmazsan böyle biriyle evlenecek misin yani...

Belli ki saygisida yok. Saygisi olmayanin sevgiside olmaz.

Aynı konuların daha beterleri benim başıma gelmişti önceki ilişkimde ayrılmayı çok denedim ama tehditler yüzünden boyun eğmek zorunda kaldım çünkü psikolojisi bozuk bi insan olduğunu anladım aile zarar verebilirdi. Ama dahada kötü oldu ve çok kötü bi şekilde ayrıldım çok zor oldu ama şükürki bitti kurtuldum. Şanslısınki o seni ayrılık konusunda tehdit etmiyor şansın varken sıyır yakanı o pislikten değmez sakın vicdan yapma durumu kötü falan diye sen ona üzülürsün ama o sana üzülmez unutma! !

Ortak karar alıp ayrılmak için ne bekliyorsunuz? ?

Kardeş ya seni sevmiyor ya da seni seviyor ama psikolojik sorunlu. Gerçekten çok cins... Dengesizde olabilir. Çözemedim.

Kusura bakmayın ama, evlenmeden önce her şeyi yaşamışsınız. Birde uzun bir birliktelik olunca, bıkmış, saygıyı yitirmiş bir ilişki oluyor. Zaten işi gücü olmayan, sorumluluk sahibi olmayan bir adamla evlilik düşünmek, ilişki yaşamak çok yanlış. En güzeli ayrılın, evlenip ayrılmakdan iyidir.

Bu adamla sakın evlenmeye kalkma, evlenirsen bi de çocuk yaptın diyelim. Tokatı yer dönersin baba evine. Şimdi el kaldıran evlendikten sonra vurur da

Burda 1 insanda kalkıp demiyor e be kıızım sen cinsellk yaşamıssın diye adam senin tadını almış bir kere erkek bu nasıl gururun el verdi ? hadi onu geçtim çok adam olsaydı cinsellk yasadıgı nişanlı oldugu bir kızı nasıl bırakabilir ki ? hadi bunuda geçelim sana acıyorda sen bunu kendine nasıl yedirebiliyorsun ? ilerini düşünmeden bırak aileyi bırak insanları kendine nasıl hesap vericen yumurta tavugun g..tüne gelincemi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…