nisanlim vijdan azabi cekmemek icin benim bitirmemi bekliyo ?

ben onu cok severdim maddiyata onem vermeyip sevdigimle oluyum dedim ama is yok sorumluluk yok arkadas ortami bes para etmez ben bunlar icin kavga ettigimden suclu ben oluyorum ve evlensek benim kavgalarim yuzunden ayrilirmisiz
Daha ne olucak pardon şiddete yeltenme küfür de var çok bile durmuşsun geleceğinin olmadığının farkındamısın evlensen bu adamın arkasinimi toplucan pardonda adam kendini gizlemiş bayada gerçek yüzünü öğrenmişsin ışte sen ayrıl o da vicdan yapmasın yoksa sen daha coook hasta olursun

Beklentilerini boşa çıkarmayıp ayrıl, bu adamdan sana koca olmaz. Evlenirsin iki gün sonra çocuğunla bırakır.

fikrimi yazayım dedim inan erindim bunu belirteyim ne kadr basit fikri var nişanlınızın su kişiyi insan yurduna koymayın

Sizi sizin hayatınızda huzursuz etmeyecek size hayat arkadaşı olmaya sizden çocuk isteyen sizinle mutlu olmaya hazır bir insanla beraber olun.

Ortada vicdan yapacak bir durum yok bence.
Neyi bekliyorsunuz ki?
Sağlığınızda elinizden gidiyor.
Yazık değil mi size?
Bu adamla nişanlı olarak 1 gün daha geçirmeyin bence.

Sormana ne gerek var ayrılmalısın tabiki şimdiden böyle yapan adamdan saglıklı bi evlilik mutlu bi yuva bekliyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…